Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
Si.mobil v sodelovanju z Vipnetom ponuja SMS happy hours med 1.7.2009 in 30.9.2009 med 18 in 19 uro
smile-1.gif

Se pravi, da je danes ponudba v veljavi že peti dan, na spletni strani pa o tem ne duha ne sluha (ali pa samo jaz ne najdem)?
rolleyes-1.gif

Saj ni treba najti... ko prides na Hrvasko in se prijavis v Vip omrezje, dobis SMS s to akcijo
smile-1.gif
...
V naprej pa to sploh ne koristi vedeti ane?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj ves... saj je tukaj napisano... Sicer pa je to tudi akcija Vipneta... in bi clovek pricakoval, da bo prej objavljeno na njihovi strani... pa sem sel iskat, pa nisem nasel... in taka akcija je vsako leto poleti...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
Si.mobil v sodelovanju z Vipnetom ponuja SMS happy hours med 1.7.2009 in 30.9.2009 med 18 in 19 uro
smile-1.gif

Se pravi, da je danes ponudba v veljavi že peti dan, na spletni strani pa o tem ne duha ne sluha (ali pa samo jaz ne najdem)?
rolleyes-1.gif

Saj ni treba najti... ko prides na Hrvasko in se prijavis v Vip omrezje, dobis SMS s to akcijo
smile-1.gif
...
Kaj pa bi še rad? Ko preklopiš na Vipnet dobiš SMS ki te na to opozori,... Verjetno pa v teh težkih časih nikomur take stvari ni za oglaševat na veliko,...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.774
113
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
smile-1.gif

rolleyes-1.gif

smile-1.gif
...
Kaj pa bi še rad? Ko preklopiš na Vipnet dobiš SMS ki te na to opozori,... Verjetno pa v teh težkih časih nikomur take stvari ni za oglaševat na veliko,...
Rad bi, da vem prej na katero omrežje se mi splača iti, ko sem v tujini. Doma pogledam kateri je najcenejši in uporabljam le tega, torej nimam nobenega vzroka, da "za vsak slučaj" prevohavam druga omrežja, če imajo kakšno skrito akcijo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi tako je VIPnet cenejši. Dobiš pa SMS, ko prestopiš mejo, tako da si seznanjen v vsakem primeru. SMS happy hour se aktivira z odgovorom na SMS sporočilo (pošlješ prazen SMS nazaj).

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

Roaming je zlata jama za operaterje. Če s kakšnim cukrčkom privabiš obiskovalca v tvoj network bo verjetno tam tudi ostal cel čas bivanja v tujini. In cekini bodo žvenketali... Nekdo, ki se prijavi v drugo omrežje za to akcijo ne bo niti izvedel in prihodek bo šel h konkurenci. In btw. še vedno ne vem kaj ta akcija sploh pomeni - predvidevam, da free sms-i v tej uri?

Druga stvar pa je problem na korporativnem nivoju pri sestrskih podjetjih iz različnih držav, z istim lastnikom. Da zeleni naredijo kakšno stvar skupaj z lederhozentregerji ali vipovci je skoraj tako običajno kot 7-ica na loteriji. Sicer pa v tem pogorijo vsi po vrsti: banke, mobilni operaterji, raznorazni distributerji...
smirk-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Mama Mobilkom pravi kaj mora biti in to mora biti
smile-1.gif

Če Mobilkomovec gostuje v Si.mobilovem omrežju plača le 0,30 €/min za Evrotarifo. za roaming po mojem mora Simobil mami zelo malo zaračunat.

Simobil in Vip sta pa itak hčerki.

Itak pa je že jasno da bo Mobilkom bil slej kot prej v rokah Vodafona. Ni naključje, da Mobilkom odpira firme na Balkanu samo tam kjer Vodafone še ni prisoten.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

Itak pa je že jasno da bo Mobilkom bil slej kot prej v rokah Vodafona. Ni naključje, da Mobilkom odpira firme na Balkanu samo tam kjer Vodafone še ni prisoten.

Fak... Veliki Um Financ in Mobilne Telefonije je Govoril.

Vsi se klanjajte, prosim.
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Klikam nate, ker si zadnji.... Od kdaj Simobil pri vsakem dostopu do interneta, zaračuna tudi vstop na Live?? Paket je Orto u nulo.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Rossoner pravi:
Klikam nate, ker si zadnji.... Od kdaj Simobil pri vsakem dostopu do interneta, zaračuna tudi vstop na Live?? Paket je Orto u nulo.

Nekateri (VFL) telefoni imajo privzeto nastavljeno, da se ob povezavi na internet (lahko tudi v ozadju) avtomatsko povežeš še na VFL portal. Mnogi tudi pomotoma pritisnejo na knof za VFL ali pa se jim knofne v žepu...

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Ok, bom preveril v nastavitvah, čeprav se nisem nič "igral" zadnje čase.... sem pa to itak šele danes opazil, pri pregledu računa.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
v brskalniku oziroma internetnih nastavitvah spremeniš domačo stran pa je...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Tole nerazumljivo zaračunavanje vstopnine tudi sam opažam zadnja dva meseca, ampak ga potem na računu nimam obračunanega. Ugotovil sem, da se to zgodi, ko se preko telefona povežem na službeni mail in bo najbrž res, da gre takrat preko Live dostopne točke. Ko se povežem z netom je vse okej.

Čeprav se mi, glede na tvoj print scrn da je problem res v nastavljeni domači strani.

V vsakem primeru pa sem ugotovil, da so tile podatki na Si. Asistentu en velik lari fari oz. popolnoma neuporabni in nemerodajni. Spodaj pri seštevku brez DDV-ja je totalno drugačna cifra kot zgoraj z DDV-jem (seštevek le - tega k spodnji cifri se nikakor ne ujema), zaračunanih imaš lahko n storitev, ki jih nisi uporabljal, na podlagi tega pa ne moreš podati reklamacije. Šele potem, ko dobiš račun in vidiš, da se nekaj ne ujema ali imaš nekaj preveč zaračunano, lahko začneš pizdit. Vsekakor je treba cifre jemat precej z rezervo!

Nazadnje urejeno:

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Povezujem se skoz enako preko Gprs-a, kr direkt preko "favorites" na gmail. Sem dal telefon nazaj na tovarniške nastavitve in bom poskusil sedaj...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Po moje je zaradi izbrane dostopne točke. Izberi dostopno točko Simobil Internet in ne Simobil GPRS.

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Očitno je reset na tovarniške nastavitve pomagal, ker nisem nič drugega spreminjal in sedaj zadeva deluje po starem, brez računanja Live.

Hvala vsem

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
ksz

Mogoče kakšna informacija kdaj bodo na simobilu imeli Omnio HD glede na to, da jo ima mobitel že v ponudbi?

LP

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

Itak pa je že jasno da bo Mobilkom bil slej kot prej v rokah Vodafona.

Kakor jaz slišim, se mu prej obeta prevzem s strani Ruskega Vimpelcoma. Big boss se vrača nazaj na domači teren.
grims-1.gif

Ogo

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.