Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Naslednjič, prosim uporabljaj vsaj velike začetnice in presledke, če pa si polpismena, prosi starše, da napišejo zate.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Naslednjič, prosim uporabljaj vsaj velike začetnice in presledke, če pa si polpismena, prosi starše, da napišejo zate.
Mislim, da boš imela manj težav, če boš šla na pooblaščen servis Teleray, čeprav bo tam precej drago. Sicer pa pokliči in se pozanimaj, kje je ceneje in kje to sploh naredijo.Citat:
Uporabnik crazyfox pravi:
V bistvu nisem polpismena, pišem pač tako kot mi je nismo vsi tako alergični na pravopis, če pa te tako zelo moti bom pa pisala bolj književno! Verjetno si slavist ali pa kaj podobnega ne?
Mislim pa, da so me vsi razumeli, čeprav ni bilo vse napisano tako kot bi ti želel!
Torej, če jim plačam polno ceno mi bodo brez kompliciranja odkodirali mobilni telefon?
Cawo?Citat:
Eh sploh ne vem zakai sem upala da bom dobla kako koristno informacijo od vas (borovnica to za tebe ne velja, ti si še edini normalen na tem forumu)
sam bluzite nekaj v pm. . . . pa se delate pametne v bistvu pa vete en k. . . . še moja babica bi mi več koristnih informacij dala!pa da vam razložim da mam naročnino sklenjeno pri simobilu in verjetno bi ful "pametno naredla"če bi potem kupla tel pri mobitelu, nažalost pa si ne moremo vsi privoščit da bi telefone z gotovino plačevali drugač pa naj mam potem 2 naročnini?al kak mislite ve brihtne glavice ki vse vete in vam je težko na vprašanje normalno odgovorit namesto da sam bluzite kak gdo piše pa kolk presledkov je v besedilu itd!
nehajte se že enkrat bunit za vsako stvar pa kr poniževat ljudi pa jim rajši enkrat za spremembo probajte pomagat!ste neki kmeti zahojeni, pa ko je že glih bla finta da se v šoli ne učimo slovenščine in tak dalje. . . . vi ste tud verjetn prešpricali kako uro ko so vas učili bontona!rajši pišem v slengu, kot pa se neke pametno delam!kaj mislite da če bodo ljudje vidli brezhibni pravopis da boste pametni izpadli?ste dokazali nasprotno z svojimi podpovprečno inteligentnimi izjavami!
NAJ ŠE POUDARIM DA TO NE VELJA ZA BOROVNICO PA ŠE MOGOČ KAKEGA DRUGEGA ČLANA FORUMA!drugi pa uživajte še naprej v svojih bolanih glavah!idioti!!
Citat:
3.še en dokaz da žališ ljudi ker jas nisem NEPISMENA