Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Jaz se pa zdaj vedno tezje odlocam kerega ponudnika vzeti. Sej ima Simobil zdaj vredi ponudbo za uporabnike malo drugacne narave. Se pa vseeno bojim, da imajo singal v kurcu v zgradbah z bolj debelimi stenami. Vem da tam dolocnei ponudniki nimajo signalov, mobitel pa vedno polni 3G. Naja bom nasledni tedn preveri ko bo kolega v tisti zgradbi. Sicer mi trenutni mobitel itak paket, vec kot zadosca in celo najbolsa izbira. Samo teleofni so svinsko dragi.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Jaz se pa zdaj vedno tezje odlocam kerega ponudnika vzeti. Sej ima Simobil zdaj vredi ponudbo za uporabnike malo drugacne narave. Se pa vseeno bojim, da imajo singal v kurcu v zgradbah z bolj debelimi stenami. Vem da tam dolocnei ponudniki nimajo signalov, mobitel pa vedno polni 3G. Naja bom nasledni tedn preveri ko bo kolega v tisti zgradbi. Sicer mi trenutni mobitel itak paket, vec kot zadosca in celo najbolsa izbira. Samo teleofni so svinsko dragi.

Moj predlog, ostani, kjer si. Ko začneš enkrat menjat, ni temu ne konca ne kraja.

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Objavljeno na FB:

Si.mobil ...naj vam zaupamo majhno skrivnost: v prihodnjih tednih bo našo ponudbo obogatil HTC Legend, v kratkem pa boste seznanjeni tudi z ostalimi vročimi novostmi iz HTC-jeve ponudbe, ki prihajajo k nam...
smile-1.gif

Supr! Upam da ga ponudijo po dobri ceni
tongue-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
@borovnica

Daj nekaj mi prosim povej. Prejšnji teden sem kupil telefon pri SiMobilu in se tako zavezal za dve leti. Včeraj pa dobim kao ponudbo, da mi kot zvestemu simobilovcu dajejo možnost izbire novega telefona po še nižji ceni oz. bonusa, v primeru da se zavežem za 2 leti.
A je to kaka slaba šala? Saj pa vedo, da sem zavezan in da ponudbe ne morem sprejeti?!
V čem je sedaj tu finta, da takšno ponudbo dobi nekdo, ki se je teden pred tem ponovno vezal?

Kot je že nekdo pred mano povedal v času izdelave baze še nisi bil vezan,... predlagam da z geslom pokličeš v klicni center in jim poveš svojo težavo,...ki jo bomo odpravili s popustom na klice,..

b

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

Kot je že nekdo pred mano povedal v času izdelave baze še nisi bil vezan,... predlagam da z geslom pokličeš v klicni center in jim poveš svojo težavo,...ki jo bomo odpravili s popustom na klice,..

b

Hvala za info.

lp

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:

Moj predlog, ostani, kjer si. Ko začneš enkrat menjat, ni temu ne konca ne kraja.

Ja sej. Gre se samo zato, ker uporabljam internet bolj kot klice same in pri mobitelu, kaeri je res sicer cenejsi gledano na paket. Telefoni pa sploh niso akcijsko oblikovani na moje paketne oz izbirne opcije.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:

Ja sej. Gre se samo zato, ker uporabljam internet bolj kot klice same in pri mobitelu, kaeri je res sicer cenejsi gledano na paket. Telefoni pa sploh niso akcijsko oblikovani na moje paketne oz izbirne opcije.

Ja, verjamem, samo sem siguren, da bo čez pol leta situacija ravno obrnjena. Vedno je tako. Operaterji imajo svojo dinamiko prenavljanja ponudbe in ponavadi je takrat, ko izgleda pri sosedu boljše, pametno zajeti sapo in počakati doma kakšen mesec.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Tudi ce je mi nic ne pomaga. Ker taksne cene ko ima mobitel za 1Giga so nemogoce. Tak da tudi ce imajo pozlacene oddajnike ne placam 20€ za 1Giga.

Trenutno ce nebi mel Dzabest bi moj paket pri mobitelu tak zgleda.
Enotni + 1Giga = 3+20=23€
- brez popustov.

Simobil:
4+12= 16€
+ super popusti na telefone.

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Še boljša izbira pa paket I Zame z 2GB podatkov za 24 eur mesečno
V tej ceni imaš 1001 min Si.mobil 1001 min stacionarno 1001 SMS in 2 GB podatkov ...več kot ugodno...če rabiš pa še druga omrežja doplačaš 12€ za 201 min

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Tudi ce je mi nic ne pomaga. Ker taksne cene ko ima mobitel za 1Giga so nemogoce. Tak da tudi ce imajo pozlacene oddajnike ne placam 20€ za 1Giga.

