Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
041 prenešena na simobil.

Aja, pride pa kdaj tudi SMS z uro v prihodnosti
grin1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Aja, pride pa kdaj tudi SMS z uro v prihodnosti
grin1.gif
To je pa stvar nastavitev telefona pošiljatelja ali pa prejemnika, kakor ima pač nastavljen čas (bolj ali manj točno).

Prav bedasto je, da se nonstop obtožuje operaterje.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
priključnina je to, da pride serviser fizično do tebe in ti vključi kabel za prenos podatkov
confused-1.gif

še malo pa ti bi Petrol zaračunal priključnino in postrežbo na blagajni
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa ko pride SMS in piše na koncu \besedilo manjka\ ?

Je to prvi del sporočila? Namreč nikoli ne pride druga polovica, vedno ostane tale \besedilo manjka\.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
To pomeni, da ti je pošiljatelj poslal daljše sporočilo, kot ga je tvoj telefon sposoben sprejeti v enem kosu. Realen vzrok je tudi uporaba nestandardnih črk in znakov v pošiljateljevem sporočilu, ki jih za slovenski trg prilagojeni telefoni ne morejo dekodirati.

Lp.

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik freakanzy pravi:
Jaz še kar upam na novi iPhone pri siMobilu ... Res je žalostno, ko pogledaš spodnji zemljevid in je Slovenija pač edina brez njega v središču Evrope

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/IPhone_3G_Availability.svg
No, smo pa primerljivi z Bosno, Srbijo in Albanijo.

Jaz bi tudi imel iPhone 3G S, vendar raje nezaklenjenega pri Mobitelu kot zaklenjenega pri Simobilu. Da bi Simobil imel nezaklenjen iPhone je pa malo verjetno.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
A imamo od kogarkoli kakšno uradno sporočilo, zakaj ne prodaja iPhona? Mislim na operaterje, za Apple sem prepričan da ni zmogel odgovora.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Ne me prijet za besedo ampak mislim, da zato, ker nimamo uradne iTunes oziroma Applove (spletne) trgovine. Nekaj v tej smeri.

LP

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Nekaj se je govorilo, da je SAZAS preveč trdoglav lobij, da bi se dalo z njim dogovoriti za iTunes. Brez iMelodij pa ni muzike.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.