Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Si dobil ohišje?
Jaz sem ga glih odprl...
grin1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
pa preimenovanje operaterja v MTS
smile-1.gif
Misliš МТС - Мобильные ТелеСистемы?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Sistema ima največjega ruskega operaterja MTS.

Upam, da ne bodo Rusi kupili avstrijskega telekoma. Potem bo šele jok in stok pri Tušmobilu glede domnevnega omejevanja "najhitreje rastočega operaterja na trgu" ko se bodo v LJ prikazali kakšni čudni 200 cm visoki tipi v črnih bimmerjih, ki bodo v prtljažnikih prevažali športne rekvizite v obliki bejzbolk, za stimulacijo pa nekaj gajbic vodke. Proti tem tudi največji in najhitreje rastoči prodajalec jogurtov nima za scat.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Novo pri Si.mobilu...

Opcija EU in Balkan

Opciji sta namenjeni vsem naročnikom paketov z mesečno naročnino oz. naročnikom na paketih SIMPL na mesečni račun, ki opravijo veliko klicev iz domačega omrežja v države EU ali države Balkana:

Kaj vključujeta opciji EU in Balkan:

* 100 min za 16€ oz. 200min za 30€ za klice na fiksne in mobilne številke
* Velja za klice v države članice EU, BiH, Hrvaško, Srbijo, Črno Goro, Makedonijo, Kosovo in Albanijo.
* Pogovori nad 100 oz. 200 minut, skladno z izbrano opcijo, v vključenih državah se obračunavajo po enotni ceni 0,30 EUR/min.

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Eno vprašanje. A kdo ve zakaj se mi je ob resetiranju minut preneslo 30mb GPRS-a za brezveze? Namreč kr prvo minuto že. Sicer mam 2gb ampak vseeno, me zanima kako je s tem. Namreč porabil jih nisem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.