Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
brez drobnega tiska pridejo na plano uporabnika tipa maj,.. ki želijo vse in še več free,...
vsak normalen človek ve da imajo neke ugodnosti posledice na drugi strani,... in drobni tisk je v končni fazi tudi pri vas,...

l.p. b

p.s.
zakaj tožba??

mogoče zato, ker bi lahko pisalo jebite si mater, pa noben ne bi vedel ker so tako majhne črke in je res nemogoče to prebrat
stupid-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz jih zaenkrat lahko preberem pa imam očala tako da ni panike,...
kje pa so tako majhno napisane
tongue-1.gif

b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
na TVju jih še nikoli nisem uspel prebrat, pa če sem stal pred njim. in glede na zdravniški pregled, mi je zdravnica rekla da ko bi vsaj vsi tako dobro videli kot jaz
wink-1.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
vsi telefoni so na voljo v vseh paketih,...
ravno so bili dodani 4 telefoni,... z glave Nokia 5000 in 6124, se g502 in mislim da samsung g810

l.p. b

Popravek... Samsung je L810
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
na TVju jih še nikoli nisem uspel prebrat, pa če sem stal pred njim. in glede na zdravniški pregled, mi je zdravnica rekla da ko bi vsaj vsi tako dobro videli kot jaz
wink-1.gif
Preveliki piksli HDTV pomaga
tongue-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

To gre tudi meni na živce.

Obračunski interval je 20. v mesecu, računa skoraj nikoli ni še isti mesec. Pri čemer dobim samo elektronski račun, kar bi itak lahko bilo povsem avtomatsko.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Danes sem opazil na Si strani postavko "on-line račun". Kakšna je razlika med e-računom in tem?

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Jaz nikjer ne najdem on-line računa..Kje si tole našel??Je pa res , da bi se lahko glede računov pa res malo bolj potrudili. Prejšnji mesec sem dobil tiskanega prej kot je bil na Si-asistentu...

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Verjetno ga je najdel pod Si.asistent. Preko Si.asistenta na spletni strani si lagko pregleduješ trenutno porabo, kam si do zdaj klical, položnice za pol leta nazaj itd.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
wink-1.gif

ti vedno kupuješ telefone/storitve preko televizije? jaz se ponavadi informiram na različne načine (radio, televizija, časopisi,...) nato pa preverim še informacije na spletni strani saj mi je prišlo v kri da ni nič zastonj,...

l.p. b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Citat:
wink-1.gif

ti vedno kupuješ telefone/storitve preko televizije? jaz se ponavadi informiram na različne načine (radio, televizija, časopisi,...) nato pa preverim še informacije na spletni strani saj mi je prišlo v kri da ni nič zastonj,...

l.p. b

torej gre za namerno zavajanje kupcev. ker drugače bi pisalo, pogoje si poglejte na internetni strani, al pa o njih se pozanimajte v prodajalnah... ne pa da zrd bedakov ne vidm kaj piše na tvju, pridm tja in zvem da je realnost čist drugačna od reklame
bonk.gif

za vsak tak oglas (ne glede na firmo) bi mogl dobit kazn.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
bonk.gif

Fant, en spricer, pa hladen naj bo.

Lepo te prosim no... Namerno zavajanje kupcev?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Okay, funny
smile-1.gif

Zdaj pa resno (ceprav sem se vedno brez spricerja!), kako je ze to zavajanje uporabnikov? A potem je tudi pri, recimo, Hofru zavajanje uporabnikov, ko dobijo dve televiziji in en pralni stroj na stacuno? Pri Amisu, kjer reklamirajo popuste, ki se na koncu izkazejo, da so za tri mesece? Pri Oplu, kjer reklamirajo 8745 EUR popusta, na sliki pa Corsa - z drobnim tiskom, da je to maksimalni mozen popust ob nakupu zadnje Vectre na parkiriscu?

A ne ga srat no.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.