Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Ne, stroškovno je razbit, da se laže omogoča drugim operaterjem imeti storitve v T-2 omrežje.(
Uporabil si množino! Koliko pa jih je? Kateri so to? Edini ki je, vemo s kakšnim namenom je postavljen. Zakaj ni Amisa ali Tuš Telekom notri? Verjetno bi z veseljem vstopila.
V osnovi pa so všteti STB vmesnik in seveda vsi infrastrukturni stroški. Kot veš se končna cena potem prosto oblikuje(
prosto oblikuje!? ), kot zahteva trg(
zahteva trg?! ), tako, da se pokrije tudi stroške posameznih kanalov pri ponudnikih(
to pa res ne bi bilo slabo ). Ker imate baje kar precej inšpektorjev, ki jih občasno pošiljate k nam, ti je seveda več kot jasno, da je vse legalno in pod kontrolo(
Zakaj vidim Mediaset na T-2? Aja, Paško je osebno zrihtal pri zagorelem Berlusconiju ). (Kar te verjetno najbolj skrbi.)
Ni mi pa jasno, zakaj imate vi tako visoko ceno(
Visoko? Glede na kaj visoko? Ker so vključeni sprotni stroški, vzdrževanje, material, zaposleni,.. ). Mi imamo recimo Discovery HD izven osnovnega paketa namerno, da se uporabniki standardne definicije (ki so v večini) ne bi slabo počutili(
Ali da ne bi več plačevali? ), češ da morajo financirati HD programe (kot je primer pri vas na NGC HD)(
Kdo pa pravi, da bi bila cena nižja če bi dali NGC HD ven? ).
Zgrožen sem.