Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne mores se vezati za 48 mesecev... Lahko pa vzames dve narocniski razmerji
grims-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
to pa pač ne gre...je samo varjanta eno ali drugo..in pomoje ti tut piše lepo kako in kaj lahko narediš ko si dobil ponudbo...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ja vem v tej ponudbi je opcija:

A NOVI TELEFON + 50€...

je kdo dobil ta letak? Notri so 4 gsm telefoni, je možno izbrati drugega???? :p

SAMSUNG F480 je še najboljša izbira izmed teh 4....samo bi rad NOKIA E52
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Lahko izbiraš med temi telefoni ki so dodatno znižani ali pa izbereš drug telefon z subvencionirano ceno za tvoj paket + 50€ pogovorov,...

b

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Lahko izbiraš med temi telefoni ki so dodatno znižani ali pa izbereš drug telefon z subvencionirano ceno za tvoj paket + 50€ pogovorov,...

b

NOKIA E52 v paketu 3ZAME + 50€ POGOROV ? 100% ?
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to je to,... glej ceno za paket tri zame, pioglej ponudbo če je kaj popusta in dodaj 50€ pogovorov,... zmaga ti rečem,..

b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Mislim, da tako ne bo slo, saj je dobil ugodnost ali/ali za ze obstojeco stevilko oz. narocnino.
Ce odpre oz. sklene se eno narocnino, na le-tej (novi) nima ugodnosti iz ponudbe, saj za novo narocnino NI dobil ponudbe za ugodnost.
Lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Imaš prav
wink-1.gif
Ima pa ob sklenitvi novega naročniškega razmerja druge ugodnosti ...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Jest-a sem razumel, da lahko obstojeci narocnik, ki dobi od Simota ponudbo "ali/ali" za podaljsanje narocnine izbere ponudbo A, ce zeli izbrati se ponudbo B, naj sklene se eno narocnino. Preprican sem, da iz ponudbe poslane s strani operaterja NE MORE izbirati na drugi narocnini (narocniski stevilki).
Drzi pa, da ob sklenitvi se ene narocnine dobi druge ugodnosri (ob vezavi), ki so predmet nove narocnine.
Lp

mine

Zelenc'
15. okt 2009
7
0
1
Meni pošljejo ponudbo ali 50€ bonusa ali telefon (po standardni ceni za moj paket). V praksi to pomeni, da če ne mislim kupit pri simobilu novega mobitela in se vežem za dve leti lahko dobim 50€ bonusa. Ponudbo mi pošljejo 4-5 mesecev pred potekom vezave. Ponudba je rahlo dvoumno napisana, ker kolikor je meni znano nimaš časovnih omejitev pri nakupu telefona medtem ko v ponudbi piše da imaš nek določen čas za izbrat med enim in drugim. Dvoumno ker ni nobene posebne ponudbe na telefon zato mislim, da ni smiselno da ti pišejo da ponudba za nakup telefona velja do jutri ko telefonu cena velja do konca meseca.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj ne piše posebej za telefon, ampak za to ugodnost (lahko razumeš bon), ki si jo prejel. Kasneje ponudba zapade, če je ne izkoristiš. Ponavadi imaš na ponudbi izpostavljenih par telefonov, ki so cenejši kot drugače, za tvoj primer pač ne morem trditi, nisem videl.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.