Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, pa saj piše do 12 obrokov. Navadno ti določijo najmanjši mesečni obrok, jaz sem v Big Bangu za 1300 € lahko dobil preko Dinersa zgolj 6 obrokov, toliko pa pri operaterju ne boš nikoli plačal za telefon.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
na simobilu mi ankes poteče šele maja 2010, če že zdej podaljšam zato da bom dobil orto 4ever bom mogu kolk doplačat? :p

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pokliči na pomoč naročnikom in izvedel boš
wink-1.gif
Pri sebi pa imej geslo.

I

Izbrisan uprabnik 4452

Tokrat je bil božiček na obisku pri simobilu malo prej kot ponavadi. Ker je zelo prijazen mož je pustil eno veliko, lepo in svetleče darilo za vse dozdajšnje in pa seveda tudi bodoče naročnike paketa orto u nulo. Je to nov avto, prstan, zlatniki ali pa mogoče celo letalo? Seveda ne. Prinesel je podražitev cen. Prekoračen prenos podatkov je sedaj za malenkost(1150%) dražji. A to še ni vse! Ker je simobil tako skromen se je to potrudil čimbolj skriti. Mar ne bi bilo lepo, ko bi na tisoče uporabnikov čez približno en mesec, ko bi se podražitev pokazala tudi na računih, zmedeno klicala na 080 40 40 40? Oja, simobil je do nas res prijazen.

@sarkazem off
Na simobilu sem vztrajal zgolj zaradi tistih 10 mesecev brez naročnine iz lanskega marca, pa čeprav sem zaradi prekoračitev(predvsem prenos podatkov, nekaj malega klicov v druga omrežja in pa seveda imaginarna uporaba Vodafone livea(nikoli ga nisem uporabljal, pa sem vseeno vsak mesec plačeval dodatnih nekaj evrov???????)) vsak mesec doplačeval okoli 15€. čeprav je bila kvaliteta storitev v primerjavi z mobitelom porazna(med brskanjem po internetu sem tudi pri polnem signalu lahko samo upal, da se bo stran naložila in se povezava ne bo prekinila. signal je bil praktično vedno slabši od m@, v bližini meje je šlo takoj na tuje omrežje, mobitelovci pa so ostali "doma". poleg tega so bile nedosegljivosti ob polnem signalu dnevnica, pravtako nezmožnost klicanja. seveda pa je potrebno omeniti še zamujanje smsov, ki so prihajali in odhajali kadar jim je pasalo, neodvisno od časa pošiljanja. to se seveda dogaja praktično vsem simobilovcem, ki jih poznam, zato je krivdo nemogoče zvaliti na moj mobitel.).
Mislim, resno no. Takoj jutri grem na mobitel sklenit džabest in prenest številko. Saj je to edina stvar, ki jo moram narediti? Ali moram laziti še po simobilovih poslovalnicah?

Nazadnje uredil moderator:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ko boš penesel številko mi daj bivšo številko na PM da preverim koliko je resnice v tvojih navedbah,...

b

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik nejc1011 pravi:

Mislim, resno no. Takoj jutri grem na mobitel sklenit džabest in prenest številko. Saj je to edina stvar, ki jo moram narediti? Ali moram laziti še po simobilovih poslovalnicah?

s seboj imej samo zadnji izdani račun od simobila in vse potrebne dokumenta za sklenitev nr-ja pri mobitelu za paket džabest... greš z vsem v mobitelov center/posredniško mesto in je to-to...

I

Izbrisan uporabnik 3287

Najbolj zabavno je, ko dobiš na položnici zaračunano vstop na vodafone sr_nje za tel. številko katera (simka) je v predalu neuporabljana že cca 6 mesecev.

BRAVO SIMOBIL

bonk.gif

Al pa je to nova napredna storitev Simobila?

hysterical-1.gif

lp

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Dobr problemi z signalom in računanje vstopnine je že staro...dejmo raj kej novga povedat, ker naslov je Novo pri simobilu in dejansko bi rad zvedel kej novega in ne jokanje in stokane. Če vam simobil ne diši greste drugam, preprosto.

Lp

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Najbolj zabavno je, ko dobiš na položnici zaračunano vstop na vodafone sr_nje za tel. številko katera (simka) je v predalu neuporabljana že cca 6 mesecev.

BRAVO SIMOBIL

bonk.gif

Al pa je to nova napredna storitev Simobila?

hysterical-1.gif

lp

zgleda vsakmu mal nabijejo na račun
smile-1.gif

sej ni problem plačat tistih par centov, samo k veš da več ne vlagajo v omrežje (katastrofa), ampak samo v marketing

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Mene tudi nekaj zanima, ker sem ta moment fejst jezen na Simobil, če pa se motim, bom pa samo na zaposleno teto, pri kateri sem podaljšal naročniško razmerje.

Torej podpisal sem za 24 mesecev Orto v nulo in vzel še telefon. Po opravljenem nakupu mi teta pove, da mi podarijo 6 mesecv brezplačne naročnine na opcijo Mobilni. Te opcije nisem naročil a vsakemu naročniku baje pripada. Pozanimam se če morem opcijo po šestih mesecih prekinit in teta mi odvrne, da ne. Po šestih mesecih se lahko nanjo naročim a jo bom moral plačat.

Danes dobim položnico, kjer je obračunana opcija mobilni, čeprav se nanjo NIKOLI nisem naročil. Kaj na storim?

Najraje bi odbil od položnice 5€, plačal razliko in poslal zraven dopis, kjer bom razložil situacijo. Če želijo naj mi sami izračunajo in obračunajo pogovore v mobi in st. omrežje in bom plačal še tisto na naslednji položnici.

Jebe*i operater. Ne da se mi s takimi stvarmi ukvarjat. Grem raje na Mobitel pa bo mir?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Napiši reklamacijo oz dopis in bodo preverili pri omennjeni svtovalki kaj se je dogajalo, ker ti verjetno ni podala pravih info.

lp

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Še nekaj, gre za opcijo 201 ne opcijo mobilni, pardon.

Sicer sem pa danes našel pogodbo in na njej opcija 201 ni izbrana. Samo sprememba paketa iz orto smart v orto v nulo ter vezava za 24 mesecev.

Mah ne bom nič pošiljal. Plačal bom ta mesec, se odjavil od te storitve na netu in ko mi poteče vezava odšel k Mobitelu.

šalabajzerji

Nazadnje urejeno:

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Najlažje se je pa samo pizdit pa ničesar ukrenit. Jaz skoraj vsak mesec pišem reklamacije na Simobil, to mi vzame vsakič po 3 minute časa, pa še vedno so mi vse vrnili.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Najlažje se je pa samo pizdit pa ničesar ukrenit. Jaz skoraj vsak mesec pišem reklamacije na Simobil, to mi vzame vsakič po 3 minute časa, pa še vedno so mi vse vrnili.

Ne, ni se najlažje pizdit. Najlažje je, če se ti ni treba in v tej smeri nekaj narediš. Ti lahko zgubljaš živce vsak mesec in "3" minute, meni se to ne da in ne bom.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Jah napake se lahko vedno in vsakomur zgodijo. Vecji problem je ce se le te ponavljajo, pol pa je to svinjarija prvoklasna in ze namiguje na nateg.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
Jah napake se lahko vedno in vsakomur zgodijo. Vecji problem je ce se le te ponavljajo, pol pa je to svinjarija prvoklasna in ze namiguje na nateg.

Probaj pol leta (al še več) plačati manj, kot je na računu in trdi da je napaka. Ne vem, kako te bodo gledali ti isti, ki delajo "napako".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.