Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja, bolj me pa je še tukaj zbodla cena E52tke ki sploh ne spada med drage aparate (nabavna cena)...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj o tem ti govorim, da se človek rade volje veže če dobi "kaj" za to, če pa ne dobi nič pa se brezveze vezat... To je to.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Že ampak mislim da recesija tukaj ni imela posebnega vpliva, kakšne druge drastične stvar pa se v letu dni niso zgodileIma pa Simobil dost boljši PI glede na količino pobranega denarja ter glede na tržni delež tako da sem 110% da ima še "lufta".
Meni je najbolj zanimivo to, kako je coolpower razlagal, da bodo paketi z zakupljenimi količinami pocenili mobilnike, zdaj naj bi bil pa to razlog za zvišanje njihovih cen?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Seveda so se zgodile tudi druge drasticne stvari... ena je recimo konkurenca (Tusmobil), druga je zasicenost trga... tretja je izgradnja in siritev UMTS... ... zgodili so se tudi novi paketi z vec vkljucenimi storitvami... Brezveze si je zatiskati oci pred realnostjo... in samo jamrat, kako so mobilniki predragi...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Če si se že vtaknu v poslovni izid... Poglej M@. 500mio€ prihodna, pa samo slabih 60mio dobička?
S! je imel s malo manj kot 200 mio prihodka, 32mio dobička.
TM s 36 mio je zakluču s 21 mio izgube
t-2 pa s 23 mio na 25 mio izgube...
Če se potegne črto, gre S! še najboljše ...