Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V tem in prihodnjem tednu naj bi bila ohišja za Tattooje. Ga je kdo že prejel?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
V tem in prihodnjem tednu naj bi bila ohišja za Tattooje. Ga je kdo že prejel?

Jaz ga se nisem... nimam pa vec Tattoo-ja
smile-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Danes, 28ga so se mi resetirale zakupljene količine za orto u nulo. Resetirali so se mi SMSi in klici, prenos podatkov in pa trenutni znesek pa ne. V čem je štos tega?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Danes, 28ga so se mi resetirale zakupljene količine za orto u nulo. Resetirali so se mi SMSi in klici, prenos podatkov in pa trenutni znesek pa ne. V čem je štos tega?

Malo bolj pojasni, kje se je to resetiralo? Na Si.asistentu? Verjetno imas obracunski interval od 28. do 28. v mesecu ...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Imam obračunski interval nastavljen na 28. (po defaultu). Stanje zakupljenih sporočil spremljam na telefonu z SMSom "STANJE". Vem, da so ti SMSi zgolj informativne narave, a sedaj ne vem, če že lahko uporabljam prenos podatkov na polni ali naj počakam, da se mi nebo štelo na računu.

SMS pa zgleda takole:
Informativna poraba za 040xxxxxx, dne 28.03.2010 ob 06:32 znaša:
-0 min za klice v omrežju Simobil
-0 sporočil SMS
-99,32MB prenosa podatkov

Trenutni znesek za plačilo znaša x,xx€...

Torej, nekaj količin se je resetiralo, nekaj pa ne.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Daj raje izklopit dol telefon za 2 dni (ali pa 3 dni da bo res 100%) da ne boš slučajno presegel te količine!
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.461
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj ima pa GPS s tocnim casom in z billingom ter racunalniki????
sprasujem se.gif
Everything you ever wanted to know about GPS

GPS isn’t just for navigation. It can also be used to get a very exact time stamp. Every GPS satellite has multiple atomic clocks and the time is included in the signal it sends out. With the help of these signals, a GPS receiver can determine the current time within 100 billionths of a second. These signals are for example used to synchronize base stations in cell phone networks.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj ima pa GPS s tocnim casom in z billingom ter racunalniki????
sprasujem se.gif
Everything you ever wanted to know about GPS

GPS isn’t just for navigation. It can also be used to get a very exact time stamp. Every GPS satellite has multiple atomic clocks and the time is included in the signal it sends out. With the help of these signals, a GPS receiver can determine the current time within 100 billionths of a second. These signals are for example used to synchronize base stations in cell phone networks.

Še enkrat, kaj ima GPS z billingom? A naj imajo strežniki prav v ta namen še en GPS modul?
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.