Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Dobro jutro. Danes je 21. Avgust leta 2008.

Si.mobil je Mobilkomov samo ze ene 5 let.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Res je ja, dobro jutri. V časih ko sem sklenil razmerje mislim da ni bilo temu tako.

Še en razlog več, da se gre k mobitelu. Pfej jodlarji
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Seveda!!!!! Sigurno da greš k Mobitelu, ni važno če so duple položnice kaj? Samo da je naše
wink-1.gif
Boško je tut dvignil cene pijač, pa tut ni važno, samo da je naše!!! Malo razmisli kakšne bedarije sploh pišeš... V Simobilu so zaposljeni naši ljudje ki dobivajo plače, Simobil plačuje naše položnice (elektrika, ...), Simobil Sloveniji plačuje ostale daveke ter davek na dobiček itd.. Kaj pa imaš ti od Mobitela kar od Simobila nimaš ker je Avstrijski? Balkan party... lol

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Mhm, ampak pri mobiltelu bi vsaj dobil to kar rabim. Nekateri ne gledamo samo na par centekov razlike. Ko storitev zataji, ko jo najbolj potrebuješ pa bi vsak dal dosti več...

simobil internet že imam skoraj 1 leto in od tega polovico leta dela porazno slabo. Sprašujem kdaj bodo nadgradnje in seveda nihče nič ne pove.

Balkan party ja...na simobilovi strani.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sicer Simobil interneta ne uporabljam tako da ne morem komentirat (nikoli ne govorim nekaj na pamet)! Kar se tiče Mobilne telefonije mi Simobil ni niti enkrat zaštekal v 29 mesecih odkar ga imam (razen 1x ko so vsa omrežja mrknila lani za nekaj ur..). Doma smo pa imeli tako Mobitel(mama) kot Debitel(oče) in smo vsi šli na Simobil že lep čas nazaj. Skupni prihranek mesečno je XXX€!!! Računi so se OBČUTNO znižali in ne za nekaj centov kot si napisal!

Lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
To so taki ljudje ki pravijo par centov razlike očitno majo preveč denarja da plačujejo take nabite cene kot so na mobitelu
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Ja...za klicanje "po familiji" se itak najbolj splača..se posebaj, če je celotna veja slovenskega rodu na enakem ponudniku.

a vedno, ko primerjam mesečne izpiske iz gsm ali stacionarne telefonije..gre največ do mobitela...tako da bi že zaradi tega prišparal, ker itak ima večina folka GSM.

PS, govorim o poslovnih uporabnikih...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer Simobil interneta ne uporabljam tako da ne morem komentirat (nikoli ne govorim nekaj na pamet)! Kar se tiče Mobilne telefonije mi Simobil ni niti enkrat zaštekal v 29 mesecih odkar ga imam (razen 1x ko so vsa omrežja mrknila lani za nekaj ur..). Doma smo pa imeli tako Mobitel(mama) kot Debitel(oče) in smo vsi šli na Simobil že lep čas nazaj. Skupni prihranek mesečno je XXX€!!! Računi so se OBČUTNO znižali in ne za nekaj centov kot si napisal!

Citat:
Pišeš da ne govoriš nič na pamet... V teh 29 mesecih se je pri M@ marsikaj spremenilo. S pravilno izbiro paketov/storitev, se da tudi xxx€ prišprat.

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pred 5 meseci ko sem podaljševal na novo ni bilo nič takšega konkurenčnega Simobilu, razni paketi, kjer pa fiksno plačuješ mesečno naročnino in imaš vključene minute pa kar pozabi, bi v tem primeru šel raje k Tušmobilu, mi ne diši. Koliko porabim toliko plačam... In res je, ne govorim na pamet! Ti pa če se ne moreš sprijaznit da je Mobitel drag in nekonkurenčen mi je žal zate! Pa brez zamere!

Lp

PS:. Prosim ne mi zdaj nakladat o nekih poslovnih paketih in rešitvah, nisem firma, nisem s.p. in zame kot fizično osebo ni primerne ponudbe pri Mobitelu, kjer bi lahko poceni klikal v Simobil omrežje. Velik odstotek mojih prijatlov pa ima ravno Simobil... Je pa klic in Mobitela na Mobitel malenkost dražji. Razlike pri 1000 minutah je verjetno za 2 kavici v lokalu...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Itak da vsak svojega konja hvali... Ne mislim se s tabo v nedogled "utrujat" kdo ima daljšega. Meni pač veliko pomenijo dodatne storitve (m-namiznik, mobilna TV, Moneta...) in pač rajši plačam par fičnikov dražje. Je pa dejstvo, da se M@ na vse pretege trudi znižat cene in pretentat predragega regulatorja. Upajmo, da bo ta dal čim prej tace stran!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Halo, haaaaaalooooo, haloooooooo Mirko, se slisimo? Haloooooo?
hysterical-1.gif

Uporabljam simobil. S prico moznosti neuporabe osnovnih storitev je moj racun krepko nizji od konkurencnega!
evil.gif

Sedaj vem od kje jim ideja za HALO paket.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
V mesečno naročnino10 EUR je vključenih 1.001 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v omrežju Si.mobil in 1.001 sporočil SMS v Sloveniji. Neporabljene minute oz. sporočila SMS se ne prenašajo v naslednji mesec. Po prekoračitvi 1.001 min/SMS, se prekoračitev zaračuna: 0,05 EUR/min za klice v omrežju Si.mobil in 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji. Vse ostale storitve, podatkovni klici in klici ter storitve v tujini, se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom.
Vse navedene cene veljajo za minuto pogovora v Sloveniji. Odhodni klici v Sloveniji, ki trajajo tri sekunde ali manj, se ne obračunajo. Obračunski interval znaša 60/1 in pomeni, da naročnik prvo minuto klica plača v celoti, ne glede na dolžino klica, od minute naprej pa se klici obračunajo po sekundnem intervalu. Cene vključujejo DDV.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Niti ni tako slaba tale ponudba.
Sploh ob dejstvu, da so klici na M@, TM in stacionarne vsi po 10 centov, brez doplačila teh opcij. Oz. za Tuš, kjer sploh ni do sedaj bil pod opcijo in je blo treba 25 centov plačevat.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Tudi meni se zdi to okay... glede na to da sem na orto smart je to drazje 3€. Glede na to da je narocnina z vsemi paketi mislim da 7€.
Mislim da se splača...

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.