Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Če imam še pol leta aneksa in menjam na Orto Smart u Nulo (WTF!!!
hysterical-1.gif
, bi že bolje bilo IBER SMART), se mi lepo ohrani tiste pol leta, doplačam 10€ za menjavo in to je to?

Da ni kaka fora samo za nove naročnike ali pa samo ob vezavi.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
naj ponovim velja za vse, ki izpolnjujejo pogoje za orto smart, stare, nove , za stare doplačilo 10€, novi pa so itak obsojeni na orto u nulo,...

b

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Cenik za stare pakete bi moral biti še lep čas po opustitvi določenega paketa objavljen! To nebi veljalo samo v primeru, da bi šli vsi na smart u nulo!

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Uh, pa so pri SiMobilu zopet pripravili en zanimiv paket...
zmaga.gif

Zanima pa me, kako je s tem, če nisi vezan na noben aneks?
Grem lahko brez težav na novi paket in kako je s tem doplačilom 10 €?
tongue-1.gif

Mislim, da ni preveč za razmišljati okoli tega paketa, vsaj bivšim Orto Smart uporabnikom ne!
rolleyes-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Grem lahko brez težav na novi paket in kako je s tem doplačilom 10 €?
tongue-1.gif

Da, brez težav. Plačaš pa 10 € prehoda, pa če si vezan al ne.
priden.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Simobilu je bistvo, da plačaš. Če nisi v roku ti takoj obresti padejo.
Pa tudi če dobiš položnico en dan pred rokom plačila.
20 ga v mesecu imam obračunsko obdobje in potem 14 dni mučkajo da pošlejo dva dni pred rokom položnico
smirk-1.gif

Da bo pa kaj naredil za naročnike tega pa NE!
Važno da pobira denar.

Na žalost že dva meseca ZAMAN čakam na to da bi mi klapa delala preko Simobilovega Unlimited interenta.
Ja 2 (dva meseca) bo konec avgusta ko sem jim pisal, klical. A na žalost še vedno ne dela.
Če bodo tako skušali odpravit napako, dvomim, da jo bodo do konec leta
stupid-1.gif

Neprofesionalno, žalostno za tako firmo KAO

Mi je FULLL žal, da sem podpisal aneks še za 2 leti
redface-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
ksz

Imam eno vprašanje. Pri simobilu imam še 1 leto pogodbo. Če plačujem naročnino še eno leto nanese to cca. 60€.
Ali je možno prekinit naročniško razmerje in plačat teh 60€ ali te čaka še pogodbena kazen?
Torej, se bolj splača plačevat še eno leto naročnino ali je popolnoma enako, ce prekinem sedaj?

Hvala
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Računa se cena subvencioniranega telefona (razlika do polne cene) deli z neko cifro 740 (če se ne motim) krat preostanek dni do konca pogodbe.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
ksz

Imam eno vprašanje. Pri simobilu imam še 1 leto pogodbo. Če plačujem naročnino še eno leto nanese to cca. 60€.
Ali je možno prekinit naročniško razmerje in plačat teh 60€ ali te čaka še pogodbena kazen?
Torej, se bolj splača plačevat še eno leto naročnino ali je popolnoma enako, ce prekinem sedaj?

Hvala
smile-1.gif

Če mene vprašaš se splača plačevat in ne uporabljat
smile-1.gif

Ko sem dal zahtevek za prenos številke k drugemu operaterju in je gospodična pomotoma dala prekinitev razmerja namesto da želim plačevat naročnino do konca... in so mi poslali SMS za 179€ pogodbene kazni, imel pa sem še nekaj dni oz. cca 1 mesec do izteka aneksa. Aparat na to razmerje je bil nek navadni za male denarce. Seveda se je zadeva rešila da sem plačal še eno položnico.

Želel sem samo argumentirati zakaj plačevati naprej.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
A prehod iz Orto Smart na Orto u nulo naj bi bil kao "na dol"? A ne gre za nekje enak cenovni rang?
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Največja finta je dropni disk pri TV oglasih. Ga je za ene 20 vrstic, tako je droben da se ga ne da prebrat in na zaslonu je le nekaj sekund.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
brez drobnega tiska pridejo na plano uporabnika tipa maj,.. ki želijo vse in še več free,...
vsak normalen človek ve da imajo neke ugodnosti posledice na drugi strani,... in drobni tisk je v končni fazi tudi pri vas,...

l.p. b

p.s.
zakaj tožba??

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kdaj pride osvežena ponudba mobilnikov za buseness smart? Sem opazil, da ste na spletni strani kar naredili čistko starih. Torej v kratkem?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vsi telefoni so na voljo v vseh paketih,...
ravno so bili dodani 4 telefoni,... z glave Nokia 5000 in 6124, se g502 in mislim da samsung g810

l.p. b

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Konkretno pogrešam novejše Nokie, mogoče E serije.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.