Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ.

Od teh "1025" imam jaz pri njih 2 naročnini! A zato se tako dobro sliši, ker nas je tako malo. Da bi le tako ostalo.
Pa čeprav se pogovarjam z ženo in ostalimi brezplačno, vseeno vsak mesec dobim račun in znesek izpisan s črno in ne rdečo. Mi lahko kdo razloži?
13.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.

Od teh "1025" imam jaz pri njih 2 naročnini! A zato se tako dobro sliši, ker nas je tako malo. Da bi le tako ostalo.
Pa čeprav se pogovarjam z ženo in ostalimi brezplačno, vseeno vsak mesec dobim račun in znesek izpisan s črno in ne rdečo. Mi lahko kdo razloži?
13.gif

Ti dobiš račun s črno, T-2 pa izkaz uspeha z rdečo tinto.
grin1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
A se to T-2 sploh splača? Skoraj bi dal roko v ogenj, da Mobitelu plačujejo več, kot dobijo od teh par uporabnikov.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Delim tvoje mnenje. Sploh pa pri zastojnskih klicih med T-2 uporabniki, ki jih je verjetno 80% ali celo več opravljenih v M@ omrežju. Variabilni strošek ohoho, prihodek pa 0.
wink-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ne obremenjuj se s tem. Za uporabnika ali mlad par, ki ga omenjaš je pomembno, da si čimbolj zniža stroške. Če imaš brezčasni VDSL je en par simk + TV in 10/2 net že vračunan. V kolikor imajo tudi starši preneseno fiksno ali mobilno številko na T-2 se jim stroški močno znižajo.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Ne obremenjuj se s tem. Za uporabnika ali mlad par, ki ga omenjaš je pomembno, da si čimbolj zniža stroške. Če imaš brezčasni VDSL je en par simk + TV in 10/2 net že vračunan. V kolikor imajo tudi starši preneseno fiksno ali mobilno številko na T-2 se jim stroški močno znižajo.

to pelje v propad

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
T-2 ima še vedno nižje cene od ostalih operaterjev, torej bodo morali ostali ŠE VSAJ MALO cene spustiti. Sedaj, ko prihaja do recesije in morajo ljudje šparati, pa še toliko bolj!
cool-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
pikocelice na optične/VDSL2 modeme, pa bo pokritost
grin1.gif

Res, kot ponudnik interneta, za tiste, ki se jim ne splača xDSL ali ga ne morejo dobiti, je T-2 poslovni model čisto OK.
Glede zastonj klicev ob nacionalnem gostovanju pa nisem tako prepričan, da je dolgoročno vzdržno. Mogoče za pridobitev naročnikov in potem postopno odklapljanje nacionalnega gostovanja.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ne bi bil jaz tako samozavesten v takih časih.

Tistih obljubjenih 100.000 uprabikov pa še do konca drugega leta ne vem če bo. Tale model ki ga trenitno furate ni preveč stimuliativen za pridobivanje noveih uporabnikov. Če ne drugega, vsaj zastarelih nokii ne nudit, slovenski potrošnik je razvajen. Tudi če bi bili najcenejši, kakšen imate pa ARPU, AMPU napram ostalim?

Žakelj ni neskončno globok.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ni minilo 5 tednov, ko je v Financah pisalo, da je na T-2 že 5.000 naročnikov. Od takrat jih je sigurno vsaj nekaj prišlo.

Do konca naslednjega leta je pa še polnih trinajst mesecev. Jaz res ne vidim tule problema.
icon_DontKnow.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Tušu je rablo za 100k cca 1 leto, če ste res boljši in najboljši bomo pa videli v kolkem času boste vi tam.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
T-2 ima še vedno nižje cene od ostalih operaterjev, torej bodo morali ostali ŠE VSAJ MALO cene spustiti. Sedaj, ko prihaja do recesije in morajo ljudje šparati, pa še toliko bolj!
cool-1.gif

Glede tega, pa vas nov mobitelov đabest paket gladko poseka v ceni. Morda je vaših 4 € res najnižja mesečna naročnina.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
cool-1.gif

Glede tega, pa vas nov mobitelov đabest paket gladko poseka v ceni. Morda je vaših 4 € res najnižja mesečna naročnina.
Kako to misliš "morda"? 4 EUR je najnižja možna naročnina, za ta denar dobiš neomejeno (ne 1000 ali 3000 ali 10000, ampak neomejeno) ur klicev v vse T-2 mobilne in stacionarne cifre. SMSev, MMSev in klicev v druga omrežja imaš pa po ceniku natanko toliko, kolikor jih narediš. Torej jih na nek način prenašaš v naslednji mesec, ali pa še to ne, torej lahko denar porabiš za druge reči.
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.