Tokrat je bil božiček na obisku pri simobilu malo prej kot ponavadi. Ker je zelo prijazen mož je pustil eno veliko, lepo in svetleče darilo za vse dozdajšnje in pa seveda tudi bodoče naročnike paketa orto u nulo. Je to nov avto, prstan, zlatniki ali pa mogoče celo letalo? Seveda ne. Prinesel je podražitev cen. Prekoračen prenos podatkov je sedaj za malenkost(1150%) dražji. A to še ni vse! Ker je simobil tako skromen se je to potrudil čimbolj skriti. Mar ne bi bilo lepo, ko bi na tisoče uporabnikov čez približno en mesec, ko bi se podražitev pokazala tudi na računih, zmedeno klicala na 080 40 40 40? Oja, simobil je do nas res prijazen.
@sarkazem off
Na simobilu sem vztrajal zgolj zaradi tistih 10 mesecev brez naročnine iz lanskega marca, pa čeprav sem zaradi prekoračitev(predvsem prenos podatkov, nekaj malega klicov v druga omrežja in pa seveda imaginarna uporaba Vodafone livea(nikoli ga nisem uporabljal, pa sem vseeno vsak mesec plačeval dodatnih nekaj evrov???????)) vsak mesec doplačeval okoli 15€. čeprav je bila kvaliteta storitev v primerjavi z mobitelom porazna(med brskanjem po internetu sem tudi pri polnem signalu lahko samo upal, da se bo stran naložila in se povezava ne bo prekinila. signal je bil praktično vedno slabši od m@, v bližini meje je šlo takoj na tuje omrežje, mobitelovci pa so ostali "doma". poleg tega so bile nedosegljivosti ob polnem signalu dnevnica, pravtako nezmožnost klicanja. seveda pa je potrebno omeniti še zamujanje smsov, ki so prihajali in odhajali kadar jim je pasalo, neodvisno od časa pošiljanja. to se seveda dogaja praktično vsem simobilovcem, ki jih poznam, zato je krivdo nemogoče zvaliti na moj mobitel.).
Mislim, resno no. Takoj jutri grem na mobitel sklenit džabest in prenest številko. Saj je to edina stvar, ki jo moram narediti? Ali moram laziti še po simobilovih poslovalnicah?