Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
To je tako, kot ne bi imel pregleda stanja na svojem bančnem računu. Veš, da nekaj imaš, a ne veš koliko ti še manjka do nule - ali negativnega stanja, kjer bo potrebno plačati obresti. Tako kot pri teh paketih z zakupljenimi minutami. Veš da imaš, a ne veš koliko (še) in kdaj bo potrebno plačati storitve, ki presegajo zakupljeno količino. Kritika je (vsaj po moje) upravičena.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
offtopic,..
imam odprt račun na poštni banki, ter njihovo elektronsko bančnništvo,... nikoli od njih (razen na izpisku) ne izvem koliko sem na eurocardu porabil,...pa se ne pritožujem,...
če bi imel plače 10.000€ netto me ob sedanji porabi nebi zanimalo ali sem porabil 10 ali dvajset evrov,...

razumeš point,...

se pa strinjam da bi števec že moral biti,...in ne nevem kakšen bo,...

b

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ljudje smo si različni. Eni radi vemo, kje je naš denar - pa čeprav "samo" 10 € - drugim je pa vseeno. Kaže, da sem jaz med prvimi, ti pa med drugimi. In zato še ni potrebe, da se znašaš nad tistimi, ki bi radi bili na tekočem s svojim stanjem. Drugače pa razumem point.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A ne obstajajo razni programi za tako štetje? Vem da sem nekje enega za SMSe videl, bil je za Symbian.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
offtopic,..
imam odprt račun na poštni banki, ter njihovo elektronsko bančnništvo,... nikoli od njih (razen na izpisku) ne izvem koliko sem na eurocardu porabil,...pa se ne pritožujem,...
Klik NLB omogoča sprotno preverjanje porabe na kreditnih karticah
wink-1.gif

Tako kot M@ in Tuš porabo zakupljenih količin.
Koristno tudi za takrat, če od tebe zahtevajo za potrditev kakšno kodo, ki jo vidiš na izpisku.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
offtopic,..
Klik NLB omogoča sprotno preverjanje porabe na kreditnih karticah
wink-1.gif

Tako kot M@ in Tuš porabo zakupljenih količin.
Koristno tudi za takrat, če od tebe zahtevajo za potrditev kakšno kodo, ki jo vidiš na izpisku.

To me je zadnjič čisto razp... Piše naj preverim kodo, a izpisek pa sem dobil čez 3 tedne
tongue-1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
a mogoče ve kdo zakaj mi noben browser ne odpre simobilove strani? a je potreben kak nov plugin al kaj takega ali jim spet ne dela stran? kar bi me malo cudilo, ker mi ze 2 dni ne dela...
hvala

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
pa mogoce vseeno kakšen namig? zakaj ne najdem nobene strani poleg simobilove, ki mi je FF3 nebi odprl..?
se opravicujem za offtopic.

MarkKP

Zelenc'
13. feb 2009
17
0
1
Firefox, Ie 7, google chrome...vsi odpirajo naormalno simobilovo stran...mislim, da je pri tebi kaj narobe.

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
sem najprej pomislil celo na to...ker uporabljam povezavo avstrijskega operaterja, potem pa sem namestil xvid codec in stran se je "cudezno" odprla...mogoce pa je le zafrkavalo kaj simobilovce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.