Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nisem debeluh, malo pazi na izražanje in če imaš travme zaradi svoje debelosti oz. debelušnosti, potem si dobi dobi strokovno pomoč in ne izražaj tega preko tega foruma. Glede mojih prstov pa pač nimam prstov kot [censored] ali pa kot 7 letni otrok, žal.

Lp

No, tehnično gledano nihče ni rekel, da si debeluh.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Simobilovci! Na tej strani za poslovne uporabnike nimate up to date gled ponudbe nokiinih telefonov. Manjkajo E71, E66,...

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
mene zanima kako je če imam mobilni internet ter aneks na tej številki. Ali lahko dodam na to številko še aneks iz ene druge simobilove številke.

Če se da kako se aneks obračuna: stari + nov aneks ali ta tanov aneks poteče kot bi pretekel na prejšnji telefonski številki

hvala za odgovor

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Iz druge številke se ne da prenašati aneksa. Da se odplačati staro vezavo in se zbriše celotna vezava. Po tem lahko vzameš drug tel. po akcijski ceni. Oboje se pa naredi isti moment.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
E71 je svetovn. ocitno bom mojo V3 koncno zamenjal (do sedaj ni bilo razloga...pa tud gsmi mi niso bli vsec)

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem se igral z E71 kake 3 tedne nazaj. Se mi zdi super telefon za tiste, ki ne rabijo touchscreena.

Tudi meni je vsec, sploh beli
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A Simobil še vedno zaklepa aparate (E71)?

Kako zahtevno je tako stvar odklenit? Popolnoma nesprejemljivo je namreč, da grem nekam v tujino in ne morem menjat SIM-a.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Včeraj je nekaj jebal umts pri nas, sem že klel, a danes pa...

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 254.35Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 2.64Mb/s

Tako dobrih rezultatov še nikoli nisem imel preko simobila.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
vse šlo k vragu. pol pa tušmobil kritizirajo da tam nič ne dela.
smile-1.gif
treba pobje pod svojim pragom pomest, ker to v 3 mesecih ni bil edini primer.

Enkrat pri pooblaščenem prodajalcu simobila (btc lj) je imel tudi zaporto zaradi tehničnih težav pa da ne morjo aneksov sklepat. enkrat junija je to blo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113

Peak speed uploada je celo 320Kbps....zlo solidno. Bom jutri preveril kako je v LJ, ampak tam je verjetno nabasano.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Včeraj je nekaj jebal umts pri nas, sem že klel, a danes pa...

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 254.35Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 2.64Mb/s

Tako dobrih rezultatov še nikoli nisem imel preko simobila.

Morda je bila včeraj kaka nadgradnja, če je delalo prej vedno počasneje zdaj pa dosti hitreje

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:
vse šlo k vragu

confused-1.gif

Utemeljitev?Razlaga?
Ljubljana - Za Simobila so sporočili, da prihaja do motenj pri uporabi podatkovnih storitev, storitev SMS, MMS in Vodafone live! ter v nekaterih primerih tudi pri izvajanju klicev. Na Si.mobilovih prodajnih mestih trenutno ni možno sklepati novih naročniških razmerij in upravljati s spremembami naročniških nastavitev.

Iz internetne strani dnevnik.si

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Aja, zato pa dela meni tako dobro internet, ker LJ ne preobremeni sistema
wink-1.gif

Samo upam, da pogruntajo, ker drugače bo jutri jeba
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38

[/QUOTE] Ljubljana - Za Simobila so sporočili, da prihaja do motenj pri uporabi podatkovnih storitev, storitev SMS, MMS in Vodafone live! ter v nekaterih primerih tudi pri izvajanju klicev. Na Si.mobilovih prodajnih mestih trenutno ni možno sklepati novih naročniških razmerij in upravljati s spremembami naročniških nastavitev.

Iz internetne strani dnevnik.si

[/QUOTE]

res je prišlo do problemov, res je tudi da kakšnih petnajst minut ni bilo možno sklepati naročniških razmerij a tako se dogaja pri avtomatizaciji postopkov,... o razlogih pa ne bomo,... vsekakor se ne dogaja pogosto.

l.p. b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.