Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Probaš različne sim kartice mogoče?!?
shocked-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Joj, brez razburjanja prosim....

Kako naj to izvedem? Imam samo eno kartico, zato si ne predstavljam kako naj bi šel v trgovino in probal vse različne kartice?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mAn pravi:

Kako naj to izvedem? Imam samo eno kartico, zato si ne predstavljam kako naj bi šel v trgovino in probal vse različne kartice?

Namig: kaj pa prijatelji? Maš kerega, ki ima telefon in kartico drugega ponudnika. Vem da je neumno, ampak za probat je.
uf-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik mAn pravi:

Ja kaj pa je potem sploh pomembno če je odklenjen? Itak tega ne potrebuješ. Ali pa mogoče za to, da se boš hvalil da si dobil odklenjenega
uf-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
namesto da simobil dela drage reklame (v najbolj gledanem terminu), bi lahko za to vsoto znižal najdražje telefone.

pred 10 leti jih je večina podpisala anekse samo zaradi dobrih poceni telefonov...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
tud reklama mora bit
smile-1.gif
naj jo dajo ob 5 ponoč ko nihče ne gleda? Verjetno je res draga vidi pa jo tudi največ ljudi....

Glede telfonov, sej so dost ugodni tist k pa želi top telefone za 1€ bo pa težko kaj našel zase ...

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Sam sem pravtako v MBju zadnjič spraševal za prehode med "paketi"... Vse kaj sem slišal od prodajalca: Ja nevem, se mi zdi, da je možno... In stojim zraven, da mi še kaj pove, pa nič... Sem se kar obrnil... več izvem tukaj na forumu kot pa tam pri njih...

Iz orto smart v 3zame sma prek telefona naredila, v pol ure sem mel ze 3zame paket.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kakšna fora je to, da Vodafone UK v roamingu ob klicu prekrije cifro?
smile-1.gif
Slaba, vsekakor. Če boš javil na Simobil, bodo uredili, če se le da. Ker veliko okol letam, sem že parkrat javil tako al drugačno napako in je bilo urejeno neverjetno hitro, samo če za napako ne vedo, ne morejo ukrepati in to, da piše tukaj, verjetno oni ne vedo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A ni to zanimivo?
smile-1.gif

Ko jih ima pa Tus za en evro v paketu 50, je pa to kar naenkrat fuul ugodno.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tako mamo,...
vsak se mora sam odločit kaj mu bolj ugaja,... in vsak navija za svoje,...

l.p. b

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Nova reklama je vrhunska. Tabolša na tv trenutno sigurno, pravi balzam po vseh pralnih praških in ostalim sranjem, ki ti ga vsiljujejo. Taka reklama more bit, brez dobrega oglaševanja dandanes nikamor ne moreš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.