Saj Simobil ne rabi "prilagajati" (zaklepatiCitat:
Uporabnik borovnica pravi:
Operater mora kupiti telefon, ga prilagoditi za svoje omrežje, dati subvencijo, plačati zaposlene, najemnino, elektriko, vzdrževati in nadgrajevati omrežje,... in nekaj tudi zaslužiti saj drugače nima smilsla da obstaja,...
In verjetno bodo počasu tudi pri Tušu spoznali da do onemoglosti ne morejo talati telefonov za 1€,... je pa to njihova odločitev in s svojim denarjem lahko delajo kar hočejo,...
b
Kdor vozi robo, bo za kamion odštel tudi pol milijona, če se mu to izplača, jaz imam pač tako delo, da je telefon meni isto kot špediterju kamion. Dokler se taki računi opravičijo s prihodkom, smo vsi srečni, tako jaz, podjetje in operater. Z mesečnim dohodkom si pa falil.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
MadMitch nič ne bom rekel ampak če imaš ti do 9500€ mesečni račun potem moreš pa res bit "könik". Pol očitno tvoj mesečni dohodek dosega 20-30k €, najmanj! Svaka čast, spoštovanja vredno! Takšno delo sprejmem tudi jaz! Lahko več na PM
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jest ne ga srat, prilagoditev je njihov qrčev meni in njihovi nadležni sitotiski VODAFONE. Hvala za to, si ne rabijo delat stroškov!
A če telefon kupiš v prosti prodaji, pa SMS, MMS in spletni brskalnik ne delujejo? Nekateri telefoni sami naložijo pravilne nastavitve ob vstavitvi SIM kartice operaterja. Itak bi morali podpreti popularen telefon iz proste prodaje, četudi ga sami ne bi imeli v akciji.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ni samo to... treba je tudi stestirat SMS, MMS, spletni brskalnik,... in se marsikaj ... Vodafone meni in sitotisk je tisto zadnje... in zaradi tega tudi dobis mobilnik ceneje... Noben te ne sili, da ga kupis ... imas vec ali manj vedno moznost mobilnik kupiti v prosti prodaji...
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
iPhone je težko uvrstiti med telefone. Z njim je več težav kot s fičkom..
Pač ameriški "standard".