Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:

če bi hotel srati po simobilu bi to tudi storil. ker vem marsikaj kaj se pri s! dogaja. kakšne simke za revijo connect ste dal, itd...

hysterical-1.gif

Take simke s spoliranimi kontakti, da je bolj vleklo, kot ponavadi
jezen.gif

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Umazane igre? Nisi čist v glavi...
me zanima če bi nekdo testiral vsa omrežja (in da operaterji ne bi vedeli za to, plus da bi bile SIMke vsaj 2 meseca že v uporabi pri navadnih uporabnikih) bi bili rezultati enaki?

Oprosti, tega enostavno ne morem spregledati. Človek, pa ti dejansko veš o čem pišeš? Ker, če resno misliš kar si napisal, potem samo potrjuješ, da nimaš 1% veze mobilnih omrežjih in pripadajočih stvareh. Kaj ima pri omrežju veze, če je kartica nova ali stara 2 meseca, oziroma, če bi bila od navadnega uporabnika?

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Umazane igre? Nisi čist v glavi...
me zanima če bi nekdo testiral vsa omrežja (in da operaterji ne bi vedeli za to, plus da bi bile SIMke vsaj 2 meseca že v uporabi pri navadnih uporabnikih) bi bili rezultati enaki?

Oprosti, tega enostavno ne morem spregledati. Človek, pa ti dejansko veš o čem pišeš? Ker, če resno misliš kar si napisal, potem samo potrjuješ, da nimaš 1% veze mobilnih omrežjih in pripadajočih stvareh. Kaj ima pri omrežju veze, če je kartica nova ali stara 2 meseca, oziroma, če bi bila od navadnega uporabnika?

Lp.

To ti ne razumeš, to sso umazane igre, ki jih eni poznajo, vedo vse o njih. Connect, strela jasna silne reference.
priden.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Da ne odpiram nove teme!

Do 23.5. imam veljaven aneks pri S! in zanima me kdaj lahko prekinem pogodbo, da ne bom več plačal pogodbene kazni!?
23.5.? In potem plačam naročnino do konca obračunskega obdobja?
Oz. koliko časa potrebujejo za prekinitev pogodbe!

Billing cikl imam 6

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Amaterji. Tole natolcevanje glede SIM kartic je navadno jokanje podpovprečnega mobilnega operaterja, ki se pač v stilu Vege loteva kritike vseh, ki so boljši. To so pa praktično vsi na trgu, žal. Have fun. Have a banana.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Danes sem razočaran ugotovil, da so na Klapi ukinilipošiljanje SMS-ov v tujino. Jaz pa še jim plačujem extra 2 eur za sms-e.

Zbogom Si.mobil, dober dan Mobitel.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Mene pa nekaj zanima, glede obveščanja iz strani simobila.
Prvi problem se pojavi pri dveh številkah, ki jih imam na podjetje. Pred kakšnim letom smo spremenili naslov in sem v skladu z pogodbo, poslal nov izpis iz registra na simobil, da naslov spremenijo. Po enem mesecu sem klical in prosil, če lahko to uredijo, ker še niso. Prvi račun z nepravilnim naslovom sem tudi zavrnil. No, da skrajšam...do danes tega še niso uredili, čeprav sem jih ničkolikokrat kontaktiral po vseh možnih poteh. Potem se je zataknilo pri enem plačilu računa za par €. Ker niso spremenili naslova, pošta pa kljub preusmeritvi, včasih kakšno pošto "izgubi", jaz teh računov nisem dobil. Ko sem prejel opomin sem klical in so mi rekli naj se obrnem na izterjave, kamor sem klical vsaj 50x v 10ih dneh in sem bil vedno tretji v čakalni vrsti. Potem se poslal par mailov na njihov naslov, kjer sem prosil, če mi pošljejo celotno kartico, da uskladimo plačila. To je bilo novembra lani. Dobil pa nisem nič od nikorar. Potem pa pred cca 14 dnevi dobim nek opomin pred tožbo in kazen za predčasno prekinitev pogodbe. Po dolgem klicarjenju in vezanju sem in tja, sem dobil enega človeka, s katerim sva se lahko normalno pogovorila. Razložil sem mu situacijo in je rekel, naj (spet) napišem mail in ga pošljem na ta in ta email naslov, ter da bo on preveril zadevo naprej. Računa pa naj ne plačam oz. prosim za storniranje kazni. No, sedaj še vedno nisem prejel odgovora na nobeno moje vprašanje, tako ali drugače, čeprav so vse maile dobili in mi tudi odgovorili, da jih bodo posredovali ustreznem oddelku.
Predvidevam, da edino kar bom dobil sedaj je prisilno izterjavo za nekaj € + pogodbeno kazen. Kaj naj torej naredim, da bom dobil kakšno konkretno informacijo?

Druga zgodba je pa ta, da sem februarja vzel orto u nulo in sem opazil, da so mi obračunavali par dni prenos podatkov po redni ceni. Pogodbo sem sklenil 13., kjer sem tudi dobil 100mb prenosa podatkov. Potem pa vidim, da so mi od 15. do 21. obračunavali, potem pa več ne. Ko kličem na simobil, mi po vseh mukah in razlagi, ter čakanju, da so se posvetovali, povejo, da naj račun vseeno plačam, da ne bo kaj narobe, oni pa bodo to preverili. Meni se zdi to malo hecno, tako da računa res ne mislim plačat, če je bila napaka na njihovi strani. In seveda spet, nisem dobil nobene povratne informacije.

Nimam načeloma nič proti simobilu, ker mi drugače čist ok dela, ampak njihova podpora za uporabnike je pa "zlata vredna".
Pa seveda me skrbi to, da mi bodo sedaj res kakšno sodišče obesili in mi nabili še en kup dodatnih stroškov.

Z veseljem posredujem podatke, če je kdo od simobila tukaj, da malo preveri.

Hvala

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaki problemi danes z omrezjem?? smsi in klici ne grejo skoz krnaenkrat. maribor (tudi ne izpise bazne postaje)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imaš še shranjene dopise in emaile? Potem ti nič ne morejo, sranje je samo če se bo zadeva na sodišče preselila, se bo to vleklo, porabil boš čas in denar, na koncu pa boš v velikem minusu, ker ti nihče časa ne bo plačal
tongue-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dodaj se kako dobro uro. ti povem iz prakse

edit: spet ne dela... napise napako v povezavi... zveze ni
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Jaz ti pa povem direkt od eksperta, ki se je ukvarjal s tem in sem bil z njim na vezi.
Lp.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz pa ti povem da ne dela, rajs poklici eksperta da zrihta nazaj
smirk-1.gif

si pod to bazno slucajno??

Nazadnje urejeno:

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Obstaja kak seznam na netu, kjer bi videl, kje vse ma simobil antene postavljene...?? Ali pa če mi kdo pove, če se kaj po prekmurju / prlekiji dela... Sem se zadnjič pripeljal na avtocesto (Turnišče) pa signala od nikoder... Pa Veržej je zelo slab... Sem pa bil danes enih 10 km preko meje z Hrvaško (prehod Hotiza) pa mel poln 3G.... V prekmurju pa težko E dobiš...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.