Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A mogoče veš, kje? Kaka blizu Ostrožnega? Na Lavi je, pa se mi zdi na Golovcu pri avtocesti tudi-al je tu samo 1800?
Bo kaka na Ostrožnem tudi? Denimo na gasilskem domu Ostrožno, kjer je že M@? Al pa kje blizu?
Kako kaže z bazno na Slačjeku za Šmartno v RD in okolico? ker M@ bo menda kmalu. Pa so istočasno začeli na tem.
Ker zunaj mi lovi, znotraj je pa bolj bogo-mi načelom apreklopi, medtem ko M@ šopa polno.
Info vprašanje. Po 6mesecih naj bi mel možnost uzet nov telefon (orto smart paket od lanskega decembra). Kako je z tem "predæasnim" nakupom?? Treba odplačat stari telefon? Oz se ponovno vežeš na 24 mescov??
V vsakem primeru se ponovno vezeš za 24 mesecev, vendar od datuma nakupa novega telefona (nova vezava se ne prišteje stari vezavi). To pomeni, da moraš dosedanjo vezavo odplačati, da se ti stara ''zbriše''. Kakšen pa je znesek odplačila stare vezave pa najbolje da se pozanimaš na 080/404040 ali v S! centru.
KSZ...
E66.......250eur.(smart II, III, 20, business), 270eur.(smart I, U NULO)
E71.......230eur.(smart II, III, 20, business), 250eur.(smart I, U NULO)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.