Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Jst sem sedaj izklopil proxy nastavitve, izgleda da je bilo to to.
Je pa moja povezava zaklenjena, sem si moral še 1x poslati nastavitve, da jih lahko na roke urejam, tam sem dal stran zdej kljukico in upam da bo OK. Samo to zame ni isto če greš preko proxy-a ali pa res gor na vodaphone portal..
Ali si je simobil samo izmislil kako bo molzel ovce?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Meni so tudi enkrat nekaj takega zaračunali.
Samo nisem pet tednov filozofiral po forumih, ampak sem porabil par minut da sem napisal reklamacijo, pol pa sem že nadaljeval svoje življenje...
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Itak se je sedaj izkazalo, da so WAP portali operaterjev mimo. Folk uporablja Gmail, Facebook, Google, Google News. Telefoni danes normalno nalagajo 1MB HTML strani čez UMTS/HSDPA. Planet je zame zanimiv samo kot nadzorna plošča za Monitor in filanje Mobi kartic. OK, včasih za vreme ter prometne informacije.
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Itak se je sedaj izkazalo, da so WAP portali operaterjev mimo. Folk uporablja Gmail, Facebook, Google, Google News. Telefoni danes normalno nalagajo 1MB HTML strani čez UMTS/HSDPA. Planet je zame zanimiv samo kot nadzorna plošča za Monitor in filanje Mobi kartic. OK, včasih za vreme ter prometne informacije.
Za pametne telefone z WiFi to ni. Še posebej za tiste z višjo resolucijo od 240x320.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Verjemi da dosti ljudi uporablja tako VFL kot Planet portal; tako da za nekaj je že.
lp
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
KSZ.
Ko smo že pri Vodafone Live. Zakaj je to SPLOH še plačljivo ??? Mobitel dostopa do Planeta ne zaračunava... Zakaj mora potem simobil to zaračunavat ? Razumem da so vsebine za prenašat plačljive, to je logično, ampak samo brskanje bi moralo biti brezplačno kot pri Planetu, brez vsakih vstopnin...
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kkao jo boš reklamiral ce si se povezal preko nje na Live portal
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Za pametne telefone z WiFi to ni. Še posebej za tiste z višjo resolucijo od 240x320.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Verjemi da dosti ljudi uporablja tako VFL kot Planet portal; tako da za nekaj je že.
lp
Čez nekaj let, ko se bodo pametni telefoni prebili v srednji in nižji segment, bo pa konec s potrebo po WAP. Ljudje gredo rajši na specializirane strani s priljubljenimi vsebinami, kot da bi uporabljali portal operaterja, ki skuša biti vse za vse in ki se specializira za to, da je preneseno malo KB in da se da vsebino prikazati na telefonu. Ti dve zadnji stvari kmalu sploh ne bosta več problem...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
AutoFan nisem užaljen samo že od kolegov poznam razna izgovarjanja kaj so in kaj niso,... ko pa si zraven in ko vidiš kako dete pijano tipka po telefonu in se naslednji dan ničesar ne spomni, kako otroci preizkušajo starševe telefone, kako nekateri po nesreči pritisnejo tipko, kako nekateri zavestno probavajo in kasneje tajijo,...itd,...
težko verjamem da bi sistem sam beležil da je nekdo bil na portalu saj imamo v končni fazi razčlenjen račun in hitro bi nas ujeli na laži,...
torej moje mnenje je da si enkrat moral nekaj delati z internetom ker drugače sistem nima kaj zabeležit,...
l.p .b