Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Kdaj lahko pričakujem BB 8900 v MB?
rolleyes-1.gif

Hvala za info!!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
po pravici sem pričakoval da so jih že dobili,... morda kakšna logistična težava,...

se pozanimam jutri,...

b

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Ker sem ugotovil da sem večino časa ki ga "preživim" na internetu preko telefona, povezan preko Wi-Fi.
Za tistih parkrat ko grem na internet brez wi-fi povezave pa je vseeno ali imam edge ali 3G
smile-1.gif

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
A če maš že sklenjeno naročniško razmerje orto v nulo za 2 let pa recmo vzameš še blackberry osnovni paket za 2 let oz. en BB paket nisi upravičen do BB telefona? Morš počakat da dve leti preteče od ortosmart pa potem vzet BB paket da dobiš še bb telefon? ali plačat kazen da prej dobiš?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
A če maš že sklenjeno naročniško razmerje orto v nulo za 2 let pa recmo vzameš še blackberry osnovni paket za 2 let oz. en BB paket nisi upravičen do BB telefona? Morš počakat da dve leti preteče od ortosmart pa potem vzet BB paket da dobiš še bb telefon? ali plačat kazen da prej dobiš?

Po 6. mesecih lahko vzameš BB telefon ...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Sam sem pravtako v MBju zadnjič spraševal za prehode med "paketi"... Vse kaj sem slišal od prodajalca: Ja nevem, se mi zdi, da je možno... In stojim zraven, da mi še kaj pove, pa nič... Sem se kar obrnil... več izvem tukaj na forumu kot pa tam pri njih...

Najbolj enostavno je zamenjati paket ter vklopiti/izklopiti različne opcije kar preko interneta z S! asistentom - https://ecare.simobil.net/ (rabiš samo osebno geslo, ki ti ga brezplačno izdajo v S! trgovini).

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
A iPhona boš zamenjal?
shocked-1.gif

Bush: Mam paket smart20 zanima me prestop na orto u nulo.... tega ni med paketi katere lahko izberem na siasistentu...
Mi je borovnica pomagal.... stopim jutri še 1x do centra v centru
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
A iPhona boš zamenjal?
shocked-1.gif

Jap... Sem ful zadovoljen z iPhonom, ampak bi rad sprobal še kaj drugega.
Drugo kar pa je, pa pošiljam veliko SMS-ov in mailov in bi mi QWERTZ tipkovnica prišla zelo prav...

LP

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Zanimivo

V Kranju sem danes popoldan dobil SMS in ga dvignil čez pol ure.
Imajo jih polno. Lahko bi ga kupil tudi brez povabila po SMS-ju. (seveda za 150€)
Se že polni. Jutri se začnejo vprašanja.
rolleyes-1.gif

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
no dons sem mel od kolega Storma v rokah, ekran je res čudno narjen kr "plava" tak občutek sem me kokr da ne bi bil dobro fiksiran, vrjetno je razlog v tem, ker se dobesedno pritiska v ekran in če položiš prst nanj ni dovol da kaj potrdiš, nevem no jaz ga ne bi imel.. bom 8900 rajš vzel.

unkn0wn

Pripravnik
26. sep 2007
44
0
6
Mene pa zanima kaj se bol splača vzer Blackberry Bold 9000 al Curve 8900 glede na to da je razlika v ceni le 30€ pri poslovnem blackberry paketu.

Nahitro sem opazil razliko v fotoaparatu (ni pomembno), 3G in velikosti ekrančka.
Bold - 3G, manjši ekran, boljši procesor, pol manj rama 128mb
Curve - Edge, večji ekran, slabši procesor, 256mb rama

Kaj se bolj splača? Se zelo pozna pri povezavi 3G / Edge?

Kaj bi vzeli vi?

LP

BossM

Zelenc'
7. sep 2007
12
0
1
LJ
OK, mene pa zanima zakaj tak teaser na TV-ju, na spletni strani pa nč pamtnga razn 2 filmov? kakšna akcija? Novi mobilniki?? Full me firbec matra!!!

Edit: Vidm da bo žurka, Happy B-day!

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Poglej, to je imidž reklama, hkrati pa še malce produktna v tej smeri, da spodbuja prehod k Simobilu.
Ni vse v telefonih. Reklama pa je čisto prijetna.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
coolpower je zadel bistvo
smile-1.gif
drugače pa 8900 je špica pri mailih se pa EDGE oz. 3G ne pozna dost tko, je pa res da 8900 bolj lepo sede v roke 9000 je že malo velik

unkn0wn

Pripravnik
26. sep 2007
44
0
6
kaj pa kak facebook, nalaganje slik, surfanje po netu 24ur.com? To je itak use zastonj z BB browserjom right? (neomejen dostop do bb.net točke)

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Eno, morda neumestno vprašanje...

A ima Simobil telefone zaklenjene samo na simobil?:)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.