Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
poglej katere aplikacije si si gor naložil in kateri apn uporabljajo,...
meni še na nobenem bbju ni bil zaračunan drug apn kot bb apn,... pa sem imel 8310, storma in bolda 9000 vsi z original nastavitvami,..
pa saj je brezveze,... itak je za vse kriv operater,..
b

Kje vidim APN nastavitve pri Boldu 9700
confused-1.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
poglej katere aplikacije si si gor naložil in kateri apn uporabljajo,...
meni še na nobenem bbju ni bil zaračunan drug apn kot bb apn,... pa sem imel 8310, storma in bolda 9000 vsi z original nastavitvami,..
pa saj je brezveze,... itak je za vse kriv operater,..
b

Kje vidim APN nastavitve pri Boldu 9700
confused-1.gif

V Service Book-ih imaš dostopne točke
smile-1.gif
če te to zanima

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Drugače pa znotraj nameščene aplikacije preveriš Permissions za aplikacijo in/ali to, katere dostopne točke za povezavo uporablja.

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
ja ko boš dobil za 8€ 1gb prenosa na paketu simpl bo stvar zanimiva, ne pa ušivih 200mbLPWWY

Nazadnje urejeno:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Sem blue007 in moji posti so brisani ali urejani, saj sem bil že 100× opozorjen, da so teme Novo pri določenem operaterju namenjene temu operaterju! Edited by: Cawo

raje omrežje poštimajte. ko sem imel pri vas simobil internet unlimited mi je 14 dni lepo delalo potem pa slabše kot edge šlo. zanimiv je pa tud tole ko sem zamenjal usb modem čez 2 meseca pa spet 14 dni lepo 1,8 mbit/s potem pa spet hitrosti slabše kot edge ...

Nazadnje uredil moderator:

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
serbus vsem!jas mam pa eno vprašanje, ve slučajno gdo če je možno odkodirat nokio e 52?zgublam že živce počasi kličem naokoli pa me nihče ne jemlje resno!tel.je biu kuplen na simobilu že kaka 2 meseca nazai, pa mi je prodajalec reko takrat da kao še ni kode za odklep ampak da naj bi bla čez kakih 14 dni pa še je zdaj ni!nosla sem ga že tudi na vse servise pa ko sem že zai misla da bojo rešli sem ga danes po parih dneh dobla nazai neodkodiranega!so mi pa rekli tam da se ga da odkodirat ampak za okoli 70 e!to pa mi je tud mal drago!na simobilu pa še kr zatrjujejo da koda še ne obstaja!peosim za pomoč!

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
ni pa možno da mi ga ker drug odkodira? v bistvu sem ga jas vzela prek moje simobil naročnine, ampak ga rabim za omrežje mobitel!torej ni druge variante kot da čakam pa vsak dan kličem na simobil če že majo kodo?SE MI ZDI DA SE ŽE PRAU MAL NORCA DELAJO Z TEGA!ker če majo nekje kodo za odklep na nekem xy servisu potem jo majo na simobilu tud pomoje!ampak na tem servisu pa sm zai čakala 1 tedn sam zato da so mi nazai poslali neodkodiran tel.pa da so mi povedli da bi se MOGOČE dalo ampak za 70 e!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ti lepo na SiMobilu reci, da si pripravljena plačati razliko med subvencionirano in polno ceno in ti ga bodo brez problema odklenili.
Naslednjič, prosim uporabljaj vsaj velike začetnice in presledke, če pa si polpismena, prosi starše, da napišejo zate.

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
V bistvu nisem polpismena, pišem pač tako kot mi je nismo vsi tako alergični na pravopis, če pa te tako zelo moti bom pa pisala bolj književno! Verjetno si slavist ali pa kaj podobnega ne?
Mislim pa, da so me vsi razumeli, čeprav ni bilo vse napisano tako kot bi ti želel!
Torej, če jim plačam polno ceno mi bodo brez kompliciranja odkodirali mobilni telefon?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
crazyfox telefon se lahko free odklene:
- po poteku 24mesečne vezave
- po odplačilu razlike subvencij,...

Za vse ostalo so tu lokalni hackerji, ki pač računajo odklep po tarifi,..
odločitev pa je tvoja ali počakaš dve leti, ali odplačaš subvencijo ali pa plačaš lokalcu,..

b

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
Jaz bi kar kakemu lokalcu dala to za odkodirat, ampak trenutno vem samo za tisti servis, ki sem ga prej omenila!
Me pa še zanima, če slučajno gdo ve za koga, ki bi mi to za kakšen e manj odklenil? Ali pa vsaj za koga, ki se s tem ukvarja!
Takrat, ko sem telefon kupila, mi je še na simobilu svetovalec povedal, da naj pazim, če ga bom dala komu drugemu odklenit, ker je možno, da bi mi uničil IMEI, pol pa tudi garancija ne velja več! Kako pa naj potem jaz vem, da mi nebo tega naredil?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

raje omrežje poštimajte. ko sem imel pri vas simobil internet unlimited mi je 14 dni lepo delalo potem pa slabše kot edge šlo. zanimiv je pa tud tole ko sem zamenjal usb modem čez 2 meseca pa spet 14 dni lepo 1,8 mbit/s potem pa spet hitrosti slabše kot edge ...
Poizkusi ponovno
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik crazyfox pravi:

Takrat, ko sem telefon kupila, mi je še na simobilu svetovalec povedal, da naj pazim, če ga bom dala komu drugemu odklenit, ker je možno, da bi mi uničil IMEI, pol pa tudi garancija ne velja več! Kako pa naj potem jaz vem, da mi nebo tega naredil?

Če se uniči IMEI kodo, so samo redki, kateri ti znajo zadevšno nazaj spravit na pravilno IMEI. Jih je pa veliko, kateri ti imei sf00kajo, to se pa strinjam...
wink-1.gif

Če ti je 70€ preveč za odklep... za 30€ ti tega noben nebo delal.. Res pa je, da zadeva, ker je relativno nova, ni 100% delujoča.. Raje plačaj telerayu za odklep, pa si rešena (oz. se pozanimaj, koliko te to pride pri Simobilu, pa ti oni odklenejo telefon
wink-1.gif
).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.