Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Imaš kar prav.
Naj mi mogoče še kakšen poznavalec pove, kaj kažejo Gartnerjeve analize glede stopnje piratstva pri glasbi za slovenski trg in po kakšnih merilih se Apple odloča, kdaj bo šel na kakšen trg s trgovino iTunes Music Store. Pa dobro vemo tudi to, da je vzpostavitev slednje predpogoj za legalno prodajo iPhone na trgu, kajne?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Če tolko veš zakaj potem sprašuje o tem
wink-1.gif

Saj bi si jo vtaknil, samo kakor vem ti to bolje obvladaš oz. v tisti temi veš 99% več stvari, kot vsi ostali
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Veliko storitev, zastonj top mobilniki in nič naročnine. Neverland ima samo Michael Jackson. V real lifeu je to dvoje nekako povezano. Več kot dobiš, več za to plačaš. Pri vseh operaterjih. Kar poglej cenike vseh treh pa bo.

S tem se vsekakor strinjam. Cene pri vseh treh približno poznam.

lp

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Imaš kar prav.
Naj mi mogoče še kakšen poznavalec pove, kaj kažejo Gartnerjeve analize glede stopnje piratstva pri glasbi za slovenski trg in po kakšnih merilih se Apple odloča, kdaj bo šel na kakšen trg s trgovino iTunes Music Store. Pa dobro vemo tudi to, da je vzpostavitev slednje predpogoj za legalno prodajo iPhone na trgu, kajne?

Hm, če se odloča glede na stopnjo piratsva, mislim da Appla v Sloveniji ne bo nikoli. Dokaz za "nehvaležen" trg je tudi zabavaj.se, which failed miserably.

Je pa najbolj žalostno to, da trenutni slovenski AppStore (v drugega s slovensko kreditno kartico ni mogoče priti), ne ponuja dostopa do vseh aplikacij. B E D A.

P.S.: Jebeš gift carde.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nič ni narobe z gift cardi. Jaz jih uporabljam, na jabuk.si še našel nekoga, ki mi jih rihta in ne šljivim pet posto kaj druzga kot US Apple iTunes store.
Pa vprašajte se v kakšnem interesu je Appleu ukvarjanje s tako malim trgom kot je Slovenija ob dejstvu, da je večina interesentov iPhone že nabavila pod mizo ali pa v Italiji. Apple zanima kvečjemu paket vrste majhnih trgov, ki skupaj kar nanese.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Jaz sem mel naredo preusmeritev na šlužbeni telefon, pa sem kasneje dal preusmeritev, in sedaj mi še vedno če sem nedosegljiv preusmeri klice na službeni telefon. pod Če nisem v dosegu presmeritev pa imam kljub preklicu vpisano številko +38640111009. Amapk kljub temu semi klici preusmerjajo na službeni telefon, čeprav vsem dal vse preusmeritve preklicat v telefonu. Kakšna reštitev?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Poskusi preko tipkovnice vnesti kodo # # 002 # in nato pritisno tipko za klicanje ... To naj bi izklopilo vse preusmeritve...

Pa se ostale kode, kar se tice preusmeritev:

Preusmeritev klica
Brezpogojno
Aktiviraj: * * 21 * ŠTEVILKA # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 21 # [KLIČI]
Preveri status: * # 21 # [KLIČI]

Z zakasnitvijo
Aktiviraj: * * 002 * ŠTEVILKA * * (5 do 30 Sekund) # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 002 # [KLIČI]
Preveri status: * # 002 # [KLIČI]

Pogojno
Aktiviraj: * * 004 * ŠTEVILKA * * (5 do 30 Sekund) # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 004 # [KLIČI]
Preveri status: * # 004 # [KLIČI]

Če ne dvignemo
Aktiviraj: * * 61 * ŠTEVILKA * * (5 do 30 Sekund) # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 61 # [KLIČI]
Preveri status: * # 61 # [KLIČI]

Če smo nedosegljivi
Aktiviraj: * * 62 * ŠTEVILKA # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 62 # [KLIČI]
Preveri status: * # 62 # [KLIČI]

Engaged
Aktiviraj: * * 67 * ŠTEVILKA # [KLIČI]
Deaktiviraj: # # 67 # [KLIČI]
Preveri status: * # 67 # [KLIČI]

Briši vse preusmeritve
# # 002 # [KLIČI]

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Jaz sem mel naredo preusmeritev na šlužbeni telefon, pa sem kasneje dal preusmeritev, in sedaj mi še vedno če sem nedosegljiv preusmeri klice na službeni telefon. pod Če nisem v dosegu presmeritev pa imam kljub preklicu vpisano številko +38640111009. Amapk kljub temu semi klici preusmerjajo na službeni telefon, čeprav vsem dal vse preusmeritve preklicat v telefonu. Kakšna reštitev?

Številka 0038640111009 je SMS obveščanje o zgrešenih klicih

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
A kdo kej ve, kdaj bo imel tud Simobil na voljo vpogled v to, koliko si tekoči mesec že klical v Simobilovo in ostala omrežja oz. koliko zastonj minut še imaš na voljo, če si uporabnik paketa Orto v nulo? To se mi zdi res bedno, da imaš paket Orto v nulo, ampak ne moreš točno vedet, koliko minut lahko še zastonj kličeš.

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Kaj je pa to Si.asistent? V navodilih pise tole:

"Je storitev, ki vam omogoča prijazen in preprost pregled trenutne porabe, specifikacije klicev ter arhiva računov kar preko spleta."

A to je to, da lahko vids kolk minut si poklical v Simovil omrezej in kolk v ostala omrezja? Ce je tko, pol je to to kar iscem. Isto mi je al mi pise kolk minut imam se na razpolago v tekocem mesecu kot kolk minut sem ze porabil.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
V siasistentu je samo razpredelnica klicov, poslanih smsov,... Ni skupnega števca.... minute si moraš sam seštet pravtako smse...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.