Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ni bolj enostavno tja poklicat, povedat da si zavrnil račun ker je notri neka napaka in kdaj lahko pričakuješ novega? Verjemi, ti bo vzelo manj časa kot pa da boš tukaj gori gledal vsakih 15min in čakal na odgovor ki pa niti ni nujno da bo pravilen.

Lp

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Negre to tko. ko se izda račun pr taki velki firmi, ga oni nebodo stornirali. Račun je potrebno v celoti plačat, pol ti pa delež/višek odbijejo pr naslednjem računu. Jaz vem, da bi zadevo 3x reklamiral, potem se pa nebi več ubadal.

Uporabljam vse tri operaterje in roko na srce, če se 3x lepo zadevo pove... Nevem no.
To je isti qurac kot pr NLB Kliku. 2x ti obračunajo uporabnino (cca. 62centov). Eni porajtajo, drugi ne. Samo pr masovni množici uporabnikov klika se teh 0.6€ na koncu meseca spremeni v lepo številko oz. imajo na ta račun pokrito eno celo plačo.
1x so mi to že naredl, 2x mi nebodo.
zmaga.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, samo razpravljam. Meni so to čudo zaračunali dvakrat (v istem mesecu), potem sem poklical na 080 in prijazna teta me je peljala čez nastavitve, od takrat nimam niti enkrat narobe zaračunano. Tiste dva kiksa jim pa oprostim, naj jih dajo uni pri plači. Za razliko od "prvega operaterja" je zame Simobil odličen operater, nikoli nisem imel problemov, če se je kakšen že pokazal, so ga hitro rešili. Imajo veliko bolj individualen dostop, vsaj pri meni je bilo tako, je pa res, da sem kuril toliko, kot kakšnih 100 nergačev, ki ob vsaki najmanjši malenkosti skačejo k drugemu operaterju. Takih se vsi otepajo.

Tko da, tisto o zavrnitvi računa je zgolj akademska debata in kibicanje nevrotikov.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Negre to tko. ko se izda račun pr taki velki firmi, ga oni nebodo stornirali. Račun je potrebno v celoti plačat, pol ti pa delež/višek odbijejo pr naslednjem računu. Jaz vem, da bi zadevo 3x reklamiral, potem se pa nebi več ubadal.

Velika majhna... ZOR velja za vse enako, al mogoče ne?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Se opravičujem, nisem pogledal (spregledal) da gre za Simobil.. Sem razumel v kontekstu da je določena firma tvoji/vaši firmi izstavila račun ki ni vredu in ste ga zavrnili... Zdaj gledam da se tema nahaja pri Mobilni telefoniji
smile-1.gif

Lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.030
113
kaj pa, če so ti dolžni? Sem prekinila naročniško razmerje pri simobilu in dobila zadnji račun z zneskom cca -2€. Nobene obrazložitve kako bi oni meni vrnili ta 2 evra.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Meni je Simobil DVAKRAT blokiral prek sodišča račun pri banki. Vsakič mi je banka računala blokado/deblokado računa. Obakrat so pri Simobilu ugotovili, da je bila napaka na njihovi strani. Potem sem dobil PISNO, da jim nisem nič dolžan (HVALA Borovnici). Ko pa sem zahteval povračilo mojih stroškov (blokade, pošiljanje faksev, poti v Ljubljano, klicanje in nenazadnje živcev in sramote), mi je ena KURA zelo NEPRIJAZNO rekla NAJ JIH TOŽIM, ITAK MI NE BODO DALI NIČ, DA JO BOLI NEKAJ IN DA JO NE ZANIMA MOJ STROŠEK, KER SEM ŽE BIL KAJ DOLŽAN.

Ker nisem dobil ne OPRAVIČILA ne POVRNJENIH STROŠKOV, jih bom (SIMOBIL), dal najprej na TV potem pa pade še TOŽBA.

Seveda sem skenslal osebno naročnino, plačal penale plus ddv, čez cca dva meseca pa ODJAVLJAMO iz obeh podjetij Simobil.

lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@Jabe: Pošlji svoje podatke, davčno in emšo ter številko (če se jo še spomneš) ter številko TRR, pa ti bodo vrnili preplačilo.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Reklama je plod ogromnega operaterja v sodelovanju z eno večjih blagovnih znamk mobilnih aparatov. Bo imel Si.mobil podobne, ko bo za vsak klic, ko bo telefon samo pozvonil, že zaračunal, pokritost imel samo tam, kjer je na kupu več kot milijon ljudi in za to računal trokratno
wink-1.gif

Kdaj boš ti imel v garaži to:
http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2006/11/ai_merc_cls_sm.jpg

in ne to, kar imaš sedaj?
grims-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Drgač res ne. Ti je dal lepo primerjavo. Če/ko bo dovolje/preveč dnara, si lahko vsak vse privošči. Tudi tako reklamo...
wink-1.gif

In tudi ti Meco...
tongue-1.gif

Na alterju moraš znat brat med vrsticami
grin1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
vau tokrat so mi celo novo položnico poslali z 1.99€ nižjim računom :D do zdaj sem samo dobival bonuse v naslednjem računu :D

drugače pa za vse tiste ki pravijo če ni bolj enostavno klicat tja.
zakaj bi mogo vsak mesec znova klicat tja in jih spominjat da mi nekaj računajo česar ne uporabljam... zakaj bi sploh mogo klicat? zakaj za vraga napake nebi odpravli da sploh nebi rabli klicat?
verjetno se jim ne splača, ker je ogromno folka ki mirno plača in gremo dalje.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Poglej, ko bo sama Nokia prišla do Si.mobila in sponzorirala celotno reklamo, bo tudi to drugače. Vendar se to nobenemu od slovenskih operaterjev ne bo zgodilo, žal ...

Drugače pa novo pri Si.mobilu:
Sony Ericsson T715
Samsung i7500 Galaxy (Android)
Samsung i8910 Omnia HD (se mi zdi, da je nov)
Samsung C3050 v vijolični barvi
Samsung Corby TXT

Upam da nisem kakšnega pozabil ...

Nekatere druge novosti bodo tudi kmalu.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Obveščamo vas, da je v sistemu za zaračunavanje prenosa podatkov pri dostopanju do spleta preko telefona prišlo do napake, zaradi katere se je nekaterim uporabnikom občasno nepravilno zaračunala Vstopnina na portal Vodafone live!.

Si.mobilovim uporabnikom Vstopnina (9,9 centa) na Vodafone live! omogoča brezplačno surfanje in dostop do številnih vsebin na portalu, kar pomeni da se uporabnikom za surfanje po portalu nato ne zaračunajo še stroški prenosa podatkov v Sloveniji. Če uporabnik surfa izven portala Vodafone live!, pa se jim Vstopnina ne bi smela zaračunati, temveč bi se jim zaračunal le prenos podatkov. Zaradi napake pa se je nekaterim uporabnikom občasno kljub surfanju izven portala Vodafone live! zaračunavala Vstopnina. Uporabnike, ki so zaznali kakršne koli nepravilnosti pri zaračunavanju Vstopnine, prosimo, da nas o tem obvestijo na info@simobil.si ali na 080 40 40 40.

Intenzivno se trudimo, da bi čim prej odpravili nastalo napako. Za morebitne nevšečnosti se vsem uporabnikom iskreno opravičujemo. Do odprave te napake uporabnikom ne bomo več zaračunavali Vstopnine.

VIR

zakaj pa so spet zaračunali vstopnino na Live in prenos podatkov preko interneta
confused-1.gif

kaj jim ni jasno na simobilu
sprasujem se.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.