Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
to še moreš menjat al kak? al ni ta U NULO paket namesto Orto smarta? ker orto smarta ni več nikjer na spletu omenjenega, niti cenika, niti opcije mobilni.
lahko malo razložiš kak je s tem?
Pa mislim, da nihče še ni napisal najbolj pomembnega...
To, da Orto Smart zaenkrat ostane za stare naročnike. Torej nobene avtomatske spremembe paketa za dosedanje naročnike in "u nulo" (mimogrede, who makes up these names??!!?) nadomesti Orto Smart samo za nove naročnike. Seveda pa lahko kdorkoli prestopi v novi paket.
če je tako, se poraja vprašanje ali se splača menjat, kar je seveda relativno na vsakega posameznika in njegovo porabo. ampak recimo da maš na mesec 25 eurov računa, se splača? ne morem si predstavljat teh 1001 minute pogovorov. smsov ziher tolko ne napišem na mesec.
Zračunaj si - koliko imaš mesečne naročnine (torej partner bonus, stacionarni itd) in kolko v € poklices na simobil.
Če to presega 10€ se ti itak splača.
Zanimivo... me pa res zanima, koga imate zaposlenega v marketingu
.
Precej hecno se mi zdi, da destimulirate prehode na nov paket z "davkom na prehod". Zaračunavanje prehoda med paketi še razumem pri vezavi, ko prehajaš v cenejši paket... tukaj pa mi ni preveč jasen motiv.
na orto u nulo gre le tisti, ki želi in vsi novi naročniki, ki želijo orto...
cenika za orto najbrž ni več saj je v veljavi novi paket,... bi bilo pa smiselno objaviti tudi cenik za orto smart,.. pa saj imaš cenik doma
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.