Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ne bi znali napisati enega SELECT COUNT(*) napisat ti Simobilovci?

Ni tako enostavno ....
Več kot 300 vrstic kode pa to ni. SMART20 z zakupljenimi minutami so uvedli enkrat ob tem času lani in ga vmes že ukinili. Sedaj sploh ne prodajajo več paketov brez minut. Še HALO jih ima v promocijski akciji.

Kaj ko bi napisali to, kar mora sedaj vsak sam v Excelu, da sešteje minute/GPRS/SMS/MMS in dali na Asistenta? Ne, seveda ne, pretežko. Še eno leto bo treba počakat
uf-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja saj morajo tako ali tako imet program, ki to računa, da ti na koncu meseca račun izstavijo
tongue-1.gif
Simobil je mal čas povozil. Sami sebe ne dohajajo. Preden so dali ven paket z zakupljenimi minutami bi morali omogočiti pregled porabe.
jezen.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ne bi znali napisati enega SELECT COUNT(*) napisat ti Simobilovci?

Ni tako enostavno ....
Več kot 300 vrstic kode pa to ni. SMART20 z zakupljenimi minutami so uvedli enkrat ob tem času lani in ga vmes že ukinili. Sedaj sploh ne prodajajo več paketov brez minut. Še HALO jih ima v promocijski akciji.

Kaj ko bi napisali to, kar mora sedaj vsak sam v Excelu, da sešteje minute/GPRS/SMS/MMS in dali na Asistenta? Ne, seveda ne, pretežko. Še eno leto bo treba počakat
uf-1.gif

pričakuj odgovor v stilu, najbolj se pritožujejo uporabniki ki porabijo 10€ ali manj.
bonk.gif

kot da moraš porabit vsaj 1000€ na mesec, da si prislužiš pravico do glasu
bonk.gif

za tako "veliko" firmo, dela tako veliko amaterjev. važn je samo denar, al kako že to gre?
17758-icon_confused.gif

prodaja 1 on 1: lažje obdržiš staro stranko, kot pridobiš novo. ampak to je za take firme preveč tuje
hysterical-1.gif

amaterji i tell ya, amaterji

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:

Z excelom si ne morš nič pomagat, ker ne moreš videt v katero omrežje si klical (samo na številko pa se ne moreš zanašat zaradi prenesenih številk), ker pri stroških vedno piše zraven 0.
Lahk samo zračunaš koliko minut si klical v vsa omrežja....

Sicer pa stvar je enostavna za implemenitrat...in če ne morete sami skupaj spravit, me tisti iz Simobila kontaktirajte na PM in vam za 1000€ zrihtam zadevo v parih dneh. Resno!

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ja očitno je nesposoben IT kader, ker to je taka osnovna zadeva, da se skor nima kje zataknat. In očitno rabijo pomoč, saj uporabniki tako osnovno funkcijo nujno potrebujejo!

Pa ti povej kje je problem .. .

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja pa sej vam pravim, da jim sploh ni treba nič pisat, samo program, ki tako ali tako računa stroške, da ti na koncu meseca lahko izstavijo račun, naj dajo ''v javnost''. Pa sej ni treba celotno specifikacijo ven metat, samo koliko minut je ostalo, to bi pa moralo bit 5 min dela za sposobne programerje.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Drzi. Za programerje bi morala biti to mala malica.

Mimogrede:
Na Simotu imam aktiviran postni predal/naslov (xxx@simobil.net) in na njega sem danes zjutraj dobil rezulatate lota (na storitev sem narocen) od prejsnje nedelje.
uf-1.gif
Tudi nekaj druge poste je prislo z zamikom nekaj dni.
Se dobro, da Simo e-naslov ni vec moj primarni, pa tudi drugace sem sedaj nekako bolj "miren in svoboden".

Lp

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Spet sami pametnjakoviči
smile-1.gif

ArmanI, saj ni treba, da je sprotno, če je tu problem. Za začetek bi bilo lahko izračunano za prejšnji dan. Bolje to, kot da vidiš porabo čez 40 dni
wink-1.gif

Ampak to, kar je v asistentu, bi se pa lahko seštelo.

In kaj je sploh "problem"? Da so krivi Avstrijci in da Simoblovci sami ne morejo narediti nič, ker je billing v .at?

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Jaz sem mel naredo preusmeritev na šlužbeni telefon, pa sem kasneje dal preusmeritev, in sedaj mi še vedno če sem nedosegljiv preusmeri klice na službeni telefon. pod Če nisem v dosegu presmeritev pa imam kljub preklicu vpisano številko +38640111009. Amapk kljub temu semi klici preusmerjajo na službeni telefon, čeprav vsem dal vse preusmeritve preklicat v telefonu. Kakšna reštitev?

Številka 0038640111009 je SMS obveščanje o zgrešenih klicih
In zaradi takih ljudi (leti na Hovi1) prihajajo tako neumne pritožbe, da nam je včasih skoraj škoda časa reševati zaplete...ker so zadeve konkretno napisane na spletnih straneh, a je folk:
A: len
B: funkcionalno nepismen
C. izberi sam-a

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
V siasistentu je samo razpredelnica klicov, poslanih smsov,... Ni skupnega števca.... minute si moraš sam seštet pravtako smse...
Obstajata omejen in polni dostop.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
V siasistentu je samo razpredelnica klicov, poslanih smsov,... Ni skupnega števca.... minute si moraš sam seštet pravtako smse...
Obstajata omejen in polni dostop.

In kaj ma to veze?... Jaz mam polni dostop pa ne vidim števca nikjer.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Živjo

Kaj mislite kateri telefon se splača vzeti pri simobilu (orto u nulo) za 1 evrov oz. do 50 evrov.-

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Da malo obudim zadevo... Kako je zdaj s temi iPhoni ki bi jih naj imel Simobil v akciji? Bo to dejansko res ali so bile samo govorice v stilu "baba čula baba rekla" ?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Očitno nisem edini, ki ga počasi zadeva že muchos iritira.

Kot je bilo napisano... itak imajo program, ki preračunava. Samo par vmesnik podatkov je treba dat na voljo uporabnikom.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Da malo obudim zadevo... Kako je zdaj s temi iPhoni ki bi jih naj imel Simobil v akciji? Bo to dejansko res ali so bile samo govorice v stilu "baba čula baba rekla" ?

Se boš še malo načakal...

Lp. TheCjen

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No saj ne da si ga želim, ga verjetno nikoli ne bom imel, sprašujem le iz firbca ker je bilo toliko govora o Simobilovi ekskluzivi za Apple.....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.