Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Nič ne bo iz tega Ogo, NLB ne da posojila
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Evropčider je že naročil za 15 šleperjev tinte, tako, da nič bat.
smile-1.gif

Ogo

Nazadnje uredil moderator:

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
ksz

kje v kranju ali bližni okolici bi lahko dobil nokio 5220?! mati hoče tale telefon za 1€, pa ga nikjer nimajo več.
Kaj pa kakšna alternativa temu telefonu s to ceno? bi šla pa v paket SMART....

Hvala za info.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni so pri E71 rekli v vseh njihovih centrih, da jih nikjer ni in da pridejo čez 3 tedne. Pa sem šel na njihovo stran, poiskal pooblaščence, začel klicat naokoli in našel E71 v vseh treh barvah
tongue-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nad pooblaščeni prodajalci operater pač nima vpogleda. Vpogled ima v svoje zaloge.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda nima, zato pa pravim, da je treba poklicat naokoli, v kakih bolj ''skritih'' trgovinah se najde marsikaj, tudi telefone, ki so že dolgo razprodani.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Vem, hotel sem le poudariti, da operater pregleda nad vsemi zalogami nima. Zgolj nad zalogami v svojih shopih. Se da pa marsikaj izbrskati pri pooblaščenih prodajalcih, le angažirati se je potrebno. Tudi Jest je staknil Nokio E63 pri pooblaščenem prodajalcu, ko je ni bilo na prodajnih mestih operaterja.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.
a od letos naprej mislijo pobirati vstopnino na "Žur z razlogom", Tivoli-dj Umek,1€?
kaj dela pohlep
smirk-1.gif

prejšna leta je bilo zastonj, pa si daroval preko sms, če si že hotel.
rolleyes-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sedaj je tudi zastonj, le da boš daroval v ta sklad 1 EUR in to bo tvoja karta. Narediš dobro delo in greš naprej, za 1 EUR te ne bo pobralo ali? Nekomu pa to šteje precej več.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ksz.
a od letos naprej mislijo pobirati vstopnino na "Žur z razlogom", Tivoli-dj Umek,1€?
kaj dela pohlep
smirk-1.gif

prejšna leta je bilo zastonj, pa si daroval preko sms, če si že hotel.
rolleyes-1.gif
Si daroval prek SMS?

akes

Zelenc'
5. dec 2008
9
0
1
Simobil še pošilja kaj ponudbe za veliko ugodnejše telefone ob vezavi, kot je bilo npr. lani za nokio N96 al je to bilo pač zaradi obletnice. Zadnje ponudbe ki sem jih dobo so bile zgolj 20€ cenejši telefon je pa res da sem brez vezave že kr nekaj časa. Zanima me predvsem za nokio n97 ali omnio HD. Imam pa porabo cca 25-30€ mesečno - paket tri zame.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Tisti popusti so bili ob deseti obletnici Si.mobila,...
To je to,... kar si dobil si dobil,... verjetno,...

Meni Petrol za 15 letno tankanje ni podaril še nič, tudi banka se ni izkazala, serviser in vulkanizer data kakšno dišečo smrečico pa kakšen koledar,...

b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ni problema, ne rabim nič od Simobila, le naj začne malo vlagat v omrežje.

Zaenkrat nisem imel nikoli problemov pri telefonu. Če si mislil na internet je to druga zgodba, čeprav sem tudi s slednim na telefonu čisto zadovoljen in je dosti za kar rabim, čeprav ga kar dosti uporabljam.

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne nisem imel v mislih interneta, ga zaenkrat ne potrebujem... Govorim predvsem o signalu oz. o signalu v zgradbah, kjer drži, da je Simobil zelo zelo bogi. Sem res zadnjič opazoval ko sem se gibal po Evroparku v Mariboru, sploh ni signala ali pa ena črtica, bil prejšnji teden v Cityparku v Celju zopet ni signala, Čatežke toplice v kopališču notri komaj kaj signal, veni polni signal. Seveda moram ob tem povedat da imam 2 telefona in v enem imam Mobitel kartico in je povsod super signal tako da nevem... Simobilu delajo težave te velike zgradbe... Drugače pa nimam kaj rečt čez SImobil, na Štajerskem koncu res vrhunsko deluje!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.