Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Zdaj je pa dovolj zagovarjanja Simobila
jezen.gif

Že drugi mesec zapored imam obračunane vstopnine v jeben Vodafone live, ki ga tudi enkrat v življenju nisem obiskal. Vem, da nisem edini, o tem smo že govorili. Dosedaj je bilo vse v redu, zdaj se je pa samo od sebe nastavilo nekaj kar nihče ne ve kaj in me ocuri za 0,08 in nekaj evrov, ko se povežem na mail ali grem gledat facebook ali kaj drugega! Pošteno mi gre na organ, da plačujem nekaj, kar ne uporabljam! Da ne govorim o popolnoma nemerodajnih podatkih v si.asistentu in nesposobnih telefonistih.

Simobilovci ukrepaje! Vsa dobra volja in energija, ki sem jo dosedaj porabljal za to, da sem ljudem okrog sebe govoril o sladkorčih, ki jih ponujate Zeleni, bo kaj kmalu pretvorjena v drugo smer. Prijateljčki novinarji bodo rade volje poslušali kakšno zgodbo! In to ni grožnja... So zgolj dobromerni nasveti za ukrepanje in popravljanje svojih neumnosti. Da ne rečem goljufij!

jezen.gif

Zato tudi dobiš izpis opravljenih storitev. Predlagam, da preko Si.asistenta podaš reklamacijo, bodo preverili in te obvestio kaj se je dogajalo in zakaj je do tega prišlo. Če praviš in veš, da nisi obiskala V. live sem prepričan, da bo reklamacija rešena v tvojo korist, pa še tebi se ne bo treba tukaj razburjat
smile-1.gif
Sam po tej poti nisem imel nikoli problemov.

Lp

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Na nastavitve tvojega telefona operater ne more vplivati. Zato za začetek vzemi pomirjevalo, nato pa me lahko kontaktiraš privat.

Lp.

smile-1.gif

Sem že podal reklamacijo, hvala za prijaznost.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jaz sem ta mesec opazil edino 1 vstop na ta portal ampak mi tudi ni jasno kako od kod in zakaj! Kako pa zgleda na temo portalu?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
večina nas telefon nosi v žepu in od tu z lahkoto pride do vstopa v vodafon live,...
tudi meni se to dogaja,.. če ne rabiš tega sta dve možnosti:
- kupiš telefon brez hitre tipke
- ali podereš nastavitved za gprs,...

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Borovnica res je da nosim telefon v žepu ampak žal nimam LIVE telefona oz. telefona ki bi imel tipko
wink-1.gif
Saj pravim, ko sem nastavljal telefon po updatu firmwara je možno da sem kje v meniju stisnil in mi je tja skočilo zato pa sprašujem kako zgleda da portal ker ga še nikoli nisem videl...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sicer obstaja kombinacija tipk (ali samo tipka), ki baje zaklene tipkovnico. Ne vem sicer, kaj zaklepanje tipk doprinese in cemu sluzi, vendar jaz vedno zaklenem tipkovnico. Zdi se mi zelo uceno, ko zaklepam tipkovnico.
rolleyes-1.gif

Lp

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
večina nas telefon nosi v žepu in od tu z lahkoto pride do vstopa v vodafon live,...
tudi meni se to dogaja,.. če ne rabiš tega sta dve možnosti:
- kupiš telefon brez hitre tipke
- ali podereš nastavitved za gprs,...
-preneseš naročnino na Itak?
b

in koliko tistih, ki se jim vklaplja Live se pritoži na to? 10%?
ostali pa plačajo ker niti ne vedo kaj je to Live
smirk-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
lej, originalni telefoni nimajo prve tipke Live in zato tudi ne moreš z njo ponesreči na ta smotan portal.
in 95% ljudi sploh ne uporablja (vsaj namerno ga ne uporabljajo) tega portala ker ni zanimiv in ker se vse plačuje.

koliko forumašev bi uporabljalo Alter, če bi moral vsako logiranje/vsak vstop na forum plačati vstopnino z kreditno kartico
confused-1.gif

ni dolžnost operaterja?
pa verjetno se gre operaterju, da ima zadovoljne uporabnike, da ne bežijo h konkurenci?

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Dolžnost operaterja je, da OPIŠE storitve in NAVEDE pogoje uporabe posamezne storitve. Ne more pa prisiliti stranke, da si bo navedeno/opisano zapomnila. Mnogo je ljudi, ki se jim ne ljubi niti malo posurfati po uradni strani operaterja.

Če ima kdo dodatne stroške zaradi LASTNE nepazljivosti, je to stvar posameznika in se glede tega nima kaj pritoževati, da je dobil "preveč" zaračunano.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.639
4.373
113
No Eno pitanje. Kaj je res da z obcijo SVET stane 20 minut dohodnega klica samo 0,90€. (v Tunizijo)
KEr ne morem verjet ,da je tako poceni. Pri ostalih operaterjih toliko stane 1 minuta dohodnega klica.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hmm zanimjivo, prvič vidi ta live portal in sem prečesal CELOTNO mojo Nokio E71 in nimam nobene povezave do portala live, res nevem kako sem se lahko povezal na ta portal. Seveda se ne bom pritoževal ker se nimam časa s tem sranjem ubadat in to za 0,10€....

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No Eno pitanje. Kaj je res da z obcijo SVET stane 20 minut dohodnega klica samo 0,90€. (v Tunizijo)
KEr ne morem verjet ,da je tako poceni. Pri ostalih operaterjih toliko stane 1 minuta dohodnega klica.
Ne ni res, to se samo malo hecajo.
stupid-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Dolžnost operaterja je, da OPIŠE storitve in NAVEDE pogoje uporabe posamezne storitve. Ne more pa prisiliti stranke, da si bo navedeno/opisano zapomnila. Mnogo je ljudi, ki se jim ne ljubi niti malo posurfati po uradni strani operaterja.

Če ima kdo dodatne stroške zaradi LASTNE nepazljivosti, je to stvar posameznika in se glede tega nima kaj pritoževati, da je dobil "preveč" zaračunano.

Noja... veliko ljudi sploh ne ve, da obstaja Si.mobil spletna stran... in tudi to ne, kaj sploh je internet... Kupijo le aparat z Vodafone Live tipko... in ceprav nikoli zavestno ne obiscejo portala Live... se jim to zaracunava, ker so ponesreci kliknili na to nesrecno tipko
smile-1.gif
...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.