Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
SGS2 stane isto kot iPhone 16GB. Dajte pol še za SGS2 internet 3.5GB in 1 EUR za telefon. Majmuni eni, za Apple posebi paket, to pali v Ameriki, ne Sloveniji.

Dragi Azgard, če ti zaupam da se operater po svoji poslovni politiki odloča, kje, kdaj in za koliko bo subvencioniral kateri telefonski aparat, se boš gotovo strinjal da je to odločitev Si.mobila in ne uporabnika Alterja,... Predlagam, da svoje velecenjene ideje, znanje in sposobnosti združiš z enako mislečimi uporabniki Alterja, skupaj kupite katerega od operaterjev ali osnujete svojega in uresničujete svoje ideje,..Gotovo se boš strinjal s tem, da je to najboljša rešitev, kajne?
borovnica

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik stein pravi:
"Tega pa ni bilo, saj telefon lepo deluje."

A lahko nekdo to prevede v slovenščino, prosim? Očitno jaz ne vem več slovensko.

Raje preveri pri znancu kaj se je dejanko zgodilo, ziher je kaj zamolčal ali pa tudi ne (v tem primeru naj raje sam pokliče na info).

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
to da če je v osnovi zaklenjen še ne pomeni, da se ga ne bo dalo na zahtevo stranke odklenit
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
nekaterim bo zadeva vedno predraga,..
tudi meni je Aston Martin, Audi, Porsche,.. predrag,..in ga pač ne kupim,..
vsak naj ga kupi tam, kjer je njemu najugodnejši,..

b

Ma ne... ne kapiraš najbolje kaj hočem povedat... s Hrvatije se dobijo takšni novi zapakirani zaklenjeni po 400 brez da se komu kaj vežeš, razumeš v čem je keč? Tukaj pa je zdaj Simobil KAO nešto ker ti ga v klasičnem paketu ponudi za 500. Zakaj bi se vezal in ga 100€ dražje plačeval če pa ni računice? Raje potegnem tistih 100€+DDV dobropisa, podpišem aneks in gremo dalje ter se zapeljem do Ptuja po telefon za 400€ + dam tistih 10-20€ za adapter in pičimo. Sicer pa še 1x, nisem pristaš iPhonov pač takšno je moje mnenje. Predrag ja.

Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zaenkrat odklepa ne bo,.. če bomo v prihodnjosti odklepali pa bo postopek podan naknadno,..
b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Saj tukaj je tudi balkan, treba se primerjat s seboj primerljivimi, ne pa z naprednim zahodom
smile-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zaenkrat odklepa ne bo,.. če bomo v prihodnjosti odklepali pa bo postopek podan naknadno,..
b

na FB je bil drugačen odgovor
smile-1.gif

"telefoni zaenkrat niso odklenjeni, bomo pa odklep vsekakor omogočili v naslednji tednih."

To velja kot uradno pojasnilo?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Sj prav da bo zaklenjen , naj da mobitelu mal za mislit
To je res konkreten udarec Mobitelu. In prav je tako. Na FB profilu so kar utihnili.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Sj prav da bo zaklenjen , naj da mobitelu mal za mislit
To je res konkreten udarec Mobitelu. In prav je tako. Na FB profilu so kar utihnili.

Zakaj udarec Mobitelu? Pa res ne misliš da bo kdo šel zaradi enga iPhona operaterja menjavat? Pokaži mi takega bebca da mu čestitam
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.