Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Preveč jih bo
smile-1.gif
...v tem trenutku jih poznam osem (ne vem če so vsi na M@).

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Sj prav da bo zaklenjen , naj da mobitelu mal za mislit
To je res konkreten udarec Mobitelu. In prav je tako. Na FB profilu so kar utihnili.

Zakaj udarec Mobitelu? Pa res ne misliš da bo kdo šel zaradi enga iPhona operaterja menjavat? Pokaži mi takega bebca da mu čestitam
smile-1.gif

Mogoče ne zaradi iPhona, ampak če primerjaš 19€ in nimaš nič, dodaš še 3€ pa imaš v bistvu 300+100MB prenosa, pa po ugodni ceni še enega boljših oz. najbolj željnih telefonov na svetu... Če že prvi ni dovolj očiten razlog potem ne vem no....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik MojcaG pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zaenkrat odklepa ne bo,.. če bomo v prihodnjosti odklepali pa bo postopek podan naknadno,..
b

na FB je bil drugačen odgovor
smile-1.gif

"telefoni zaenkrat niso odklenjeni, bomo pa odklep vsekakor omogočili v naslednji tednih."

To velja kot uradno pojasnilo?

Mojca, če je na Si.mobilovem FB profilu smatraj kot uradno,..trenutno odklep ni možen, ko pa bo, bomo o tem obvestili,..

l.p. borovnica

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zakaj udarec Mobitelu? Pa res ne misliš da bo kdo šel zaradi enga iPhona operaterja menjavat? Pokaži mi takega bebca da mu čestitam
smile-1.gif

A se hecaš? Na stotine takšnih bo samo danes. Tudi jaz jih poznam kar nekaj.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Telefoni kupljeni v prosti prodaji ne smejo biti zaklenjeni.

Si povsem prepričan oziroma kje to piše?

Vprašal na Zvezo potrošnikov.
So pa povedali tudi to, da se lahko prodajalec odloči da telefon prodaja le v akciji, oz. v povezavi z naročniškimi paketi in ga ne prodaja v prosti prodaji, čeprav objavi nesubvencionirano ceno telefona.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ja valda no, to so agente iz zgornga štuka dol poklical, da je blo vidit da je gužva
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Če je tole gužva...gužva za iPhone je tole:https://www.youtube.com/watch?v=0CDpeWWv2qs , pa da ne bo kdo mislil, da s tem mislim kaj slabega. Res pa je, da je to pač Amerika.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Saj dejansko res no. Tale Si.mobil kr neki pali z iPhonom. Med drugim tudi mene...ampak neeeee...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.