Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Že ampak moraš bit kurb*insko pomemben za firmo da ti tak račun plača se strinjama?
wink-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Operater mora kupiti telefon, ga prilagoditi za svoje omrežje, dati subvencijo, plačati zaposlene, najemnino, elektriko, vzdrževati in nadgrajevati omrežje,... in nekaj tudi zaslužiti saj drugače nima smilsla da obstaja,...

In verjetno bodo počasu tudi pri Tušu spoznali da do onemoglosti ne morejo talati telefonov za 1€,... je pa to njihova odločitev in s svojim denarjem lahko delajo kar hočejo,...

b
Saj Simobil ne rabi "prilagajati" (zaklepati
wink-1.gif
) telefonov, bo prihranil in ta prihranek predal naprej svojim uporabnikom.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicdr prilagoditve niso le zaklepanje... Se pa strinjam s tem...
smile-1.gif

Zaklepanje aparatov pomoje prej odvrne kaksne uproabnike, da bi se vezali, kot pa da bi obdrzali zaradi tega uproabnike ali da bi ti vec zapravili... Vcasih je bilo to se smotrno... ker si npr. vzel paket z najnizjo narocnino in se ti je SIM kartica valjala v predalu in si odplaceval le vrednost mobilnika na obroke
smile-1.gif
...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jest ne ga srat, prilagoditev je njihov qrčev meni in njihovi nadležni sitotiski VODAFONE. Hvala za to, si ne rabijo delat stroškov!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
MadMitch nič ne bom rekel ampak če imaš ti do 9500€ mesečni račun potem moreš pa res bit "könik". Pol očitno tvoj mesečni dohodek dosega 20-30k €, najmanj! Svaka čast, spoštovanja vredno! Takšno delo sprejmem tudi jaz! Lahko več na PM
wink-1.gif
Kdor vozi robo, bo za kamion odštel tudi pol milijona, če se mu to izplača, jaz imam pač tako delo, da je telefon meni isto kot špediterju kamion. Dokler se taki računi opravičijo s prihodkom, smo vsi srečni, tako jaz, podjetje in operater. Z mesečnim dohodkom si pa falil.
grims-1.gif

Ne, računa ne plačuje podjetje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jest ne ga srat, prilagoditev je njihov qrčev meni in njihovi nadležni sitotiski VODAFONE. Hvala za to, si ne rabijo delat stroškov!

Ni samo to... treba je tudi stestirat SMS, MMS, spletni brskalnik,... in se marsikaj ... Vodafone meni in sitotisk je tisto zadnje... in zaradi tega tudi dobis mobilnik ceneje... Noben te ne sili, da ga kupis ... imas vec ali manj vedno moznost mobilnik kupiti v prosti prodaji...
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ni samo to... treba je tudi stestirat SMS, MMS, spletni brskalnik,... in se marsikaj ... Vodafone meni in sitotisk je tisto zadnje... in zaradi tega tudi dobis mobilnik ceneje... Noben te ne sili, da ga kupis ... imas vec ali manj vedno moznost mobilnik kupiti v prosti prodaji...
smile-1.gif
A če telefon kupiš v prosti prodaji, pa SMS, MMS in spletni brskalnik ne delujejo? Nekateri telefoni sami naložijo pravilne nastavitve ob vstavitvi SIM kartice operaterja. Itak bi morali podpreti popularen telefon iz proste prodaje, četudi ga sami ne bi imeli v akciji.

Z zaklepanjem in sitotiski pa imajo nepotrebnega posla (& stroške), pa še vrednost telefona znižujejo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Res je, če telefon kupiš v prosti prodaji ga žal v nobenem omrežju ne moreš uporabljat, ni prilagojen, Jest ti tega zdaj nebo podrobneje razlagal ker ti tega ne razumeš!
hysterical-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
iPhone je težko uvrstiti med telefone. Z njim je več težav kot s fičkom..
Pač ameriški "standard".

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No vidiš, če bi ga kupil pri Simobilu pod pogojem da bi ga sploh imeli bi se oni namesto tebe potrudili
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Seveda delujejo... predvsem pri tistih modelih, ki jih je stestiral doticni operater... To delajo v sodelovanju z uvozniki in proizvajalec mobilnikov potem doda te nastavitve ...

Moje mnenje je tako, da komur je predrag mobilnik, ki ga nudi operater, naj gre k drugemu operaterju... ali pa mobilnik kupi v prosti prodaji...

Ze veckrat je bilo napisano, da se je folk prevec razvadil z mobilniki po smesni ceni... in najbolj glasni so ponavadi tisti, ki mesecno pokurijo zelo malo in posledicno operater od njih nima prav veliko koristi... Od Elektrodistributerja recimo nisem dobil se nic subvencioniranega... pa jim prav tako vsak mesec pustim kar nekaj denarja... Prav tako od Petrola, OMV, MOL-a,... nisem dobil nicesar, ceprav sem tudi tam pustil ze precej svojega denarja
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
iPhone je težko uvrstiti med telefone. Z njim je več težav kot s fičkom..
Pač ameriški "standard".

S fičkom ni nobenih težav
smile-1.gif

Slika kolega, ki je pred casom s svojim fickom peljal zenina na poroko... Nevesta je bila v Cayenne-u, price pa v Audi S8
smile-1.gif

20090716-ngr9m1trdtaaq4pm32difyawyp.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.