Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Najlažje se je pa samo pizdit pa ničesar ukrenit. Jaz skoraj vsak mesec pišem reklamacije na Simobil, to mi vzame vsakič po 3 minute časa, pa še vedno so mi vse vrnili.

Ne, ni se najlažje pizdit. Najlažje je, če se ti ni treba in v tej smeri nekaj narediš. Ti lahko zgubljaš živce vsak mesec in "3" minute, meni se to ne da in ne bom.

Se pravi ko se ti bo kaj podobnega zgodilo pri M@ boš šel npr. na Tuš
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Sam v tem primeru mu svetujem da pri tušu ne vzema aneksa, ker bo predolgo zgubljal živce, preden mu nov aneks preteče
evil.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Simobil, zakaj ne umaknete aparatov s spletne strani, kateri so odprodani oz. jih ni več za dobit? Samo lažno upanje ima potencialni kupec. Ni fajn, ko vprašaš prodajalca: " Ali imate ta model? Ne.. kaj pa tega? Tudi ne..."
crazy1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da se pri m@ ta kalvarija z billingom ne bi vlekla več mesecev...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Simobil, zakaj ne umaknete aparatov s spletne strani, kateri so odprodani oz. jih ni več za dobit? Samo lažno upanje ima potencialni kupec. Ni fajn, ko vprašaš prodajalca: " Ali imate ta model? Ne.. kaj pa tega? Tudi ne..."
crazy1.gif

Kaksen prodajalec ga pa se verjetno kje ima...

Ponavadi je pri kaksnih bolj iskanih modelih fajn vprasati kaksne majhne pooblascene prodajalce v kaksnih bolj odrocnih krajih...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ponavadi je pri kaksnih bolj iskanih modelih fajn vprasati kaksne majhne pooblascene prodajalce v kaksnih bolj odrocnih krajih...
Hmm, pa se da to na kak avtomatiziran/poenostavljen način, ali pa imenok v roke in vsakega klicat?
Je vsaj spisek kje na voljo?

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
to je res cudno da nimajo nekega sistema, da imajo vpogled v zaloge telefonov v trgovinah saj hudica vedo koliko so jih narocili na zacetkuLPWWY

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Hmm, pa se da to na kak avtomatiziran/poenostavljen način, ali pa imenok v roke in vsakega klicat?
Je vsaj spisek kje na voljo?

Ne rabiš imenik Klik
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
to je res cudno da nimajo nekega sistema, da imajo vpogled v zaloge telefonov v trgovinah saj hudica vedo koliko so jih narocili na zacetkuLPWWY

V S! centrih jih verjetno ni več. Kakor vem popoblaščen prodajalec ni samo ena trgovina ampak jih je več (bof, comtron...) in si verjetno med sabo ne morejo gledati zaloge.

lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Sam v tem primeru mu svetujem da pri tušu ne vzema aneksa, ker bo predolgo zgubljal živce, preden mu nov aneks preteče
evil.gif

stari ne prbiji no... dolgočasen si že s takimi forami...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
crazy1.gif
Se popolnoma strinjam z napisanim. Bil, oziroma vprašal sem, tako v večjih, kot tudi skorajda mikroposlovalnicah S!mobila,pa nikjer več nimajo modelov Nokia E66, SE 510, SE 902, Nokia N96, Nokia E71 ... Samsungi (you name it) pa so povsod ...

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
evil.gif

stari ne prbiji no... dolgočasen si že s takimi forami...
Ti tudi s tvojimi 1001 identitami
bonk.gif
.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ne morejo imeti takega sistema, ker je vecji del prodajne mreze sestavljen iz pogodbenih podjetjih... ki poleg svojega programa prodajajo se Si.mobilove storitve ...
če sklepajo pogodbe in so povezani v mreži ni hudič da leta 2009 ne bi bilo takšnega programa celo navadni excel ali google document to omogoča-SIMPL kot
evil.gif
LPWWY

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Torej, program in pregled nad aparati v Si.mobilovih trgovinah je, tako da kdor rabi kak info, če je kje še kak model, naj javi ... Kar se pa tiče pogodbenih podjetij, tam pregleda ni zaradi določenih razlogov ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Ti tudi s tvojimi 1001 identitami
bonk.gif
.

če si pa tko trdno prepričan da sem blue007, pa zaprosi admine da pogledajo IP-je in se potem oglasi...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik golazn pravi:
SGH-I900 je še kje na zalogi??
V ponedeljek pogledam, daj mi v ponedeljek še ZS pošlji, da slučajno ne pozabim
wink-1.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
MadMitch, ce bi prebral mojo drugo poved "Vecji problem je ce se le te ponavljajo, pol pa je to svinjarija prvoklasna in ze namiguje na nateg" bi vedel da se strinjam s tabo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.