Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Razorlight - Wire To Wire

Ups... spregleda, da je borovnica že odgovoril...

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Ne vem o kateri reklami je govora, bom pa bolj pozorna. s tistega linka zgoraj za modus, sem nekako dojela, da gresta dve reklami vzporedno na dveh kanalih - je enako pri simobilovi in o katerih kanalih govorimo?

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Istočasno sta se predvajali dve različici oglasov ena vesela in ena depresivna, tako da je folk pri preklaplanju kanalov videl razliko. Zaključni del oglasa pride kasneje (via tv ali internet), ko se teaser dobro prime in vzpodbudi zanimanje pri gledalcih.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ne vem kaj imajo v mislih pri simobilu (predvidevam, da so malo posplošili in potiskajo naprej idejo - preklopi). Oglasa za Modus sta bila izpeljana kot teaser ja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Morem malo TV vžgat, nisem ga prižgal že 3 mesece, pa da vidim če je res kaj posebnega reklama.

Edit: sta obe reklami lepa druga ob drugi na simobilovi strani. Samo ta ima vsaj ''point'' oz. ni samo teaser.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
"vzporednost" so uporabili že pri lansiranju Pomladi.

En lep svet v barvah, kjer govoriš do onemoglosti in drug grd, črnobel, kjer ti pogovori takoj skurijo € (oz. takrat še SIT)

fox666

Zelenc'
8. mar 2009
1
0
1
Ce
Lep pozdrav ! Sem še čist zelen tukaj, pa vas prosim za malo pomoči
smile-1.gif

Najprej moram tudi jaz pohvaliti reklamo saj je za moj okus zelo dobra !
Sedaj pa malo offtopica (se opravičujem
smile-1.gif
:

In sicer 9.1.2008 sem kupil telefon na Simobilu ( takrat še orto smart) sedaj pa sem okoli 20 februarja prešel na orto u nulo, pa sem pozabil vprašati, če lahko telefon vzamem kar takoj ali moram počakati 6 mesecev ali moram počakati, da se izteče aneks pogodbe ( še 10 mesecev) ?! Najlepša hvala za kakršnokoli informacijo !

Lep pozdrav, Fox

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor vem lahko vsakih 6 mesecev vzameš nov telefon (ne glede na to ali si menjal paket). Edino pri menjavi paketa ti lahko zaračunajo sorazmerno razliko v ceni telefona pri drugem paketu. Ne vem pa kaj bi se zgodilo če bi recimo iz orto šel na petzame, kjer so telefoni cenejši, ali bi ti razliko vrnili.

Torej glede na to, da si telefon vzel pred več kot letom dni, po moje nebi smelo biti problema. Ne vem pa kako je potem z vezavo - ali se samo podaljša ali sešteva...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
kokr vem, ne smet imet več kot 2 leti pogodbe in glih zato so uvedli te "kazni" ko jemlješ nove telefone, pred potekom stare pogodbe. sej se vrjetno spomneš, da je folk kar jemal telefone in se obvezal za npr 6let
bonk.gif

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Po šestih mesecih lahko vzameš nov telefon, ampak je cena nekoliko višja, stari aneks se stornira in začne veljati novi za 24 mesecev.

chili

Pripravnik
26. feb 2009
53
15
8
A Simobil misli sploh ponuditi Nokio 5800 XM???
Ali je to res Mobitelova ekskluziva?

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik chili pravi:

Lp.

zakaj se ti zdi da bi ta podatek moral izvedeti tukaj gor?

b

chili

Pripravnik
26. feb 2009
53
15
8
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik chili pravi:

Lp.

zakaj se ti zdi da bi ta podatek moral izvedeti tukaj gor?

b

sej vem da ga ne morem zvedet...sam usaj kakšen namig
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.