Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Naslednjič, prosim uporabljaj vsaj velike začetnice in presledke, če pa si polpismena, prosi starše, da napišejo zate.

aplauz.gif
Kolikokrat mene prime, da bi napisal kaj v tem stilu... Sploh ne vem, če se mularija v šoli še uči slovenščine, ker po novem se očitno piše gdo namesto kdo, zadeve se ne podražijo ampak se podražajo... Uf, pa saj še nisem toliko star, ampak ob takem pisanju mi pa dvigne pritisk!

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
Sem se tud pri simobilu že pozanimala! Takrat, ko sem ga kupila mi je tam reko, da bo treba na to počakat še kakšnih 14 dni, sem pa ga danes ponovno klicala pa mi je reko, da še koda ne obstaja, pa da se še neve gdaj bo prišla ven! Po tem torej sklepam, da na simobilu še ne morejo odklenit telefona al kako?

I

Izbrisan uporabnik 3287

1. Prodaj telefon in kupi novega (NE pri Simobilu); pa v tri pm folk, zakaj kupujete telefone tam, kjer v štartu "privarčujete" par evrov potem pa take beremo po forumih? Z odklepom te bo gsm koštal toliko, da bi ga lahko kupila v prosti prodaji. Pa živčki bi bili mirni.
2. Plačaj odklep (za 50 e bo šlo v Lj); za nove (novejše) aparate je to pač drag špas
3. Uporabljaj ga z kartico od Simobila (naslednjič NE verjemi vsega prodajalcu/cem)
4. Extremna rešitev: vrži gsm v smeti (ali ga daj karitasu)
5. Ne jokaj na forumih

lp

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik crazyfox pravi:
V bistvu nisem polpismena, pišem pač tako kot mi je nismo vsi tako alergični na pravopis, če pa te tako zelo moti bom pa pisala bolj književno! Verjetno si slavist ali pa kaj podobnega ne?
Mislim pa, da so me vsi razumeli, čeprav ni bilo vse napisano tako kot bi ti želel!
Torej, če jim plačam polno ceno mi bodo brez kompliciranja odkodirali mobilni telefon?
Mislim, da boš imela manj težav, če boš šla na pooblaščen servis Teleray, čeprav bo tam precej drago. Sicer pa pokliči in se pozanimaj, kje je ceneje in kje to sploh naredijo.
grims-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Seveda da koda ne obstaja.. Dokler ti ne zahtevaš plačilo subvencije in kodo za odklep telefona (ter plačaš subvencijo).

@na enga, k se usaja zaradi zaklenjenit telefonov: Ali pa preprosto kupiš ali tak telefon, k ga tudi S! ne zaklepa (WM, Andorid, BB(??)).
Ali pa preprosto uporabljaš njihove storitve
confused-1.gif

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
Eh sploh ne vem zakai sem upala da bom dobla kako koristno informacijo od vas (borovnica to za tebe ne velja, ti si še edini normalen na tem forumu)
sam bluzite nekaj v pm. . . . pa se delate pametne v bistvu pa vete en k. . . . še moja babica bi mi več koristnih informacij dala!pa da vam razložim da mam naročnino sklenjeno pri simobilu in verjetno bi ful "pametno naredla"če bi potem kupla tel pri mobitelu, nažalost pa si ne moremo vsi privoščit da bi telefone z gotovino plačevali drugač pa naj mam potem 2 naročnini?al kak mislite ve brihtne glavice ki vse vete in vam je težko na vprašanje normalno odgovorit namesto da sam bluzite kak gdo piše pa kolk presledkov je v besedilu itd!
nehajte se že enkrat bunit za vsako stvar pa kr poniževat ljudi pa jim rajši enkrat za spremembo probajte pomagat!ste neki kmeti zahojeni, pa ko je že glih bla finta da se v šoli ne učimo slovenščine in tak dalje. . . . vi ste tud verjetn prešpricali kako uro ko so vas učili bontona!rajši pišem v slengu, kot pa se neke pametno delam!kaj mislite da če bodo ljudje vidli brezhibni pravopis da boste pametni izpadli?ste dokazali nasprotno z svojimi podpovprečno inteligentnimi izjavami!

NAJ ŠE POUDARIM DA TO NE VELJA ZA BOROVNICO PA ŠE MOGOČ KAKEGA DRUGEGA ČLANA FORUMA!drugi pa uživajte še naprej v svojih bolanih glavah!idioti!!

Nazadnje uredil moderator:

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik crazyfox pravi:
Eh sploh ne vem zakai sem upala da bom dobla kako koristno informacijo od vas (borovnica to za tebe ne velja, ti si še edini normalen na tem forumu)
sam bluzite nekaj v pm. . . . pa se delate pametne v bistvu pa vete en k. . . . še moja babica bi mi več koristnih informacij dala!pa da vam razložim da mam naročnino sklenjeno pri simobilu in verjetno bi ful "pametno naredla"če bi potem kupla tel pri mobitelu, nažalost pa si ne moremo vsi privoščit da bi telefone z gotovino plačevali drugač pa naj mam potem 2 naročnini?al kak mislite ve brihtne glavice ki vse vete in vam je težko na vprašanje normalno odgovorit namesto da sam bluzite kak gdo piše pa kolk presledkov je v besedilu itd!
nehajte se že enkrat bunit za vsako stvar pa kr poniževat ljudi pa jim rajši enkrat za spremembo probajte pomagat!ste neki kmeti zahojeni, pa ko je že glih bla finta da se v šoli ne učimo slovenščine in tak dalje. . . . vi ste tud verjetn prešpricali kako uro ko so vas učili bontona!rajši pišem v slengu, kot pa se neke pametno delam!kaj mislite da če bodo ljudje vidli brezhibni pravopis da boste pametni izpadli?ste dokazali nasprotno z svojimi podpovprečno inteligentnimi izjavami!

