Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
se vedno ne dela... tak da ce poznas eksperta, stopi prosim v kontakt se enkrat z njim...

tabor/studenci MB je off. med tretjo in cetrto uro je delalo. zdaj pa spet nic...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ker niso spremenili naslova, pošta pa kljub preusmeritvi, včasih kakšno pošto "izgubi", jaz teh računov nisem dobil. Ko sem prejel opomin sem klical in so mi rekli naj se obrnem na izterjave, kamor sem klical vsaj 50x v 10ih dneh in sem bil vedno tretji v čakalni vrsti.
To je zgleda stalna praksa pri njih.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odideš na prodajno mesto, poveš spremembe, jih dokažeš, dealer/shop podatke popravi in je rešeno,...
kje je tu problem?
Lahko pa se kontaktira mene pa se domenimo kako in na kakšen način bi spremembo izvedlli,...

l.p. b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Druga zgodba je pa ta, da sem februarja vzel orto u nulo in sem opazil, da so mi obračunavali par dni prenos podatkov po redni ceni. Pogodbo sem sklenil 13., kjer sem tudi dobil 100mb prenosa podatkov. Potem pa vidim, da so mi od 15. do 21. obračunavali, potem pa več ne. Ko kličem na simobil, mi po vseh mukah in razlagi, ter čakanju, da so se posvetovali, povejo, da naj račun vseeno plačam, da ne bo kaj narobe, oni pa bodo to preverili. Meni se zdi to malo hecno, tako da računa res ne mislim plačat, če je bila napaka na njihovi strani. In seveda spet, nisem dobil nobene povratne informacije.

Mogoce so ti racunali vstopnino na Simobil Live! Portal? live.simobil.si ?? 0,083 € ??

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ti si simobilovc. povej, tehnicne tezave v mariboru?? ze cel dan smo na podrocju tabora/studenc (mislim da je bazna postaja studenci) nedosegljivi (odhodni, dohodni klici, smsi pridejo skoz obcasno!). delalo je nekje med 15. in 16. uro...

saj vem da se zgodi vcasih, samo probajte resit cimprej. hvala

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
probaj poklicati v klicni center na tehnično če morda vedo kaj je narobe,...
jaz žal teh informacij nimam,...

l.p. b

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Danes sem razočaran ugotovil, da so na Klapi ukinilipošiljanje SMS-ov v tujino.

100 % ne dela več?

Včeraj opazila, da je prenovljen vmesnik. Vse lepo in prav, vendar še vedno ne moreš označit več poslanih SMSov hkrati za brisanje. Da ne govorim o tem, da imam v imeniku sedaj točno dva vpisa (od prejšnjih 20 ...)
confused-1.gif

>Jaz pa še jim plačujem extra 2 eur za sms-e.

Jaz jim nisem plačala že ene tri mesece, ker mi pač niso zaračunali
hysterical-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sem opoldne poklical na klicni center, pa baje ni vidu, da bi bil kak problem, je pa reku da bo sporocil naprej. doma 4 040 stevilke, vse neodzivne... pa sigurno pri kolegih enako, ki imajo 040.

napaka v povezavi, pa vrze ven. cel dan ze to. vrjetno nisem edini, ki je klical na helpdesk zaradi tega... upam da se bo reslo kmalu

edit: dela zaenkrat
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Mogoce so ti racunali vstopnino na Simobil Live! Portal? live.simobil.si ?? 0,083 € ??

Ne, tkole mi piše na eračunu. Zgleda kakor da bi mi šele 19. vklopili brezplačen prenos podatkov, čeprav se je akcija menda začela 13.2.

Koda:
	18.02.	 	15:37	 	Prenos podatkov	 	INTERNET.SIMOBIL.SI	 	SVNSM	 	829,67KB	 	0,2767	 	 
 	18.02.	 	18:42	 	Prenos podatkov	 	INTERNET.SIMOBIL.SI	 	SVNSM	 	441,45KB	 	0,1500	 
 	19.02.	 	08:54	 	Prenos podatkov	 	INTERNET.SIMOBIL.SI	 	SVNSM	 	1,17KB	 	        0,0000

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
odideš na prodajno mesto, poveš spremembe, jih dokažeš, dealer/shop podatke popravi in je rešeno,...
kje je tu problem?
Ti povej.
Trem drugim entitetam sem sporočil spremenjen naslov preko interneta in lej no lej, vsi lepo uporabljajo novi naslov.
Nič nisem rabil tja hodit. Še poklicat jih nisem rabil. (da o enournem čakanju na liniji ne govorimo)

Tak za informacijo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prek interneta? uporabi si.assistenta in si lahko sam spremeniš naslov
preko interneta? uporabi mail in pošlji na info@simobil.si za in dodaj identifikacijske podatke ter željene naslove

preko telefona in gesla - kliči 080 404040 in zahtevaj spremembo naslova plačnika in uporabnika

spišeš dopis, ga pošlješ na si.mobil po pošti na naslov Si.mobil d.d. Šmartinska cesta 134 b 1000 Ljubljana s pripisom za naročniško službo ali pa ta dopis pošlješ po faxu na 040443599, seveda spet poveš katere naslove bi rad spreminjal + dokazilo o spremembi če je potrebno

in nenazadnje lahko pošlješ meni podatke na ZS skupaj z identifikacijskimi elementi pa bi se sam potrudil spremeniti željene naslove,...

lahko pa tudi samo sporočiš številko in pogledam če smo od tebe sploh kaj dobili
evil.gif
če smo popravim lastnoročno in okaram krivca (tudi lastnoročno)

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo... a to pomeni počasno ukinjanje SMS-ov v tujino? Vsaj za tiste, ki so zraven v naročnini.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
spet ne dela!!!

pa to ni res...
ocitno zajebava 3G omrezje (sem javil se enkrat na klicni center), ce nastavim na navadno GSM, grejo klici in smsi skoz (na vseh gsmih doma je enaka zgodba). sigurno bom na E71ki rocno preklapljal na telefonu nacin delovanja... ja seveda
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.374
113
Ne se jezit , to se je meni zgodilo še v pionirskih časih Mobitel UMTS-a , in sem imel zarukani SE Z1010 pri katerem nisi mogel nastavit da bi delal samo na GSM omrežju.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
upam da bo hitro zrihtano, priznam pa da je do vceraj delalo bolj ali manj vedno BP! vrjamem da bodo v kratkem popravili napako
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi jaz upam, da bo napaka v najkrajšem možnem času odpravljena. Mogoče je pa razlog nadgradnja UMTS omrežja ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Vem da so bile enake/podobne težave na UMTS omrežju po večjem delo SLO par dni nazaj in to ravno zaradi nadgradnje sistema.
Boš poročal, ko bo oz. če je že začelo delovati in če se pozna kaj na hitrosti UMTS/HSDPA prenosa podatkov, ok?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.