Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kkao jo boš reklamiral ce si se povezal preko nje na Live portal
wink-1.gif

Nisem se povezal na live portal... ce pa ta ni prirejen za iPhone in prikaze le tole
grims-1.gif
:

20090721-e86w3pmd5f3yn3rxmtyqp3eupe.jpg
To skoraj gotovo ni problem v tem, da stran ni prirejena, temveč to, da bi se moral povezati preko proxy-ja. Tudi na iPhonu bi lahko npr. v IPCC datoteki ali pa z iPhone Configuration Utility nastavil proxy za določen APN. In točno tu je problem... marsikdo uporablja napačen APN za uporabo interneta... in oni ti avtomatično, ko dostopaš do interneta preko njihovega proxy-ja, zaračunajo vstopnino za Vodafone Live portal...

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Na žalost nimam časa za branje in iskanje po celem forumu, zanima pa me ali se splača aktivirati "tarifo svet" za Hrvaško za mogoče 10-15klicev v SLO.

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Mene pa zanima če se kej ve, do kdaj bo SE W715 še v ponudbi in če se bo cena kej spreminjala (gor, dol)?
Saj odgovor na prvo vprašanje bi prosila...
Hvala

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik jessy84 pravi:
Mene pa zanima če se kej ve, do kdaj bo SE W715 še v ponudbi in če se bo cena kej spreminjala (gor, dol)?
Saj odgovor na prvo vprašanje bi prosila...
Hvala

telefon bo v prodaji do razprodaje zalog
evil.gif

za ceno pa ne vem,...glej trende,...

b

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem probal ze na vse mozne nacine... Na Mobitelov Planet lahko pridem (seveda z vstavljeno Mobitelovo kartico)... Portala Live! pa mi se ni uspelo prikazati na iPhone-u ...

Tudi meni ne, so mi ga pa uspeli zaračunat ravno včeraj.... Kako, mi ni jasno, ker drugega kot cydio in facebooka na telefonu včeraj ziher nisem odprl...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Ni nujno, da imajo vsi tak APN. Kaj pa če on ni nalagal ipcc-ja, ampak je do nastavitev prišel na kakšen drug način? Ipcc datoteke je Mikrohard naredil po izidu 3.0 SW-ja, prej smo vse vpisovali ročno. Se pa strinjam, da je zelo čudno, ker se do Live! portala ne pride brez nastavljenih proxy-jev.

Lp.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Ni nujno, da imajo vsi tak APN. Kaj pa če on ni nalagal ipcc-ja, ampak je do nastavitev prišel na kakšen drug način? Ipcc datoteke je Mikrohard naredil po izidu 3.0 SW-ja, prej smo vse vpisovali ročno. Se pa strinjam, da je zelo čudno, ker se do Live! portala ne pride brez nastavljenih proxy-jev.

Lp.

Ce pravi, da je odprl Cydio pa Facebook... potem mu internet dela (recimo, da predvidevam, da to dela preko GPRS/EDGE/UMTS,... in ne preko WiFi) ... In potem drugega APNja niti ne more imeti vpisan, ker mu potem ne bi nic delalo in bi to gotovo napisal
smile-1.gif
...

Nastavitve so pa take ze od vsega zacetka... V vseh mojih navodilih je napisan tak APN... pri Mitjevih popravkih se tudi nastavi na tak APN... Pri Si.mobilu niti ni bilo nikoli drugace (edino takrat, ko so bili se paketu GPRS unlimited, ko je bil APN drugacen (se mi zdi, da je bil gprsunlim.simobil.si) ... Drug APN pa je se blackberry.net ... samo s tem pa tako ne dela vec
smile-1.gif
...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
@Jest: Če verjameš ali ne, sem imel v roki primerek, na katerem je deloval dostop do interneta preko APN live.simobil.si. Takrat tudi meni ni bilo nič jasno. Delal pa je samo dostop do interneta, brez Live! portala. To je bilo na 3G-ju z naloženim 2.2 SW. Škoda, ker ne moraš hkrati narediti screenshota odprte spletne strani in nastavitev, ker takrtat tudi jaz ne bi verjel tega, če ne bi videl. Ko sem poskusil to na svojem iPhone-u, seveda ni delovalo. Ne me narobe razumet, nočem se prepirat s tabo, ker vem da poznaš zadeve in ne kotališ buč, vendar vedno obstaja več opcij. Lahko je tudi težava pri operaterju(kar je v tem primeru tudi najverjetneje), lahko pa tudi pri uporabniku.

Lp. TheCjen

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Do sedaj sem si ob napisanem mislil svoje, da pač folk po pomoti klikne kak gumb in pade v VFL.

Ekola, danes se je pa še pri meni začelo. Zaračunana vstopnina.
confused-1.gif

Imam Mobitelovo Nokio E71, ki tistega odurnega gumba VFL še od daleč ni videla, vse nastavitve so enake kot so bile in ni šans, da me vidijo na VFL.

Nič jasno... jutri dopoldne kličem na helpdesk.

V zadnjem mesecu je to že par cvetk:

- potrdijo (še SMS dobim!), da GPRS roaming blokada deluje, ampak v resnici ne deluje
- gostovanje na Kitajskem seveda ne deluje
- zaračunana vstopnina v VFL

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.