Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne vem če je bila ali ne.
Meni je takrat začelo štrajkat. In takrat sem začel sikat
evil.gif

Važno je da je napaka odkrita...da se stvar poštima.

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz vidim iz odgovora, da težave so bile.

toerj napiši "jebiga težave so bile....zato si doživljal motnje s signalom, sedaj pa upamo, da je odpravljeno".

Sem malo presenečen nad forumskim Simobil Pr-om.
smile-1.gif

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
In v tem je tudi problem. Včasih pa mečeš s svojimi nepiarovskimi odgovori slabo luč na operaterja ter na odnos Si.mobil - stranka. Ne glede na to, da tvoji odgovori niso uradni odgovori Si.mobila, se marsikdo nad njimi zamisli v smislu :"A se tako obnašajo/pogovarjajo z vsemi strankami?".

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
1. Povedal sem, kakšno je bilo stanje takrat, ko si se pritožil na FORUMU, po NEURADNI poti.
2. Povedal sem, kako in na podlagi katerih podatkov se izvajajo TERENSKE meritve.
3. Postopek prijave, kot sem ga opisal, je uraden. Ne moreš pričakovati, da bodo operaterji, tehniki itd. brali splošen forum in na podlagi NEURADNIH prijav izvajali meritve.

Tako da da je bil moj odziv konkreten. Lahko bi pa napisal tudi kako pikro, pa se bom raje zadržal. Imam že veliko izkušenj z "vseznalskimi" in "močno prepričanimi" strankami.

Lp

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Se strinjam. Tvoj odgovor je bil konkreten

Sicer se jaz nisem pritožil, ampak ok
wink-1.gif

Nihče ne pričakuje da bodo operaterji, tehniki brali splošen forum in na podlagi takih prijav izvajali meritve. Se pa v takem primeru, kot si ti odgovarjal, da zadevo precej bolj elegantno rešiti. Pošlješ osebi ZS z navodili za URADEN postopek in se kar se tiče javniega foruma debata lahko zaključi.

imam pa tudi sam nekaj izkušenj s tehniki in njihovo komunikacijo s strankami.

brcanjepodmizodanajbotihinseumiri.press

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne nisem imel v mislih interneta, ga zaenkrat ne potrebujem... Govorim predvsem o signalu oz. o signalu v zgradbah, kjer drži, da je Simobil zelo zelo bogi. Sem res zadnjič opazoval ko sem se gibal po Evroparku v Mariboru, sploh ni signala ali pa ena črtica, bil prejšnji teden v Cityparku v Celju zopet ni signala, Čatežke toplice v kopališču notri komaj kaj signal, veni polni signal. Seveda moram ob tem povedat da imam 2 telefona in v enem imam Mobitel kartico in je povsod super signal tako da nevem... Simobilu delajo težave te velike zgradbe... Drugače pa nimam kaj rečt čez SImobil, na Štajerskem koncu res vrhunsko deluje!

Ne vem tudi meni so sumljive razne trgovine kot so Špar itd...kot bi imeli motilce signala notri
confused-1.gif

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Nevem.. Zaenkrat me to ne moti ker nisem nek maniak na nakupe in sem zelo malo svojga časa v raznih centrih, bi pa me zelo zelo motilo če bi bil tam zaposlen oz. bi bilo tam moje delovno mesto. Potem ne bi imel druge izbire kot menjavo operaterja..

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ne zapravite priložnosti, zapravite raje 50 EUR!

Vsem novim naročnikom, ki boste do 15.8. sklenili novo naročniško razmerje na paketih enaZAME, triZAME ali petZAME podarjamo 50 EUR za mobilne nakupe!

Tako boste s paketi ZAME ne le najugodneje klicali in SMSali, ampak si boste lahko privoščili še dodatno zapravljanje! 50 EUR lahko porabite na več kot 6.900 prodajnih mestih Monete, tako za razprodaje, kot za nakupe knjige za dopustniško poležavanje ob morju, za sobotna kofetkanja v mestu s prijatelji, nakup vstopnic ali igrač za vaše malčke.

Poleg zgoraj naštetih ugodnosti ponudba zajema tudi vrhunske telefone po izjemni ceni 1 EUR:

* Vodafone 533 na paketu enaZAME
* Nokia 6303 na paketu triZAME
* LG KF750 na paketu triZAME
* Samsung SGH-F480 na paketu petZAME
* Nokia E75 na paketu petZAME

Ugodnosti boste deležni vsi, ki se boste ob sklenitvi naročniškega razmerja vezali z nakupom telefona za obdobje 24 mesecev. 50 EUR lahko do 31.8. porabite tudi v ločenih nakupih.

Stroški klicev in SMS-ov za opravljene transakcije na Moneta Terminalih, Moneta Avtomatih in nakupe preko Moneta SMS niso vključeni v znesek 50 EUR, ampak se plačujejo mesečno preko računa naročniškega razmerja.

www.simobil.si

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik chili pravi:
Kaj se grejo pri Simobilu, da cene aparatov zvišujejo??
Je prepovedano?

Mnogi mobilci so (bili) praktično zastonj. Raja se je razvadila.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Wildude z ozirom na to, da delaš za Simobil in da to vsi vedo ne piči govedarja. Sigurno da to ni normalno. In ja prav je tako da so zastonj. Treba se je malo prebudit, konkurenca je zdrava! Pogoji za prehod k drugemu operaterju pa so ugodnejši in enostavnejši kot kadarkoli... Če lahko izbiram kdo mi bo dobavljal elektriko naj bo potem težava izbor gsm operaterja? Niti ne!

chili

Pripravnik
26. feb 2009
53
15
8
So bili ja. Med obletnico Simobila. Potem so jih podražili in sedaj zopet. Sej noben ni rekel, da je prepovedano sam je malo nesmiselno.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Wilder pri PetZame mi more krit ja, definitivno. Sploh pa če je povprečn račun okoli 120€ ker je še zraven dost tujine. Sigurno da mi bo ga kril za 1€. Če ga ne bo ta pa ga bo kateri drugi. Kje šteka?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.