Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ti lepo na SiMobilu reci, da si pripravljena plačati razliko med subvencionirano in polno ceno in ti ga bodo brez problema odklenili.
Naslednjič, prosim uporabljaj vsaj velike začetnice in presledke, če pa si polpismena, prosi starše, da napišejo zate.

Ne glede na to, da ne ločiš slovnično pravilne rabe jezika, knjižne rabe in pogovornega pisanja, vseeno še enkrat preberi, kaj sem ti napisal. Podal sem ti edino pravo pot za odklep telefona. Greš k ponudniku, poveš, da boš plačala pogodbeno kazen in prosiš za odklep. Deklica zala, zdaj se pa ohladi, da si ne narediš še dodatne sramote. Le zate, sem častnik trgovske mornarice, upravitelj stroja, torej sem daleč od kakršnekoli humanistične izobrazbe, je pa res, da na to, kako se predstavim, nekaj dam, zato uporabljam primeren jezik.

Še enkrat, lep dan želim.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..sej vse lepo in prav, ampak žaljenje nekak res ni zaželjeno. Kdo je začel, ve vsak sam. Je pa fajn, če se kletvice pusti pri miru
wink-1.gif

Opcije odklepa si sedaj dobila s strani parih uporabnikov. Uporabi eno
tongue-1.gif

p.s. Razburjanje škoduje lepoti. Tako da ostanite lepi in se ne razburjajte preveč
roza.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
crazyfox, tvoje pisanje je dokaj nečitljivo. Velika začetnica in ločila ta problem odpravijo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
beeeeee
grin1.gif

Veš, da bodo novi telefoni.. Vprašanje je samo, če ti bodo všečni.. Vrjemi pa, da boš tukaj zvedu takoj, ko bodo Simobilovci lahko podali uradno naznanilo...
wink-1.gif

Kot po navadi, boš tu izvedel, preden jih bodo uspeli na SiMobilu v spisek na svoji strani dat. Enako velja za vse druge novosti.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
imate pa res srečo
grims-1.gif
,.. informacija je tu vsaj v osnovi predstavljena dokaj hitro vendar nikoli pred uradno objavo,...vsaj z moje strani,...
l.p. b

crazybuu

Zelenc'
15. mar 2010
3
0
1
Lep dober večer! Hotela sem vam samo povedati, da sem se ohladila!:) Mislim , da je šla prejšnja debata preveč v skrajnosti, zato se tudi opravičujem vsem članom foruma!
Želela pa bi, da če bo katerega še kaj motilo pri meni, da mi to pove na malo bolj prijazen način. Brez žaljenja saj se tudi jaz ne mislim več spustit na tako nizki nivo!
Prav tako mislim, da se bom še kdaj zatipkala pri kakšni besedi in res upam, da boste lahko kakšno tako napako prezrli!
Me pa zanima še samo glede te turbo sim, kako to deluje in kje se da kupiti?

Hvala za vse odgovore!

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Poglej malo nižje, sem odprl novo temo glede Turbo SIM, kopiral tvoje vprašanje in ti podal odgovor, saj vprašanje nima več dosti veze s Si.mobilom.

Tukaj bomo pa nadaljevali z novostmi, da bo imel še Narodnjak kaj od tega, ko mu javimo za kak nov aparat
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V naslednjem tednu se bo začelo razpošiljanje
wink-1.gif

Jest: Tvoj žal ne pride, ga bom jaz vzel
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Poleg tega se nekaj novosti...

Od 17. marca 2010 je Si.mobilovim uporabnikom na voljo prenovljena ponudba mobilnega interneta z novim paketom Mobilni internet Pro. Paket z mesečno naročnino 24 evrov omogoča odlično internetno zaščito, varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov, neomejen prenos podatkov do 20 GB ter 15-dnevni brezplačni preizkus paketa.

Vec >> http://www.mobile.si/articles/prenovljena-ponudba-mobilnega-in.html

20100317-qyjagw3rfqx9tmumfucexjs2ng.jpg
20100317-c444htxdg671nrrwe59b6yx5fd.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.