Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
To je res, verjamem pa, da bo treba ponovno omogočiti veliko različnih možnosti, kot npr da otroci lahko porabijo maksimalno 10eur, da ne morejo klicarit na tv oddaje kjer vsak sms ali klic povzroči 1eur stroška itd
smile-1.gif

Saj veš kako to gre... komplicirat je vedno treba sicer ne bi bilo zanimivo
wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lepo daš web interfejs za self provisioning kjer lahko nosilec naročniškega razmerja prosto po Prešerno določa restrictions in nato avtorizira presežke nad njimi, v kolikor do njih pride. Tega res še ni, ni pa hudič, da nekega dne vse to ne bo možno. Res pa je, da je SLO presneto majhna država, število potencialnih userjev tega tudi, stroški razvoja pa niso premosorazmerno manjši primerjalno recimo z Nemčijo. Tu se končajo mnoge sicer zanimive zgodbe, žal.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
ksz

A sem jaz tako neumen, da ne razumem, kako se zdaj to zaračunava, ali je res dvoumno napisano?
confused-1.gif

Vir:

[URL='http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=20D1CF82-09FA-004C-E2B1-3EEA7853F685&linkid=article[/url]']http://www.simobil.si/sl/insid...d=article
[/URL] pod tabelo v drobnem tisku:
"Cene, navedene v tabeli, veljajo za minuto pogovora in se obračunajo v 60 sekundnih intervalih. Območje EU: Klici znotraj EU se zaračunavajo v sekundnem intervalu; za odhodne klice iz držav Evropske unije se v enkratnem znesku 0,258 evra zaračuna začetno obdobje 30 sekund. Cene vključujejo DDV."

Na 080 40 40 40 trdijo, da se klici v Slovenijo vedno zaračunavajo minutno, sekundni interval pa velja samo znotraj države (npr. znotraj Avstrije).
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Narobe razumeš - če bi šli po tvoji logiki potem bi mel tudi cene k veljajo za evropsko unijo, kajne??? to bi ti blo pa še manj všeč!!! Cene in 30s/1s obračunski interval velja samo če si ti v gostovanju v kateri izmed držav članic EU, torej če si SLO, ki je članica EU še nisi v gostovanju in imaš normalni 60s/1s obračunski interval.... Čisto lepo in prav so ti obrazložili v CC-ju....

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Napisal sem klici v Slovenijo. To je seveda mišljeno iz tujine, saj je govora o gostovanju.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Mas prav: eni sanjajo, potem pa ugotovijo, da je terminal predrag. Potem popljuvajo operaterja, ker ponuja v paketu z narocnino v mesecnem znesku 10-20 EUR drag terminal.
Kaj moremo, nic.
Lp

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Jah no dobr na Mobitelu je 500€ tko da če bo pri simobilu 400 bo še dokaj vredu... Tako ali tako je pa do novega leta še ne mislem nabavit
smile-1.gif
)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Sem mel to "čast", da sem jo malo pretestiral in moram reči da na ves "rompompom" in dvignjen prah glede tega telefona kako je oh in sploh, lahko samo rečem da me je razočaru, ker deluje popolnoma plastično, pa po mojem mnenju symbian za enkrat še ni prpravljen za touch screen, ker ma preveč pomanjkljivosti... - sicer je pa vse stvar okusa...

Nazadnje urejeno:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Fantiček, ne razburjaj se. Kaj si pričakoval, da bo 50 centov, da ga boš lahko hitro zagrabil in preprodal? =)
Poglej njegovo tržno vrednost. Pa razmisli o tem, da mora operater po "neskončno" akcijah telefonov za 1 evro pokriti izgubo, ki jo je staknil. Če ti kaj ni všeč, ignoriraj in ne teži.

Hvala.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Sem mel to "čast", da sem jo malo pretestiral in moram reči da na ves "rompompom" in dvignjen prah glede tega telefona kako je oh in sploh, lahko samo rečem da me je razočaru, ker deluje popolnoma plastično, pa po mojem mnenju symbian za enkrat še ni prpravljen za touch screen, ker ma preveč pomanjkljivosti... - sicer je pa vse stvar okusa...

Tipišno za Nokio N serije. Zadevo znajo dobro skomercializirati, folk se navleče na fotke z neta ampak mene vse mine, samo da vidim da gre za N serijo
rolleyes-1.gif
E serija je ok, N serija je pa krš, sploh pa za take denarje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za N serijo je N97 presenetljivo dobro narejena... vsaj prvi vtis po pol urce valjanja po roki je tak...

Se bo pa videlo cez par mesecev, ko bodo primerki v prakticni uproabi, koliko so dobro narejene... Tudi N95 je na prvi pogled bila kar v reu, po nekajmesecni uproabi pa je bila vsa "zjahana"
smile-1.gif
...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
Si.mobil v sodelovanju z Vipnetom ponuja SMS happy hours med 1.7.2009 in 30.9.2009 med 18 in 19 uro
smile-1.gif

Se pravi, da je danes ponudba v veljavi že peti dan, na spletni strani pa o tem ne duha ne sluha (ali pa samo jaz ne najdem)?
rolleyes-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
Si.mobil v sodelovanju z Vipnetom ponuja SMS happy hours med 1.7.2009 in 30.9.2009 med 18 in 19 uro
smile-1.gif

Se pravi, da je danes ponudba v veljavi že peti dan, na spletni strani pa o tem ne duha ne sluha (ali pa samo jaz ne najdem)?
rolleyes-1.gif

Saj ni treba najti... ko prides na Hrvasko in se prijavis v Vip omrezje, dobis SMS s to akcijo
smile-1.gif
...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.