Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ta vpis je bil med pogoji od začetka:

Uporabnik paketa SIMPL na mesečni račun mora vsak mesec uporabljati Si.mobilove storitve. Opraviti mora vsaj en klic. V primeru da uporabnik ne opravi nobene storitve v treh zaporednih mesecih, si Si.mobil pridružuje pravico, da njegovo naročniško razmerje prekine.

l.p. b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah, take pogoje imajo tut Švicarji, Italijani, Angleži pri predplačniških paketih. Jaz na svojih karticah vsak mesec ali dva pošljem SMS, da mi ne crknejo.

22. jul 2007
13.583
1.766
113
124
ja ampak to je naročniški paket
grims-1.gif
LPWWY

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vse je napisano v pogojih in ne vem, zakaj zdaj kritike. POčasi se bo treba navaditi, da operaterji niso Rdeči križ in da delajo zato, da ustvarjajo dobiček. Nekdo, ki celo leto ne plačuje naročnine in ne uporablja storitev je samo eno - popoln strošek.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Torej, takih uporabnikov operater niti noče imeti. Ampak je celo tako prijazen, da te ne odslovi. Sicert ne vem zakaj ... Vse je jasno od samega začetka, pravila so taka. Zopet eni iščejo, kako ni nate*ovali. Če ne gre, je pa treba malo pojokat.

Ampak, nima veze.

Sicer pa novo:
Samsung Spica je cenejša
wink-1.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
fajn ste me nafukali s toto spico. dal 200€ za njo 2 tedna nazaj, zdaj pa kr 120€. a lahko zdaj pricakujem kako ugodnost v vrednosti 80€?

ko je mobitel to naredo pri n95 so vsi, ki so kupli prej po drazji ceni dobli denar povrnjen.

btw. telefon je zaklenjen. tak da ga niti nadgradit nemorem. razen ce reskiram, da mam pol opeko. bravo simobil spet ste zgubli eno stranko.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lol, zakaj bi ti že kaj mogu povrnt? cene se spreminjajo iz dneva v dan..... kake mate nekteri.. najbolj, da ti dajo še kupon za potovanje na maldive, kr so te "nategnili"..

a če bos kupu avto dons za 12k€, čez en teden bo pa akcija za 9k€ ti bojo tud vrnil keš????

in spet - kdo te je pa silu, da kupiš pri njih telefon in se zavežeš za 12/24 mesecev????

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
jaz nikjer nisem zahteval, da mi mora kdo vrnit kaj. ampak sem samo vprasal ce bojo tolko fer in to storili. navsezadnje je mobitel tud to naredil, pa jih doben ni silo.
vsekakor je jasno, da so meli nabito ceno, ker v prosti prodaji telefon stane se vedno enako, tak da vzrok za pocenitev ni padec cene telefona na trgu. kakorkoli je zdaj to 2 telefon zapored, da so mi to naredli. tak da se ne cudit, da sem raz.....

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
tud sam sem mel podobno izkušnjo na s! z N70... zanjo sem dal 180€, čez 2 tedna je bla pa 80€, pa mi sploh na misel ni padlo, da bi od operaterja pričakoval da mi bo vrnil razliko, kaj šele da bi ga zarad tega čez njega kaj slabega rekel... pač kakor sem že omenil - cene se spreminjajo iz dneva v dan in kaj čmo....

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Keri heci...kr nazaj denar...ja sj to se večrat dogaja... za primerjavo: pri nas se večrat dogaja da na zadnji dan akcije kupi nkaa stranka (imamo redne ki to počnejo) dražji izdelek npr. sesalec v akciji za 40 evrov. Pride naslednji dan nazaj in pričakuje vračilo denarja v vrednosti redne cene, ki velja po novem (80 evrov).Ja no, hec mora bit.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
ce bi kupil telefon, ki bi bil ze pol leta v ponudbi pa bi nasledni tedn znizali ceno bi pac reko, jebeštrga nimam srece (to se mi zgodlo pri n73 dal sem 250€ + za njega 2 tedna pozneje je bil 150€)
da pa skoraj razpolovijo ceno pri telefonu, ki ga majo cirka 3 tedne v ponudbi pa je za mene nateg. ker mpc cena telefonu ni padla cisto nic.

sicer pa nepricakujem cisto nic od simobila. samo naj oni nepricakujejo, da bojo s takim odnosom meli srecne in zveste stranke..

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kaj nekaterim ni jasno??? Cene se vedno spreminjajo in povsod, tudi pri drugih operaterjih in pri vseh ostalih stvareh. Vsak produkt spremeni ceno in nikjer ne moreš dobiti denarja nazaj za takšne stvari. Jao ... Si bil pač pripravljen toliko odšteti za telefon. Če bi se podražilo, bi bil pa verjetno ponosen in privoščljiv do ostalih ...

Nekaterim pa ni všeč, da je sedaj razmerje med ceno Tattooja in Spice toliko manjše, pa bi raje sedaj kupili Spico in dali nekoliko več kot so dali za HTC Tattooja.

Cene se spreminjajo, tudi operater je lahko dobil novo pošiljko ceneje kot prvo in se je zato prijazno odločil prodajati novo pošiljko po nižji ceni in biti fer do uporabnikov.

Čas je, da se ljudje navadimo malo širše gledat in ne samo jamBrat za vsak drek. Če te kdo resnično okoli prinese, pa hvala bogu, postavi se zase!

Nazadnje urejeno:

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Spica se je pocenla zaradi mobitela, kateri jo je ceneje ponudo kot simobil. To je edini razlog. Konkurenca na trgu in boj za uporabnike.

btw. ce kdo od simobila to bere.
Ce v paket orto u nulo date 1Giga podatkov kot imam zdaj v Itak pridem k vam.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.