Trenutno ce nebi mel Dzabest bi moj paket pri mobitelu tak zgleda.
Enotni + 1Giga = 3+20=23€
- brez popustov.

Simobil:
4+12= 16€
+ super popusti na telefone.

No ja, jaz sem od začetka pri SiMobilu, mogoče zato tako mislim.
grims-1.gif

Ne resnično, do sedaj se mi je pri SiMobilu vedno tako izšlo, kot sem napisal. Imel sem tudi M@ in na žalost nisem bil zadovoljen, ne s ponudbo, ne z vzvišenim odnosom. Morda se je sedaj kaj spremenilo, samo takrat je bilo tako in pustilo je slab občutek.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Ce si mi pa ti predlagal da nej na mobitelu ostanem. Potem pa reces da nisi bil zadovoljen. Ne narobe razumet. Jaz sem z mobitelom, glede storitev 1000% zadovoljen. Glede cen pa nikakor z izjemo itak džabest. Kot tudi ne glede subvencij, in glede obrovnavanja mojega relativno dragega bodocega paketa. Mislim 23€ pa mi nedajo nix subvencij. No thx,

Desire pride cez mesec dni verjetno tudi k simobilu. Telefon bo garantirano cenejsi kot vsi do zdaj. Videti pa se tudi moram kaj bo mobitel naredo z dzabest zdaj, ko se govori tolko.

btw: 4+12=16€ preko tece za mene pri simobilu. Klicem tak malo, da bi skoraj lahko reje mel kaki PDA ce bi mel UMTS. :p
Ampak jebeštrga, ce dobis vse v enem zakaj ne.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
@borovnica

Daj nekaj mi prosim povej. Prejšnji teden sem kupil telefon pri SiMobilu in se tako zavezal za dve leti. Včeraj pa dobim kao ponudbo, da mi kot zvestemu simobilovcu dajejo možnost izbire novega telefona po še nižji ceni oz. bonusa, v primeru da se zavežem za 2 leti.
A je to kaka slaba šala? Saj pa vedo, da sem zavezan in da ponudbe ne morem sprejeti?!
V čem je sedaj tu finta, da takšno ponudbo dobi nekdo, ki se je teden pred tem ponovno vezal?

b

Pri meni je bila ista fora, 1 teden po nakupu telefona in vezavi za 2 leti, sem dobil bonus. To je bilo januarja. Najbrz zaj ne morem vec nic, kajne ?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:

In kaj naj bi bilo narobe, če menja? Nov operater ti uredi prenos obstoječe tel.št., uredi aktivacijo, ipd.
Za bat se je recimo edino toliko, da morda ti nebo stari operater prišel na rojstno dnevno zabavo iz protesta, zaradi prestopa.

Zakaj naj plačuje nekaj več, če ni potrebe, sicer pa sam ve, kaj je za njega najboljše.

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:

In kaj naj bi bilo narobe, če menja? Nov operater ti uredi prenos obstoječe tel.št., uredi aktivacijo, ipd.
Za bat se je recimo edino toliko, da morda ti nebo stari operater prišel na rojstno dnevno zabavo iz protesta, zaradi prestopa.

Zakaj naj plačuje nekaj več, če ni potrebe, sicer pa sam ve, kaj je za njega najboljše.

Lp.

Narobe si me razumel, seveda ni nič narobe, če menja operaterja, nikakor ne. Jaz sem samo napisal, da se je meni vedno tako izšlo, da če sem malo počakal, se mi na koncu ni splačalo menjat operaterja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
maddog, po nekaj mesecih je prekasno,.. če pa bi se javil v roku trajanja ponudbe bi ti ugodnost pripisali,..

b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Vem, da me boste šimfali spet vsepovprek, kot takrat ko sem popenu zarad provizije na centrih pri plačilu, ampak vseeno bom vprašal... Je predvideno kako znižanje cene naročnine za paket ORTO BERI ? Npr. iz 19 na 15 ali kaj podobnega...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
maddog, po nekaj mesecih je prekasno,.. če pa bi se javil v roku trajanja ponudbe bi ti ugodnost pripisali,..

b

Ah v bistvu sem ze takrat vrgo pusko v koruzo, pa mi je tvoj post uporabniku zgoraj dal upanja. A [censored] ga, gremo dalje ;]

Ps.: kdaj bojo kaj ohisja za Tatooje, bi ga rabil pocasi (hint: pijanim babam ne dat telefonov v roke)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.