Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Živjo
Kaj mislite kateri telefon se splača vzeti pri simobilu (orto u nulo) za 1 evrov oz. do 50 evrov.-
nokia E63
Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Živjo
Kaj mislite kateri telefon se splača vzeti pri simobilu (orto u nulo) za 1 evrov oz. do 50 evrov.-
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Da malo obudim zadevo... Kako je zdaj s temi iPhoni ki bi jih naj imel Simobil v akciji? Bo to dejansko res ali so bile samo govorice v stilu "baba čula baba rekla" ?
Se boš še malo načakal...
Lp. TheCjen
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
In zaradi takih ljudi (leti na Hovi1) prihajajo tako neumne pritožbe, da nam je včasih skoraj škoda časa reševati zaplete...ker so zadeve konkretno napisane na spletnih straneh, a je folk:Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Jaz sem mel naredo preusmeritev na šlužbeni telefon, pa sem kasneje dal preusmeritev, in sedaj mi še vedno če sem nedosegljiv preusmeri klice na službeni telefon. pod Če nisem v dosegu presmeritev pa imam kljub preklicu vpisano številko +38640111009. Amapk kljub temu semi klici preusmerjajo na službeni telefon, čeprav vsem dal vse preusmeritve preklicat v telefonu. Kakšna reštitev?
Številka 0038640111009 je SMS obveščanje o zgrešenih klicih
A: len
B: funkcionalno nepismen
C. izberi sam-a
moj frend danes na simobilu ni mogel vzeti telefona. pa ma že čez 6 mesecev aneksCitat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Ni ukinu....
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
moj frend danes na simobilu ni mogel vzeti telefona. pa ma že čez 6 mesecev aneksCitat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Ni ukinu....
Sem bil zraven. Simobil LAB v lj
edina možnost pogodbena kazen je rekla 156 €. šel je iz orto smarta na orto u nulo.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Uporabnik ArmanI pravi:
Ni ukinu....
Sem bil zraven. Simobil LAB v lj
Potem pa ce si bil zraven, pa napisi kaj vec... Mu ga niso hoteli prodati? So mu rekli, da bo potrebno doplacati?...
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
edina možnost pogodbena kazen je rekla 156 €. šel je iz orto smarta na orto u nulo.
jst zmeri taprav cajt tm uletim. en prodajalc govoru neki o tušmobilu eni k je spraševala starejša gospa o tušmobilvesolju. pa bom bil raje tiho kaj je pribijal, da ne boste rekl da sam simobil pljuvam
nisem nč rekel. sam čudn se mi je zdelo ker ima aneks več kot 6 mesecev. pa je bila praksa v preteklosti vsakih 6 mesecev nov telefon čeprav si mel aneks.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
No, potem je imel možnost. Seveda bo plačal,