Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz imam lepo narejeno, da pred VSAKO povezavo vpraša katero povezavo želim uporabit... Pol pa dam prekini pa ne gre nikamor...
cool-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Da bo mir:

Navodila za E71
Menu
Orodja
Nastavitve
Povezava
Dostopne točke
Si.mobil Internet
Možnosti (una leva tipka)
Uredi
Domača stran (osma opcija po vrsti) Brez

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
MadMitch, ker imam E71 iz paketa za voznike (črno) in ker imam po defaultu normaln in ne VODAFONE menu imam že po defaultu nastavljeno na BREZ. Kako hudiča sem torej bil na vodafone portalu? SVAAAAAAAAAAAAŠTA!
smile-1.gif

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Pa zakaj si ne nastavite, da pri vsakem dostopu na internet aparat vpraša po dostopni točki?! Redno čekiram mejle in občasno www, pa do sedaj Livea še od daleč ni bilo ne duha ne sluha.
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Tud men se je že to nardil pa nimam live tipke in tud nikjer v nastavitvah nimam live.simobil.si zapisano.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Meni se tudi to dogaja. Telefon je G900, tipke za dostop na vodaphone portal nimam. Spletna stran je nastavljena na google. Tako da res ne vem kaj je s tem
frown-1.gif
((

Simobil GPRS je pa povezava..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
saj jaz vas razumem,...
jaz sem zaposlen na si.mobilu da insertiram dostope na vodafone live,...vsak dan jih dodam 2386 po principu simpatičnosti številke in to je to,...
tako se vam na računu pojavi dodatna vrstica z zaračunanim vfl,...

včasih pa se preoblečem v spidermana, vdiram v hiše in pritiskam tipke vfl,...

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Borovnica ne bit užaljen, nihče ne govori da si ti kriv dejstvo je da se to dogaja in ne samo enemu. Če nekaj naročim/uporabim pač plačam to je logično, v tem primeru pa nisem bil na portalu
smile-1.gif
Enostavno.. Ne bom se pritoževal ker je moj čas preveč dragocen ampak se SAMO pogovarjamo...

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
dejstvo je tudi, da dostopamo do interneta na enak način kot pretekle mesece...

pa obiskov portala dejansko ni, če grem direktno na nek drug URL to ne more bit vstop na arena vodaphone portal...

na ECARE je vsopnina na portal prikazana celo 1s kasneje, to pomeni da simobil zaračuna vstopnino v portal ko prekinem povezavo? weird uglavnem...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
AutoFan nisem užaljen samo že od kolegov poznam razna izgovarjanja kaj so in kaj niso,... ko pa si zraven in ko vidiš kako dete pijano tipka po telefonu in se naslednji dan ničesar ne spomni, kako otroci preizkušajo starševe telefone, kako nekateri po nesreči pritisnejo tipko, kako nekateri zavestno probavajo in kasneje tajijo,...itd,...

težko verjamem da bi sistem sam beležil da je nekdo bil na portalu saj imamo v končni fazi razčlenjen račun in hitro bi nas ujeli na laži,...

torej moje mnenje je da si enkrat moral nekaj delati z internetom ker drugače sistem nima kaj zabeležit,...

l.p .b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja borovnica fora je v tem da se na telefon ZELO občutljiv (ga nihče, čisto noben ne uporablja) in to se mi je zgodilo med tednom ob 13:XX in takrat definitivno nisem bil pijan!
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Meni se tudi to dogaja. Telefon je G900, tipke za dostop na vodaphone portal nimam. Spletna stran je nastavljena na google. Tako da res ne vem kaj je s tem
frown-1.gif
((

Simobil GPRS je pa povezava..

Si.mobil Internet? Jaz imam to in ni problemov.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nisem rekel da si bil pijan
ne-ne-1.gif

hočem le povedati da je lahko sto in en način kako aktivirati vfl,...

b

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Jst sem sedaj izklopil proxy nastavitve, izgleda da je bilo to to.

Je pa moja povezava zaklenjena, sem si moral še 1x poslati nastavitve, da jih lahko na roke urejam, tam sem dal stran zdej kljukico in upam da bo OK. Samo to zame ni isto če greš preko proxy-a ali pa res gor na vodaphone portal..

Ali si je simobil samo izmislil kako bo molzel ovce?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Meni so tudi enkrat nekaj takega zaračunali.
Samo nisem pet tednov filozofiral po forumih, ampak sem porabil par minut da sem napisal reklamacijo, pol pa sem že nadaljeval svoje življenje...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
večina nas telefon nosi v žepu in od tu z lahkoto pride do vstopa v vodafon live,...
tudi meni se to dogaja,.. če ne rabiš tega sta dve možnosti:
- kupiš telefon brez hitre tipke
- ali podereš nastavitved za gprs,...
- ali zaklepaš tipkovnico
- ali zapreš telefon (če je odpirajočega dizajna)
- nastaviš drugo funkcijo na ono tipko za vstop v Live

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Meni so tudi enkrat nekaj takega zaračunali.
Samo nisem pet tednov filozofiral po forumih, ampak sem porabil par minut da sem napisal reklamacijo, pol pa sem že nadaljeval svoje življenje...

A se te lahko dotaknem?
smile-1.gif
Saj nekateri tut lahko s tem živimo veš ampak forum je zato da poskušam dognati zakaj se je to zgodilo in da ne bomo vsak mesec pisali pritožb, da bomo poskusili to preprečit ampak očitno to tebi ni najbolj jasno...

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.