Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Da malo obudim zadevo... Kako je zdaj s temi iPhoni ki bi jih naj imel Simobil v akciji? Bo to dejansko res ali so bile samo govorice v stilu "baba čula baba rekla" ?

Se boš še malo načakal...

Lp. TheCjen

Gotovo ne bo nič preden bo predstavljen iPhone 3. generacije. Sicer so pa takšne izjave ("Ponudili bomo iPhone!") brez kakršnih koli oprijemljivih podatkov nepomembne. iPhone je platforma in slej ko prej bo v Sloveniji tudi uradno. "Ponudili bomo iPhone!" je kot da bi pred leti rekli "Ponudili bomo Nokio!"

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
231
38
28
Štajerska
Imam vprašanje:

Sedaj sem na Orto Smart paketu. V maju bom star 31 let in zato več ne bom smel imeti tega paketa.
Zanima me, če še pred iztekom pogodbe (v maju) kupim nov telefon po ceni za paket Orto u nulo (in sem 2 meseca na tem paketu, nato pa preidem na navadni Smart-ker več ne bom izpolnjeval pogojev), ali bi bilo potrebno v tem primeru doplačati razliko v ceni telefona, ki je v Smart paketu višja?

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Jaz sem mel naredo preusmeritev na šlužbeni telefon, pa sem kasneje dal preusmeritev, in sedaj mi še vedno če sem nedosegljiv preusmeri klice na službeni telefon. pod Če nisem v dosegu presmeritev pa imam kljub preklicu vpisano številko +38640111009. Amapk kljub temu semi klici preusmerjajo na službeni telefon, čeprav vsem dal vse preusmeritve preklicat v telefonu. Kakšna reštitev?

Številka 0038640111009 je SMS obveščanje o zgrešenih klicih
In zaradi takih ljudi (leti na Hovi1) prihajajo tako neumne pritožbe, da nam je včasih skoraj škoda časa reševati zaplete...ker so zadeve konkretno napisane na spletnih straneh, a je folk:
A: len
B: funkcionalno nepismen
C. izberi sam-a

Hvala
smile-1.gif
Problem je tak da sem mel nastavljeno to tel. številko, ki naj bi bila za zgrešene klice, ampak se je še vseeno zgodlo da je ob nedosegljivosti mojega fona zvonil službeni telefon. Zaradi tega sem spraševal, ker nisem vedo ne kaj pomeni ta številka, ampak zakaj se preusmerja na službeni fon kljub temu da je preusmeritev nareta na neko drugo številko.

Ampak zaradi tega problem jaz nebi šel pisat pritožne na S!, tak da me ne metat v isto koš =)

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
mene pa zanima če je simobil ukinil opcijo, da lahko izbereš vsakih 6 mesecev nov telefon?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Mogoče če je bil kaj suspendiran se dnevi suspenzije prištejejo k vezavi ... drugače pa nabijaš ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jao jao, buæe:
Nakup novega mobilnika je možen po 6 mesecih vezave, vendar če je še aktivna vezava, potem se na subvencionirano ceno mobilnika izračuna še doplačilo. Doplačilo je odvisno od višine ugodnosti, ki je bila prejeta ob predhodni vezavi in točnega števila dni, ki so ostali do izteka aktivne vezave. Če pa stranka vmes ni plačevala naročnine in je imela omejene storitve s strani Si.mobila zaradi svoje nediscipline, se ji za čas omejitve, podaljša tudi aneks. Zadnji del si lahko prijatelj prebere na svojem aneksu k pogodbi, katerega je podpisal in se z njim strinjal, glede novega mobilnika pa verjetno kar v splošnih pogojih.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Ni ukinu....
moj frend danes na simobilu ni mogel vzeti telefona. pa ma že čez 6 mesecev aneks
smile-1.gif

Sem bil zraven. Simobil LAB v lj

Potem pa ce si bil zraven, pa napisi kaj vec
smile-1.gif
... Mu ga niso hoteli prodati? So mu rekli, da bo potrebno doplacati?...
edina možnost pogodbena kazen je rekla 156 €. šel je iz orto smarta na orto u nulo.

jst zmeri taprav cajt tm uletim. en prodajalc govoru neki o tušmobilu eni k je spraševala starejša gospa o tušmobilvesolju. pa bom bil raje tiho kaj je pribijal, da ne boste rekl da sam simobil pljuvam:D

samo da povem da bi mogla biti ko dobiš SMS pogodbena kazen s vključenim DDVjem. Ko sem prekinu pri simobilu mi je bila pogodbena kazen še ok. Ko pa sem dobil položnico pa je bla res tolk pogodbena kazen samo še + 20% DDV. Predlagam da v SMSu napišete pogodbeno kazen s DDVjem.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
No, potem je imel možnost. Seveda bo plačal, od kdaj je Si.mobil dobrodelna ustanova? Kdo drug ponuja brez doplačila?

Tudi jaz se bom zadržal preostalih komentarjev ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

edina možnost pogodbena kazen je rekla 156 €. šel je iz orto smarta na orto u nulo.

jst zmeri taprav cajt tm uletim. en prodajalc govoru neki o tušmobilu eni k je spraševala starejša gospa o tušmobilvesolju. pa bom bil raje tiho kaj je pribijal, da ne boste rekl da sam simobil pljuvam:D

In kaj je tukaj cudnega? To je ze od nekdaj tako... Po preteku sestih mesecev lahko vzames nov telefon...vendar je cena visja... Ce pa je samo se 6 mesecev do izteka, pa ni potrebno nic doplacati...

Torej si prej kotalil buæke
smile-1.gif
...

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
No, potem je imel možnost. Seveda bo plačal,
nisem nč rekel. sam čudn se mi je zdelo ker ima aneks več kot 6 mesecev. pa je bila praksa v preteklosti vsakih 6 mesecev nov telefon čeprav si mel aneks.
Pa hočem biti glede ponudbe vseh operaterjev na tekočem.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Mislm da ma namen oblatt vse Si.mobil prodajalne samo mu ne uspeva najbol
smile-1.gif
ker ga nihče ne jemle več resno

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.