Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bb se čisto dobro trži,... problem je razvajenost uporabnikov. takoj ko se pokaže nov telefon bi ga morali operaterj imet v portfelju seveda najraje za ceno 1¸€.

l.p. b

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Namesto nekih bednih telefonov se naj nadgradi omrežje, da bo delalo spodobno to, kar se prodaja..ne pa da se folk zavaja z nečim, kar sploh ni to, kar bi naj bilo.

Pa ne bo zdaj nekdo rekel, da traja nadgradnja teh nekaj umts postaj par mesecev...če se dela eno po eni potem res ja
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Kakšen mesec največ? Vse delavce na teren, mogoče še koga najet, pa bi hitro fertik. [censored] verjetno, ker je polno folka na dopustih.

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bb se čisto dobro trži,... problem je razvajenost uporabnikov. takoj ko se pokaže nov telefon bi ga morali operaterj imet v portfelju seveda najraje za ceno 1¸€.

l.p. b

Raje plačam na začetku več za telefon pa imam potem cenej storitev
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pri si.mobilu se nadgrajuje skladndo s količino delavcev,...dopustov za te delavce sedaj ni,...
če bi ti opravil hitreje, ceneje, učinkoviteje se javi,...denar ne raste na drevesu,...

b

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Torej, če nadgrajuje skladno s količino delavcev je verjetno začrtan tudi kak timeline za popravila.

Torej tudi veste, kdaj jih bo konec? Torej, kdaj bo konec nadgradnje, ker sem tule v konkretni dilemi, če še čakam par mesecev (leto?) ali pa grem že zdaj na mobitel.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Zakaj? Če so znani vsi roki in gre vse po planu potem ne vidim razloga, da ne. Pa dajte na stran, magari.

Verjetno je veliko ljudi v takšnem položaju kot sem jaz, da niso zadovoljni in razmišljajo o "prestopu". Tole bi potem človek smatral kot zavajenje, kajti sploh ne vemo na čem smo. Plačujemo pa za nekaj, kar ne dela. Sicer sem dobil nek mail iz vaše strani, a me zanima koliko je resnice na njem...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj? Če so znani vsi roki in gre vse po planu potem ne vidim razloga, da ne. Pa dajte na stran, magari.

Verjetno je veliko ljudi v takšnem položaju kot sem jaz, da niso zadovoljni in razmišljajo o "prestopu". Tole bi potem človek smatral kot zavajenje, kajti sploh ne vemo na čem smo. Plačujemo pa za nekaj, kar ne dela. Sicer sem dobil nek mail iz vaše strani, a me zanima koliko je resnice na njem...
Zakaj ne? Ker so roki predolgi. Saj je jasno, da se omrežja ne da zgradi čez noč. In ja, to je primerljivo z gradnjo novega omrežja.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Zadnja informacija glede SE G900? Se že da dobit na simobil oz. al je že sploh v Sloveniji?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Pri Mobisvet-u je že kar nekaj časa naprodaj, nevem če ne že kake 2 meseca.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
vem ja, samo ta mobitel si ogleduje fotr, služba pa rihta telefone prek Simobila
wink-1.gif

Sej drugač bi itak prek tiste strani nabavu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.