Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

freserovski

Zelenc'
12. sep 2007
26
0
1
A še komu ne dela dostop do strani vodafoneLive na simobilu? Rad bi se odjavil od predigre ampak zadeva meče ven php errorje. Borovnica, morda veš kaj glede tega
smile-1.gif
?

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Se vedno pa nisem izvedel nic o kaksni posodobljeni ponudbi Sony Ericssonovih aparatov!?!

Sem se ponovno zopet spraševal, zakaj je v naši preljubi deželi tako mizerna ponudba aparatov SE!?!
uf-1.gif

Uvoznik, servis ali kaj drugega...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje zato, ker so pred kaksnim letom bili problemi, ko je Svema dopovedala pogodbo... in zadeve se sedaj niso urejene tako, kot bi morale biti... Sicer uradno je uvoznik in pooblascen servis... vendar so ljudlje pomoje postali nezaupljivi do tega zaradi preteklih dogodkov...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Se vedno pa nisem izvedel nic o kaksni posodobljeni ponudbi Sony Ericssonovih aparatov!?!

telefon, ki je prišel v prodajo je LG BL20 (new Chocolate),...
glede SE jev pa,... vse ob svojem času,...

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Niti ne, še vsaj nekaj časa... Tudi tam kjer jih imajo vedno prvi jih še ni tako da jih pri operaterjih tudi najbrž še nekaj časa ne bo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:

telefon, ki je prišel v prodajo je LG BL20 (new Chocolate),...
glede SE jev pa,... vse ob svojem času,...

b

20 ali 40?

LG BL40 New Chocolate review: Chef’s best

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:

Sem se ponovno zopet spraševal, zakaj je v naši preljubi deželi tako mizerna ponudba aparatov SE!?!
uf-1.gif

Uvoznik, servis ali kaj drugega...

Jz tud mislim, da se SE-jem dela kr mal krivica... Men so ful dobri telefoni, noben mi še ni zatajil, baterije so mi dolg držale. Vsi sam te Nokie šopajo, men pa nikol niso potegnle - že videz me čist odbija pa tud meniji in to kako delujejo mi niso simpatične... Poglejte si mal kaki SE prihajajo (bogve če kdaj tud k nam?), sicer bojo dragi k svina sam stokrat boljši kot vse nokie itd.
zmaga.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Pri meni je pa ravno obratno. SE so se mi cisto zamerili. Predvsem zaradi svoje pocasnosti. Pritisnem tipko in... cakam... Sem presedlal na Nokio in se vec kot zadovoljen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Mah saj Nokia je super, samo šteka ta Symbian torej je prava vrednost Nokie zelo nizka... Upam da bo nova E serija z močnejšimi procesorji manj štekala, pol pa bo to pravi telefončič!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.