Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
08.03.2010 štartajo pri S!mobilu novi paketi za poslovne uporabnike:

# PODJETNI S
# PODJETNI M
# PODJETNI L
# Poslovni SMART
# PODJETNI S BlackBerry
# PODJETNI M BlackBerry
# PODJETNI L BlackBerry
# Poslovni BlackBerry

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kaj konkretno bi svetovali uporabniku, ki ima sedaj PAKET TRIZAME in porabi nekje 60-100€ mesečno?

eh vidim da je isto sranje drugo pakovanje...

POSLOVNI PAKET M = TRIZAME

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36

Pri Si.mobilu še niso slišali za URL optimizacijo, kaj ne?
grims-1.gif

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
Na Simobilu je štartalo preimenovanje starih paketov...Če prav vidim, imajo samo drugo ime. PODJETNI S = PODJETNI 24 itd. A so še kakšne druge razlike?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Čas bi že bil, da Simobil pri BlackBerry paketu s spletne strani umakne nateg, ki se mu reče "neomejena količina prenesenih podatkov v Sloveniji". Tega že od 1.10.2008 ni več in gre za zavajanje uporabnikov (tudi jaz sem jim nasedel).

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
govorimo o vseh podatkih, ki jih stranka prenese preko terminala z apn.jemm blackberry.net,...in tukaj ni natega,...
če pa prenašaš preko internet.simobil.si,... pa pač plačaš,..
kje je tukaj nateg?
b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
govorimo o vseh podatkih, ki jih stranka prenese preko terminala z apn.jemm blackberry.net,...in tukaj ni natega,...
če pa prenašaš preko internet.simobil.si,... pa pač plačaš,..
kje je tukaj nateg?
Nateg je v tem, da je očitno vaš BlackBerry aparat nastavljen tako, da se podatki občasno prenašajo tudi prek internet.simobil.si. Ko mi je vaš prodajalec prodal aparat in paket BlackBerry mi je rekel, da so vsi prenosi znotraj Slovenije vključeni v ceno. Potem pa sem naslednji mesec dobil dodatno zaračunan prenos podatkov. Iz nastavitev sem pobrisal vse nastavitve WAP in naslednji mesec prenos podatkov ni bil zaračunan, čeprav mi še vedno vse deluje.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
poglej katere aplikacije si si gor naložil in kateri apn uporabljajo,...
meni še na nobenem bbju ni bil zaračunan drug apn kot bb apn,... pa sem imel 8310, storma in bolda 9000 vsi z original nastavitvami,..
pa saj je brezveze,... itak je za vse kriv operater,..
b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Saj niti ne vem, kje / kako bi to sploh pogledal. Kot pravim, pobrisal sem WAP nastavitve in je bilo naslednji mesec v redu.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
poglej katere aplikacije si si gor naložil in kateri apn uporabljajo,...
meni še na nobenem bbju ni bil zaračunan drug apn kot bb apn,... pa sem imel 8310, storma in bolda 9000 vsi z original nastavitvami,..
pa saj je brezveze,... itak je za vse kriv operater,..
b

Pri meni isto pač nisem nastavu drugega APNja.. in mi vse prek blackberry.net šopa in ne plačam nič dodatno..
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.