Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Danes sem opazil na Si strani postavko "on-line račun". Kakšna je razlika med e-računom in tem?

E-račun dobiš na mail, online račun pa ne dobiš domov ne položnice niti na mail ne dobiš računa, ampak ga vidiš samo na si.asistentu

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Okay, funny
smile-1.gif

Zdaj pa resno (ceprav sem se vedno brez spricerja!), kako je ze to zavajanje uporabnikov? A potem je tudi pri, recimo, Hofru zavajanje uporabnikov, ko dobijo dve televiziji in en pralni stroj na stacuno? Pri Amisu, kjer reklamirajo popuste, ki se na koncu izkazejo, da so za tri mesece? Pri Oplu, kjer reklamirajo 8745 EUR popusta, na sliki pa Corsa - z drobnim tiskom, da je to maksimalni mozen popust ob nakupu zadnje Vectre na parkiriscu?

A ne ga srat no.

Glede Hofra in to, da imajo samo dva artikla, ki sta v akciji...

Sem ravno gledal pred parimi dnevi na enem od nemskih kanalov oddajo, ki je govorila o pravicah potrosnikov...

Je bilo receno, da ce oglasujejo nek izdelek, da je v akciji, morajo imeti zaloge vsaj toliko, da je vsaj dva dni v prodaji... Tak je zakon v nemciji... pri nas ocitno tega zakona ni, ker marsikdaj ze prvi dan zjutraj zmanjka kaksnega artikla, ki ima smesno nizko ceno
smile-1.gif
...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.226
7.039
113
Opala. Zgleda se je simobil držal obljub. Na Ptuju sedaj dela UMTS "na polno".

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 91.57Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 2.10Mb/s

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Postavljajo kot nori dobra stran zasičenja vsaj hitro gradijo čene bi pa verjetno dosti počaseje
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Postavljajo kot nori dobra stran zasičenja vsaj hitro gradijo čene bi pa verjetno dosti počaseje
smile-1.gif
S tem se strinjam, bil je že skrajni čas da malo bolj zavihajo rokave tudi kje drugje kot pri marketingu usmerjenemu na segment 10-18 letne populacije.
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.