Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Bo šenkal APEK kaj 900MHz frekvenc, sedaj ko je UMTS tudi na 900MHz, za boljšo pokritost
grims-1.gif

Tako kot Šusmobilu, da se "vzpodbuja konkurenca".

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
IMHO pokritost sploh ni ključna doker bodo ponujali en paket in brez subvencioniranih telefonov, ki bi pa seveda za sabo povlekli bogokletno besedo "vezava"

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Bo šenkal APEK kaj 900MHz frekvenc, sedaj ko je UMTS tudi na 900MHz, za boljšo pokritost
grims-1.gif

Tako kot Šusmobilu, da se "vzpodbuja konkurenca".

Morda pa bo.
smile-1.gif

Samo bo prej T-2 šel cugrund. Še samega core networka ne znajo pravilno k sebi spravit in tistih 5 baznih za UMTS, kaj šele celo omrežje. Žalostno dejstvo.
Me prav zanima, glede na trenutno finančno krizo, koliko cajta bo to še trajalo. Sploh pa glede na 5 jurjev uporabnikov pridobljenih v POL leta in to s totalnimi dumping cenami, kjer pušijo denar z vsakim klicem. Katastrofa od katastrofe. Glavno da roaming "dela" v 600 državah or watever ...
aplauz.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
IMHO pokritost sploh ni ključna doker bodo ponujali en paket in brez subvencioniranih telefonov, ki bi pa seveda za sabo povlekli bogokletno besedo "vezava"

bodo v kratkem novosti tudi na tem področju

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Živijo!

Kaj se izpiše na ekranu, ko je T-2 uporabnik v M@ omrežju? Mobitel ali T-2?

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
V Sloveniji mi napiše Mobitel - T-2, Ko sem pa v tujini pa na primer TIM - T-2, T-mobile - T-2 itd. Odvisno je od aparata na noki 6630 mi napiše samo Mobitel. Skratka, ko si v Mobitelovem omrežji ti na telefonu piše Mobitel.

Nazadnje urejeno:

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Ker je uporabnikov malo, sem slišal, da radi malo trenirajo oči in ušesa pri naših korespondencah.
Sicer ne vem, če sem prav slišal, vendar so mi rekli, da so za to dobili neke Turke.
Ali kdo ve kaj več o tem?
Seveda tudi t.i. elektronska pošta ni nič bolj varna.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Sem že videl zanimive scenarije.
Tudi mi, saj jih že ene 2 leti natepavaš tule. Bolj je bebav scenarij, prej se pojavi v "neodvisnih" medijih in drugod. Pustimo pri kraju dejstvo, da se niti eden niti približno ni udejanil. Ampak gotovo je eno: vsakič znova smo se pošteno nasmejali!
cool-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Sem že videl zanimive scenarije.

...na ne tako rumenih tleh. A bo boljše?

Verjamem, da take info ne zaobjamejo tvojega ranga.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ja, edini scenarij, ki se je uresničil je bil tisti, ki je z velikim pompom napovedal, da prodaje Telekoma propadli Islandiji NE bo prišlo. Že samo ta dogodek, odnosno ne-dogodek, sproža gromoglasne salve smeha med neodvisnimi analitiki ter pritajeno hihitanje tistih, ki se jim niti sanja ne, kaj se pravzaprav dogaja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.