Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Zdaj je pa dovolj zagovarjanja Simobila
Že drugi mesec zapored imam obračunane vstopnine v jeben Vodafone live, ki ga tudi enkrat v življenju nisem obiskal. Vem, da nisem edini, o tem smo že govorili. Dosedaj je bilo vse v redu, zdaj se je pa samo od sebe nastavilo nekaj kar nihče ne ve kaj in me ocuri za 0,08 in nekaj evrov, ko se povežem na mail ali grem gledat facebook ali kaj drugega! Pošteno mi gre na organ, da plačujem nekaj, kar ne uporabljam! Da ne govorim o popolnoma nemerodajnih podatkih v si.asistentu in nesposobnih telefonistih.
Simobilovci ukrepaje! Vsa dobra volja in energija, ki sem jo dosedaj porabljal za to, da sem ljudem okrog sebe govoril o sladkorčih, ki jih ponujate Zeleni, bo kaj kmalu pretvorjena v drugo smer. Prijateljčki novinarji bodo rade volje poslušali kakšno zgodbo! In to ni grožnja... So zgolj dobromerni nasveti za ukrepanje in popravljanje svojih neumnosti. Da ne rečem goljufij!
Zato tudi dobiš izpis opravljenih storitev. Predlagam, da preko Si.asistenta podaš reklamacijo, bodo preverili in te obvestio kaj se je dogajalo in zakaj je do tega prišlo. Če praviš in veš, da nisi obiskala V. live sem prepričan, da bo reklamacija rešena v tvojo korist, pa še tebi se ne bo treba tukaj razburjat
Lp