Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik chili pravi:
Na Koroškem (Ravne,Prevalje) 3G je.
Tako, da se očitno nekaj dogaja

Samo polovičen signal v Ravnah. Kar naprej ga tudi zmanjka. Pa kdaj mislite v Slovenj Gradcu vklopit bazno za UMTS ? (montirana je že)

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Fantje s Simobila...

Kakšne težave mate dons z omrežjem?
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ksz

kok časa bo še zastonj prestop od orto smarta na orto u nulo? pošto k sm dubu na dom, piše do 28.2.2009 ampak to piše na koncu lista in zdej ne vem a to velja samo za to ali za ostalo ponudbo, ali samo za ostalo ponudbo
17758-icon_confused.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Meni v Kranju dela...

Je pa na www.simobil.si tole obvestilo:

Pomembno obvestilo:
Obveščamo vas, da zaradi tehničnih težav prihaja do motenj pri uporabi Si.mobilovih na področju Trzina, Kamnika in Domžal. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo. Si.mobil

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

kok časa bo še zastonj prestop od orto smarta na orto u nulo? pošto k sm dubu na dom, piše do 28.2.2009 ampak to piše na koncu lista in zdej ne vem a to velja samo za to ali za ostalo ponudbo, ali samo za ostalo ponudbo
17758-icon_confused.gif

Brezplačno menjavo iz orsto smart v orto u nulo imaš kadarkoli in ne samo do 28.02.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Se "že" da kje preveriti koliko je že porabljenih minut in sporočil v paketu, da mi ni treba preračunavat na v excelu? Res amatersko od Simobila, da tega še nisem nikjer zasledil
frown-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Imaš prav. Najprej naj zrihtajo omrežje, da ne bo ob vseh črticah signala prihajalo do napak v povezavi. Vsaki dve minuti :D

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj ima probleme na forumu le peščica, ki ni nikoli in z ničemer zadovoljna,...in pomožnosti z naročnino porabijo 10€
confused-1.gif

b

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
caki, torej tisti ki imamo 10€ narocnine, se nimamo pravice bunit ce kaj ne dela al kako?
kaj ima zdaj tu veze kaksno visino narocnine ima osebek?

rolleyes-1.gif

MarkKP

Zelenc'
13. feb 2009
17
0
1
Pozdravljeni!

Ful se veselim prihoda storma na simobil....dobra in lepa poteza res!
A vseeno me tako zelo zanima...če sploh lahko imam še kaj upanja, da bo simobil ponudil tudi SE Xperio!?.....lahko kdo ki kaj ve vsaj namigne....hvala!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Alexx nihče ni rekel da nimate pravice izraziti mnenja a po mojih ugotovitvah se največ pritožujejo stranke, ki niso naročniki oz. tisti, ki le občasno uporabljajo storitev,...razumem konstruktivno kritiko, težje pa prenašam osebke, ki posplošujejo in se pritožujejo le nad tistim kar njim paše, ....

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo moraš priznati, da je števec preostalih minut precej osnovna storitev. Nekje v rangu preverjanja stanja pri predplačnikih.

Tu se ne gre za Moneto, mobilno TV ali kakšno podobno zadevo, ki jo uporabljajo le napredni uporabniki. Na paketu Orto U Nulo je en kup naročnikov, ki enostavno ne morejo imeti pregleda nad svojo porabo.

Tudi moje mnenje je, da je zelo neprimerno, da se tako dolgo odlaša s tem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.