Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mine

Zelenc'
15. okt 2009
7
0
1
Sej je kul in dobrodošlo bi pa lahko bilo napisano precej boljše. Če naprimer nebi vedel kako je dejansko z nakupi telefonov brez doblačil in sklepal samo po temu kar piše v ponudbi bi se mi moralo še bolj mudit kupit nov telefon kot se mi dejansko. Mislim dejansko v ponudbi piše da ponudba/cena telefonov traja do določenega datuma ko to ni res.

mine

Zelenc'
15. okt 2009
7
0
1
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Saj ne piše posebej za telefon, ampak za to ugodnost (lahko razumeš bon), ki si jo prejel. Kasneje ponudba zapade, če je ne izkoristiš. Ponavadi imaš na ponudbi izpostavljenih par telefonov, ki so cenejši kot drugače, za tvoj primer pač ne morem trditi, nisem videl.
Sej zato pravim, da je "slabo" napisana ponudba, ker je ponudba dejansko ali nov telefon (bilo kateri iz ponudbe po standardni ceni) ali bonus in kot taka poteče konkretno jutri. Nikjer ne piše da opcija A (telefon) ni časovno omejena oziroma celo piše da je.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
No, zdaj pa naj se Mobitel zniza ceno E75
smile-1.gif
. Prihaja E72 :D.

LP,
PIC

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot je ze Cavo napisal,... ponudbe se razlikujejo,... ponudba pa je tipska ali kako bi ze rekli temu,...
b

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak je s tem ''orto paket cel lajf'' - a to velja samo za tiste, ki se bodo prijavili v času akcije, ali bomo tudi ostali imeli ''orto za cel lajf''? Meni sicer ostane še leto dni do konca.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vsi ki se v tem mesecu vežejo imajo možnost imeti orto za cel lajf,.., po dopolnjenem 31 letu nisi več upravičen do opcije 201,...
b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Po mojem je brezveze se zdajle vezat.

OrtoUNulo brez 201 je precej neuporabna zadeva in samo vprašanje časa je, kdaj se bo zbudila še konkurenca, ponudila podaljšanje paketa Itak, ali pa kak nov paket, usmerjen v publiko 30-40 let. Potem bo tudi Simobil primoran spremeniti pakete.

Dejstvo je, da se s staranjem mladih podaljšujejo tudi paketi "za mlade". Najprej samo študenti, sedaj do 31. leta.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Jast mislim da se splača, pa še kako se splača, dosti ki jih poznam že skoraj presegajo minute, ki jih imajo v mesečnem zakupu
smile-1.gif
Sms-ov porabijo malo več od polovice zakupljenih, prav tako kakšen mms pade, vseveč se tudi podatki prenašajo (facebook, flickr...). Zdaj opcijo 201 nekateri aktivirajo nekateri ne odvisno kolko prijateljev imajo v drugih mobilnih omrežjih.

lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Morda res, ampak naivno je misliti, da je OrtoForLife edini paket s takšno možnostjo, ki bo na voljo v naslednjih 12-24 mesecev. Nekako tako kot te reklame za avtomobile... AKCIJA, SAMO ŠE DO KONCA MESECA. Potem pa naslednji mesec ponovno.

Sicer pa vidimo iz sosednje teme, da lahko kljub 24 mesečni vezavi Simobil mirno ukine zadevo čez noč in prestavi vse uporabnike v kakšen drug (dražji) paket.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Simobil uporablja drugačen pristop. Ugodnosti so praviloma izrazitejše, so pa omejene bodisi na nove uporabnike, bodisi so na voljo le v določenem časovnem obdobju, možne so tudi kombinacije pogojev, torej za nove uporabnike in to tiste, ki se bodo pridružili do takrat in takrat. Takšna praksa je povsem legitimna, morda je moteča le za obstoječe uporabnike saj jih draži z ugodnostmi, ki so na voljo le novim, njim pa ne. Takšna praksa lahko negativno vpliva na zadovoljstvo obstoječih uporabnikov in poveča t.i. churn, laično povedano odhode k konkurenci.

Mobitel takšne prakse ne izvaja, ugodnosti praviloma niso ponujene le novim uporabnikom. So pa pogosto na prvi pogled manj atraktivne.

Prednost Simobilove prakse je še v tem, da utrjuje percepcijo, da je Simobil cenovno zelo ugoden saj večina ljudi vidi le osnovno sporočilo, ne poglobi pa se v drobni tisk.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Na Simobil-ovi spletni stani ste narobe zapisali ceno za vstop na VFL portal, cena je namreč 0,099 eur in ne 0,99 eur, kot je zapisno v obvestilu za javnost
wink-1.gif

saint89

Zelenc'
6. avg 2009
9
0
1
LP,
5. 11. imam samo še 5 mesecev do izteka pogodbe s Simobilom in počasi bo začeti treba gledati po ponudbi telefonov, ker pa sem laik na tem področju bi prosil vas za pomoč, iščem telefon, predvsem z WLANom ter GPSom, lep bi bil tudi touchscreen, ampak ne obvezen. Nekako sem tudi sem že pogledal ponudbo in prišel do zaključka, da LG Arena najbolj ustreza mojim zahtevam, ampak ker se mi zdi 230€(Orto u nulo paket) malo veliko za telefon bi vas vprašal, če se da kaj spodobnega dobiti že za kaj manj cvenka?

Hvala v naprej!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jaz ga imam pa za 100€ pr paketu TRI ZAME
smile-1.gif

Samo zdaj sem v še večji dilemi, NOKIA E52 ali tole ARENO :p

Status