NAJ ŠE POUDARIM DA TO NE VELJA ZA BOROVNICO PA ŠE MOGOČ KAKEGA DRUGEGA ČLANA FORUMA!drugi pa uživajte še naprej v svojih bolanih glavah!idioti!!
Cawo?
17758-icon_confused.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Spoštovana mladenka, verjetno nam je sedaj, ko si pokazala svojo pravo nrav, svoj nivo in način obnašanja, vsem žal, da smo ti kakorkoli želeli pomagati.
Praviš, da si ne more vsakdo privoščiti cene aparata na prostem trgu. Res je, zato večina takih, ki si to ne morejo privoščiti, uporabljajo kakšen cenejši telefon, na trgu jih je cel kup. Če pa hočeš biti glavna na vasi, si umisli sugardaddyja, da te bo sponzoriral.
Praviš, da se vtaknemo v take malenkosti, kot je nepismenost. Tudi to je res, saj če želiš pomoč, se spodobi, da to prosiš na lep in spodoben način in k temu paše tudi vsaj kolikor toliko knjižno pisanje, da ljudje, ki želijo pomagati, lahko razumejo, kaj želiš. Sicer pa, to tako ali tako kaže tvoj odnos in kulturo, ki je, vsaj po tvojem zadnjem post, na nuli. Lepo se vidi, da si navadna razvajena smrkla, ki bo sedaj žalila vse po vrsti, ker si se sama zajebala in ti mi nismo dali odgovora, ki si ga želela. Jebiga miška, life sucks.

Še nekaj, s takim načinom te noben, vsaj normalen in ne preveč obupan tip ne bo hotel, tko da kar začni iskat kakšnega obupanega starčka z debelo denarnico.

Želim ti lep dan.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ajoj, nekdo ga pa ni *asu včeri
smile-1.gif
šalo na stran....

Sej so ti lepo razložili:
- ali na S! odplačaš pogodbeno kazen in nisi več vezana.... v tem primeru ti brezplačno odklenejo
- ali greš do uradnega serviserja/Teleray in ti proti plačilu odklenejo,
- ali pa najdeš nekoga, ki se ukvarja s tem in ti ga odklene, vrjetno za manjšo ceno kakor pa pri Teleray-u... posledično se s tem tudi izgubi garancija....

To so možne rešitve za katere jst vem, če je pa še kakšna bo pa še kdo dodal...

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
1.malo si poglej tvoj pravopis!sm si po celem forumu mal tvoje objave pogledala pa mislim da tud ti ne blestiš!

2. očitno si sam ti tak [censored] pa še kakšna dva sta na tvojem nivoju, ki niste razumeli kaj žeim, ker ostali pa so sami čudežno ugotovili

3.še en dokaz da žališ ljudi ker jas nisem NEPISMENA

4. pa če si tak zelo za pravilno rabo slov. jezika ne uporabljaj več angleških izrazov

5. vidim da tud ti pridno kletvice uporabljaš!

6.pa govori za sebe oziroma v ednini kmet

7. pa to da si neki [censored] ko 24 ur na dan preži na koga takega kot sem jas da se lahk pol znaša na njem tud dosti o tvojem živlenju pove

8.pa to da če ti nimaš ženske ki bi ti nedolžnost vzela še ne pomeni da smo vsi sami pa osamljeni tak kot si ti pa s takim obnašnjam kot ga imaš mislim da boš do konca življenja pridobil vsaj eno mišico in to je nabildana roka!

9.poleg tega pa sem jas vljudno prosla za pomoč tak da ne bluzi za bw!

ko pa boš na foromu vsaj eno pametno stvar napiso kar je do sedaj kolk sm vidla nisi te pa se lahk pametnega delaš majmun

zai pa mi ne gnjavi več jasno!

crazyfox

Zelenc'
15. mar 2010
10
0
1
lej saj to ne leti na vse! sej vidim da je na foromu tud nekaj normalnih ljudi ki želijo pomagat tistim pa se opravičujem ker so morali to videt, mpak ne mislim gledat kak negdo dobesedno serje po menitak da se vsem ostalim opravičujem! ishtar 007 za tebe pa vela isto ko za drugega majmuna piflarja nedolžna bosta ostala lahk se pa med sabo kai zmenita!:)) kker žensko botA dobla sam v primeru da greta v kako rdečo četrt!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Moj otrok je bil torej brezmadežno spočet?!

Svojo starost in zrelost pa lepo izkazuješ s tem, da je izraz piflar zate žaljivka. Ko boš malce starejša boš videla, kaj bodo imeli za pokazat vsi ti, ki bi jim ti rekla frajerji...
Teli piflarji, se bodo pa lepo vozili naokoli v dobrih avtomobilih, imeli svoje hiše, počitnice večkrat letno... Ampak [censored] ga, še vedno so samo brezvezni piflarji! Frajer je tist, ki mu ne gre nič v glavo, se mu ne da hoditi v šolo in poskrbeti za svojo prihodnost.
No, pa saj ti bo čas sam pokazal rezultate!

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
popolnoma se stabo strinjam eni tukaj samo nabijat znajo..in nič drugega...
467716-post_slo.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.