Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Borovnica lepo da si zadovoljen z svojim delodajalcem, z vašimi storitvami sem zadovoljen ampak roko na srce, ponudba zadnje čase res ni ugodno, kar se tiče aparatov. Zdaj zakaj je to tak brezveze da razpravljamo ampak...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Podatki pridejo iz avstrijskega billinga enkrat prej, drugič kasneje. Na to žal ne moremo vplivati, vsaj navadni smrtniki ne.
Za september je predvidena popolna prenova Si.Asistent-a.

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
asko, ponudba je skladna (tudi) s porabo,...

b
Jap, ker jaz sem dobil povsem drugačno ponudbo, veliko boljšo, povsem primerno operaterju in moji porabi.
rolleyes-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Je pa res, da ni subvencija, temveč dodaten popust ob izteku vezave oziroma bolje rečeno, podaljšanju naročniškega razmerja.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Eno vprašanje: jst sem vezan s pogodbo do januarja 2010, pa če se se ne motim, lahko to pogodbo razdrem že pet mesecev prej brez plačila penalov... al se motim?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mislim da to velja samo za nov telefon, da ga lahko prej vzameš.

Imam pa jaz eno vprašanje - je to pri Simobulu nekaj običajnega, da prihajajo SMS-i kak se jim zahoče? V službi imamo Motorolo V360 in prihajajo SMS-i tekoči, potem kak od ene ure nazaj, potem spet od pol ure nazaj, potem spet kak nov...
confused-1.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Mi lahko kdo pojasni tole:
capture.png

Kdo za vraga bi si želel freestyle paket?

Nazadnje uredil moderator:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36

V Freestyle paketu je "v naročnino vključen" tudi Dellov Netbook.

Nazadnje uredil moderator:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Najprej preveri svoj telefon, koliko je zafilan z SMS-i.

Drugače je pa za SMSe na MSISDN čakalna vrsta, pri čemer pridejo načeloma (če niso huge) SMSi po principu FIFO.
Če pa si bil nekje na območju slabega signala (tudi "bunker" WC je lahko tak primer), je pa normalno, da si SMSe prejel šele sedaj.

p.s.: Motorole so pa itak jajc in imajo svašta težav.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Telefon je prazen, ker sproti brišemo SMS-e in je nonstop na enem in istem mestu. Signal je poln.

Kak bi lahko bilo to povezano s Motorolo, pa mi ni jasno. SMS-i namreč nonstop prihajajo, samo enkrat svež, enkrat star.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Za prodajalce in serviserje so Motorole nočna mora. To pove dovolj.
Pač ameriški standardi, veliko bugov (programska oprema).

Ne trdim sicer, da je to vzrok, je pa precej verjeten.

Sicer pa se je nedavno zagnalo nov SMSC in ga je potrebno še malce spremljati in optimizirati ter se navaditi na delo z njim.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.