Citat:
Uporabnik Jest pravi:
neomejen prenos podatkov do 20 GB
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Jaz bolj občasno uporabljam. Samo zanima me kakšna je možnost, da bom dobil prekinitev. Zato sem šel tudi na Simpl, ker ni fiksnih stroškov. Ker tega prej nisem zasledil.
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Jaz bolj občasno uporabljam. Samo zanima me kakšna je možnost, da bom dobil prekinitev. Zato sem šel tudi na Simpl, ker ni fiksnih stroškov. Ker preden sem menjal paket na Simpl. Tega ni pisalo
Paket brez računa je primeren za tiste, ki pridejo v SLO enkrat ali dvakrat na leto, ne da bi jim bilo treba skrbeti za 270 dnevno omejitev za ohranitev številke. Ti pa praviš, da je še 90 dni preveč...Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Poglej. Ne vem zakaj kompliciraš. Simobil je toliko prijazen, da ti ponudi takšen paket, ti pa dvomiš ali boš v času 90 dni uporabil eno samcato storitev.
Že spet simobilova politika najprej nekaj ponudijo potem se pa po glavi tolčejo, ker vidijo da le ni vse tako dobro kar se spomnijo.Zakaj bi torej naročnika, kateri je šel izrecno na simpl zaradi ugodnosti nepolnjenja na 90 dni kaznovali, ker ni opravil nobene storitve in mu kartica stoji v predalu za rezervo ali pa jo ima recimo samo za dohodne stvari ali pa obstaja drugih 1000 razlogov, kdo si je spet to spomnil? -seveda uporabnik je strošekCitat:
Uporabnik Bush pravi:
Paket brez računa je primeren za tiste, ki pridejo v SLO enkrat ali dvakrat na leto, ne da bi jim bilo treba skrbeti za 270 dnevno omejitev za ohranitev številke. Ti pa praviš, da je še 90 dni preveč...Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Poglej. Ne vem zakaj kompliciraš. Simobil je toliko prijazen, da ti ponudi takšen paket, ti pa dvomiš ali boš v času 90 dni uporabil eno samcato storitev.